- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
İntihar eşiğindeki bir anneye silkelen diye anneliğinden vurmak. Hıımmm ok haklısınızSiz magdurdunuz yazdiniz.Hep sorunlariniz var bu platformda.
esinizle ailesiyle..Ama ben tüm sorunlarimi yazmiyorum uzun zamandir.O yüzden kimin ne kadar sorun yasadiginin kanaatini veremeyiz.
Evet çünkü o şekilde yazmişsiniz baska bir kullaniciya,aslinda kotu bir anne diye intiba birakmişsiniz cevabinizda.
Ben 2 sene once yazmistim ve silkelenmeniz için yazdigimi hatirliyorum ama yanliş yaptim tamam.
O zaman bile amacin sizi daha da kotu yapmak degildi.Bakin kendinize gelin demekti.
Hassas oldugum donemlerde buraya yaziyorum sadece.
Ve her yazdigimda pisman oluyorum.
uyeligimi kapatacagim.
Sizdende tekrar ozur dilerim
Yaşarsam yazarım buraya.Süpersiniz.
Alkış size o zaman.
Hamilesiniz canınız zaten sıkkın.
Daha da sıkılsın istemiyorum ama artık bu anlamsız iddialaşmayı bırakıp çözülmesi gereken
sorunlarınıza odaklansasanız daha iyi olmaz mi?
Gebelik zehirlenmesi başlamış bile.
Erken doğum yapmanız gerekebilir.
Bebeğinizi yoğun bakımda bırakıp pandemi yüzünden görememek ağır bir duygu.
Yaşamanızı istemem.
O çökmüş halinizle kızınız zarar görsün de istemem.
Ciddi anlamda gecikmiş olan tuvalet eğitimi konusu üzerine acilen egilmenizi doğuma kadar çözmenizi öneriyorum.
Ilgiyse acil ilgilenilmesi gereken konu bu bence.
Yeni bir ortama girecekse çocuk, orada yaşayacakları, nelerle karşılaşacağı ve nasıl davranması gerektiği anlatılmalı. Uyumu rahat oluyor böylelikşe. Misafirlik, hastane, kreş, yolculuk hep böyle..bunuda ögretmemiz gerekiyor o halde yaşı gelmiş oluyor demek ki
Bir insan dili ya doğru kullanıyordur ya da yanlış. Doğruya alışan yanlış yapmakta zorlanır zaten.
"Ben mesleğimde dikkat ediyorum." hikaye. Bir öğretmen zaten bu konuda gelişmiş olmalı.
Evet dili doğru kullanmak öncelikli vazifelerinizden. Her öğretmen için geçerli bu. Mevzuatı da bilmediğinizi görüyorum.Resim öğretmeniyim.Bu alanda uzmanım Burda hizli ve acele yazdigim icin çok hata yapiyorum.Ögretmen ama dort dortluk olmaki degilmi haklisiniz..
:) Çok hassas olduğun o kadar belli ki. Bebişine kıyamıyosun ama öğretmeninde uyarılması gereken bir durum yok.
Kaka yapmamış ama bez ıslak pişik de olabilirdi değiştirmeseydi. Bence kızınla konuşup öğretmeninin de altını değiştirebileceğini anlatmalısın.
Erken doğum riskiyle karşi karsiya olan,şuan yanliz yasayan bir anneyede yeterince linç girişiminde bulunuldu.Umarim sizde rahatlamişsinizdirİntihar eşiğindeki bir anneye silkelen diye anneliğinden vurmak. Hıımmm ok haklısınız
Yaşarsam yazarım buraya.
sizleri bu sevinçten mahrum etmem.
yazdiginizdan fazlasini yaptigima ve davrandigina emin olun.Buraya sadece rn hassas oldugum donemlerde yaziyorumaslında konu sahibine ilişkin en net yorum sizde
kızının büyüdüğünü kabullenemiyor
38 aylık kocaman çocuk ama o halen 38 günlük bebiş modunda
evet hamile, evet kızı doğduğunda zorluklar yaşadı, evet şimdi de yalnız
ama bunların hiçbiri kızının büyüdüğü gerçeğini değiştirmiyor
biz çocuk evde yalnız kalmasın bir birey olduğunu hissetsin diye kreşe verdik mesela
tuvalete gitmek de bir aşamadır çocuğun hayatında ve kendini yetişkinlerle denk hissetmesini sağlar
hep bezli bebek modundan çıkamaz
bir de benzer şekilde emzik vardır ağlayınca tık emziği ağzına sussun
konu sahibi kızın abla oldu artık, bak bebek de geliyor bunu ona hissettir tabii ki kızın 10 yaşında, 20 yaşında değil ama 3 yaşında da cidden senin düşündüğünden daha büyük, daha bağımsız olabilir
Ben hiç bir zaman mağdur olmadım. Sadece annem konusunda mağdurum çünkü onu ben seçmedim, diğerleri benim seçimlerimin sonuçlarıydı. Yanlış tercihler yaptım ve bundan çıkamadım. Eşim, ailesi hatta oğlumu doğurmak da dahil. Şu an da istersem farklı bir hayata geçiş yapabilirim ama ben depresif bir insanım ve bir çok sorunumdan kurtulamadım.Siz magdurdunuz yazdiniz.Hep sorunlariniz var bu platformda.
esinizle ailesiyle..Ama ben tüm sorunlarimi yazmiyorum uzun zamandir.O yüzden kimin ne kadar sorun yasadiginin kanaatini veremeyiz.
