- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Kızlar Merhaba 3.5 yaşında kızım var 2 hafta önce kreşe başladı 1 hafta yarım gün verdik sonra tam güne çevirdik 2-3 gündür okula gitmicem diye sabahları ağlıyor.
Bundan önce babanne bakıyordu babanneme gidicem diyip duruyor.Okulu aradım hiç bir sorun yok diyor.Bu sorunu yaşayan varmı çok üzülüyorum.[/QUOT
bizde yaşadık aynı sorunu. çok erken şu anda alışması için gerekli süreç dolmamış. şimdi de okula gideceğim diye bayılıyor. hatta ben yaramazlık yaparsan seni okula götürmem diye tehdit ediyorum artık :) alışr, üzülmeyin.
aynı sorunu bende yaşadım ilk bir hafta ama ne kadar kararlı olduğumu görünce güle oynaya gidiyor.. ve şu anda çok mutlu iyikide vermişim diyorum.. bende oğlumu 1,5 yaşında vermek zorunda kaldım 1 yıl sonra bir kaç gün gitmeyeceğim diye mızmızlandı onunla konuştum oğlum seni çok iyi anlıyorum ama ben işe gitmek zorundayım sende kreşe dedim ondan yanaymış gibi davrandım ama zorunluluğumuzuda belirttim çok şükür şimdi oda bende mutlu :) bir geçsin şu dönem sende çok rahatlayacaksın emin ol.. ilk bir hafta oğlum öğürerek kusarak ağlıyordu :) seni çok iyi anlıyorum şu an hiç alışmayacağını yada kötü olacağını düşünüyorsun ama emin olki geçecek sadece kararlılığını belirt ve anlasın çocuk.. aay çok ağlıyor acaba babanneye mi bıraksam dediğin anda ve çocuğun bunu hissettiği anda alışması imkansızlaşır kolay gelsin..
benim kreş öğretmeni çok arkdaşım var.üstelik biri Türkiyenin en iyi kreşlerinden biri diye biliniyor.ama kendi çocuk sahibi olunca "çocuğumu kreşe veremem" diye işten çıktı.çünkü kreşlerde çocuklara çok kötü davranılıyormuş.bir öğün yemek yemese akşama kadar aç bırakıyorlarmış falan off daha neler neler.sektörün dışında olanlar "a ne güzel arkdaşlarıyla oynar,eğitim alır" falan diyorlar ama işin iç yüzü pek öyle değil.o yüzden dikkatli olun derim çocuğunuza kötü davranılıyor olabilir.
Arkadasiniz kendisi kres ögretmeni ise neden kendi kresinde cocugunu alip bakmamis.
Bende bir cok kres ögretmeni biliyorum ve bu tarz yorumlarla insanlarin kafasini karistirip genelleme yapmak cok yanlis .Calisan bir cok anne var ve cocuklarini krese veriyorlar.simdi onlar ne düsünsün
Kızlar Merhaba 3.5 yaşında kızım var 2 hafta önce kreşe başladı 1 hafta yarım gün verdik sonra tam güne çevirdik 2-3 gündür okula gitmicem diye sabahları ağlıyor.
Bundan önce babanne bakıyordu babanneme gidicem diyip duruyor.Okulu aradım hiç bir sorun yok diyor.Bu sorunu yaşayan varmı çok üzülüyorum.
seni o kadar iyi anlıyorum kii... geçen yıl tamda aynı sorunları yaşadık.kızımı kreşe ben bırakmıodum..babannesi bırakıpdu ama kadın tam 1 hafta o kadar cocuğun içinde küçücük sandalyede kızımı bkledi ve en sonunda kapıdan teslim etmeye başladı her akşam ağlıodu her sabah ben işe gtmeden kalkıp okula gtmicem dye kendini parçalıyordu...ama çokk çokk kısa sürdü..inan kendini üzdügünle kalırsın canım hiç üzülme ve bu süreçte sabırlı ol..kararlı ol ve çocuğun bu kararlılığının farkına varsın emin ol problem olmıcak..şimdii okulumm öğretmenimmmm dye çııldırıyoo bu hafta okulda son haftası artık kreşten alıcaam babannesiyle yazlığa gidecekler ve haberi yok nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum:Sallah yardımcın olsun ama kuzucun bu duruma çabuk adapte olacak canım hiççç üzülme kendine iyi bak.
merhaba seni çok iyi anlıyorum oğlum 30 aylık bu hafta kreşte 4. haftası ilk 3 hafta her sabah ağlayarak gitti son iki gündür güle oynaya gidiyohatta yetmedi o sakin uslu çocuğumdan eser kalmadı ilk 2 hafta akşamlarıda ağladı kreşle grşüyorum sıkıntımız yok herşeyi çok iyi uyumu yemesi uyuması vs vs kreşe uyum süreci 6 hafta sürüyo dediler sizin kararlılığınız çok önemli dediler geçtiğimiz cumartesi veli toplantımız vardı sağ olsunlar beni çok rahatlattılar hatta bize inanmakta güçlük çekiyosanız videosunu çekelim dediler sabret cnm geçecek benim oğlumada babannesi bakıyodu her sabah ona bırakırkende ağlıyodu hatta daha çok ağlıyodu üzme kendini inan alışıyolar
benim kreş öğretmeni çok arkdaşım var.üstelik biri Türkiyenin en iyi kreşlerinden biri diye biliniyor.ama kendi çocuk sahibi olunca "çocuğumu kreşe veremem" diye işten çıktı.çünkü kreşlerde çocuklara çok kötü davranılıyormuş.bir öğün yemek yemese akşama kadar aç bırakıyorlarmış falan off daha neler neler.sektörün dışında olanlar "a ne güzel arkdaşlarıyla oynar,eğitim alır" falan diyorlar ama işin iç yüzü pek öyle değil.o yüzden dikkatli olun derim çocuğunuza kötü davranılıyor olabilir.
Arkadaşlarının mesleklerine olan saygılarını araştırmanı öneririm elektracım
Bundan önce babanne bakıyordu babanneme gidicem diyip duruyor.Okulu aradım hiç bir sorun yok diyor.Bu sorunu yaşayan varmı çok üzülüyorum.
kızlar merhaba 3.5 yaşında kızım var 2 hafta önce kreşe başladı 1 hafta yarım gün verdik sonra tam güne çevirdik 2-3 gündür okula gitmicem diye sabahları ağlıyor.
Bundan önce babanne bakıyordu babanneme gidicem diyip duruyor.okulu aradım hiç bir sorun yok diyor.bu sorunu yaşayan varmı çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?