Doktora goturdunuzmu? Baska kelimeler kullaniyormus kafaya takmayin bence. Ve anne dedittirmeye veua öğretmeye çalışmayın. Bu kendiliğinden gelişen ve öğrenilen bir şey. Benimki 4 aylık oldugundan beri anne demeye başladı. Ustelediginiz için söylemiyor olabilir kendi haline birakin
Kesinlikle. Milletin dedigine kafaya takmayin insan delirir kendimden biliyorum:))
Bi de ilk çocuğum, insanın beklentisi de oluyor. Bi anne dese dünyalar benim olacak ama inatci kizIyi diyorsunuz valla:)Her çocuk farklidir
Diyecek annesi diyecek az sabir:))
Benim kızım (17 aylık)bana "meme" diyor. Evde, sokakta, alışverişte her yerde benim adım meme
Hatta meğğğğmeeeeeeğğ diye sesleniyor, "gel meme" , "meme gitti" gibi cümle içinde de beni kullanıyor.Bir ara çok ısrar ettim ama bıraktım sonra, sonuçta çocuk haklı ; yürüyen memeyim ben
Benimki de 15 aylık ben anne dedikçe o baba diyor...feci inatlaşıyor
Amin teşekkür ederim.Emzirmeyi bırakana kadar aslında benim kızımda bana "mama" diyordu :) 14 aylıkken bırakmak mecburiyetinde kaldım. Lakin hala gelir gözlerimin içine bakarak "mama" der boynuma sıkıca sarılır. Elbet bi gün anne diyecekler. Bu ara da Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?