Evet çünkü o şekilde yazmişsiniz baska bir kullaniciya,aslinda kotu bir anne diye intiba birakmişsiniz cevabinizda.
Ben 2 sene once yazmistim ve silkelenmeniz için yazdigimi hatirliyorum ama yanliş yaptim tamam.
O zaman bile amacin sizi daha da kotu yapmak degildi.Bakin kendinize gelin demekti.
Hassas oldugum donemlerde buraya yaziyorum sadece.
Ve her yazdigimda pisman oluyorum.
uyeligimi kapatacagim.
Sizdende tekrar ozur dilerim
En zayif zamanlarimda buraya konu açiyorum.Ve şuan şu durumda oluşuma sevinip oh olsun sana diyen o kadar fazlaki.Böyle bir şeye sevinecek birinin canavar olması lazım..
Düşmanım yaşasın istemem.
Nasıl bir şey biliyorum çünkü.
Lütfen çoğunluğun verdiği bir tepkiye karşı çıkmak yerine yahu herkes yanılıyor olamaz diyerek iyi düşünün.
Neyse sağlıklı doğumlar dilerim.
yazdiginizdan fazlasini yaptigima ve davrandigina emin olun.Buraya sadece rn hassas oldugum donemlerde yaziyorum
gercekten cok ıcten dılıyorum şifa dılıyorum sızeErken doğum riskiyle karşi karsiya olan,şuan yanliz yasayan bir anneyede yeterince linç girişiminde bulunuldu.Umarim sizde rahatlamişsinizdir
haklisiniz..Hataliyim.Ben hiç bir zaman mağdur olmadım. Sadece annem konusunda mağdurum çünkü onu ben seçmedim, diğerleri benim seçimlerimin sonuçlarıydı. Yanlış tercihler yaptım ve bundan çıkamadım. Eşim, ailesi hatta oğlumu doğurmak da dahil. Şu an da istersem farklı bir hayata geçiş yapabilirim ama ben depresif bir insanım ve bir çok sorunumdan kurtulamadım.
O zaman insanlar da şu an sizi silkeliyor öyle düşünün. Linç dediğiniz şeylerde ne var ki sizşn yazdığınız kalbiniz kötü, çocuğunuzu verin, düzelmeyeceksiniz gibi şeyler karşısında.
Pişman olun zaten ya bazı insanlar yaptıkları kötü şeylere 2 sene sonra bile olsa üzülmeli bence.
Kimse size kötü anne, kötü eş demedi. Kimse sizi anneliğinizden vurmadı. Algı yaratıyorsunuz sadece. Bakın çözüm sunuldu ama siz çözüme inat insanlarla tartışmayı seçtiniz. 38 aylık bir çocuk tuvalet eğitimini tamamlamış olmalıydı. Mahremiyet eğitimine çok erken başalmışsınız ve kreşteki öğretmenlere müdahale etmemelisinizEn zayif zamanlarimda buraya konu açiyorum.Ve şuan şu durumda oluşuma sevinip oh olsun sana diyen o kadar fazlaki.
Kötü bir anne eş değilim..kötü bir insanda değilim.
Burada hatali yorum yazdigim bikaç kişi var.
Onun haricinde öyle çok yardimci oldugum insan olduki.
bilmiyorum keske hic konu acmasaydim
bel altı vurmak hoş değilhosgeldin koalina.
intikamini aldin,için rahatladiysa bende sevinirim.
Ama ben psikolojim bozuk diye hicbir zaman kizimdan sevgimi ilgilimi esirgemedim.
buraya yazmadan öncede ozur diledim.gercekten cok ıcten dılıyorum şifa dılıyorum sıze
ınsanlar sıze hata yaptıgınızı ne yapmanız gerektıgını anlatmıs tam 9 sayfa
sız bunu lınc olarak algılıyorsunuz
gecmıste kı ben bıle net hatırlıyorum kırdınızın o kalbın karsınıza cıkıp ya sen bana boyle demıstın ama beterını kendın yapıyorsun demesınde haksız mı ? o kadar kıbar ve ahlaklı bırı kı kırmadan kırgınlıgını hatırlatmıs ben olsam allah ne verdıyse yazardım bence tesekkur etmelısınız ve ozur dılemelısınız koalinadan
dusmanlarınız cokmus gıbı davranmayın partı baskanı veya fbı dan cia e gecen ajan falan degılsınız cıkın su ruh halınızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?