Kızım,kreş ve bez meselemiz

İntihar eşiğindeki bir anneye silkelen diye anneliğinden vurmak. Hıımmm ok haklısınız

Yaşarsam yazarım buraya.
sizleri bu sevinçten mahrum etmem.

bunuda ögretmemiz gerekiyor o halde yaşı gelmiş oluyor demek ki
Yeni bir ortama girecekse çocuk, orada yaşayacakları, nelerle karşılaşacağı ve nasıl davranması gerektiği anlatılmalı. Uyumu rahat oluyor böylelikşe. Misafirlik, hastane, kreş, yolculuk hep böyle..

Bir insan dili ya doğru kullanıyordur ya da yanlış. Doğruya alışan yanlış yapmakta zorlanır zaten.
"Ben mesleğimde dikkat ediyorum." hikaye. Bir öğretmen zaten bu konuda gelişmiş olmalı.

normal bir insan bunu çok önemsemeyebilir fakat bir öğretmene bazı şeyler yerleşmiş olmalı,
dili iyi kullanmak gibi mesela, okurken de yazarken de..
size çok hak veriyorum.
çok takılan biri değilimdir. elimden geldiğince kendim dikkat ederim fakat başkasını önemsemem,
ama bir öğretmenin bunu önemsememesi çokta normal gelmiyor bana da

Resim öğretmeniyim.Bu alanda uzmanım Burda hizli ve acele yazdigim icin çok hata yapiyorum.Ögretmen ama dort dortluk olmaki degilmi haklisiniz..
Evet dili doğru kullanmak öncelikli vazifelerinizden. Her öğretmen için geçerli bu. Mevzuatı da bilmediğinizi görüyorum.

aslında konu sahibine ilişkin en net yorum sizde

kızının büyüdüğünü kabullenemiyor

38 aylık kocaman çocuk ama o halen 38 günlük bebiş modunda

evet hamile, evet kızı doğduğunda zorluklar yaşadı, evet şimdi de yalnız

ama bunların hiçbiri kızının büyüdüğü gerçeğini değiştirmiyor

biz çocuk evde yalnız kalmasın bir birey olduğunu hissetsin diye kreşe verdik mesela

tuvalete gitmek de bir aşamadır çocuğun hayatında ve kendini yetişkinlerle denk hissetmesini sağlar

hep bezli bebek modundan çıkamaz

bir de benzer şekilde emzik vardır ağlayınca tık emziği ağzına sussun

konu sahibi kızın abla oldu artık, bak bebek de geliyor bunu ona hissettir tabii ki kızın 10 yaşında, 20 yaşında değil ama 3 yaşında da cidden senin düşündüğünden daha büyük, daha bağımsız olabilir

Yaşarsam yazarım buraya.
sizleri bu sevinçten mahrum etmem.

Böyle bir şeye sevinecek birinin canavar olması lazım..
Düşmanım yaşasın istemem.
Nasıl bir şey biliyorum çünkü.

Lütfen çoğunluğun verdiği bir tepkiye karşı çıkmak yerine yahu herkes yanılıyor olamaz diyerek iyi düşünün.

Neyse sağlıklı doğumlar dilerim.

yazdiginizdan fazlasini yaptigima ve davrandigina emin olun.Buraya sadece rn hassas oldugum donemlerde yaziyorum

Öğretmenin bir hatası yok ıslak bez değişmez mi değişmezse pişik olmaz mı çocuk, ki erkek çocukları bezi geç bırakıyorlar ama kızınız var ve bu işi çoktan halletmiş olmanız gerekmez miydi? Acilen bir pedagogla görüşmeniz gerekiyor. Babayla sorun yaşamaması sizinle yaşıyor olması duygusallığınızı kullanmasından kaynaklı olabilir.

Ben hiç bir zaman mağdur olmadım. Sadece annem konusunda mağdurum çünkü onu ben seçmedim, diğerleri benim seçimlerimin sonuçlarıydı. Yanlış tercihler yaptım ve bundan çıkamadım. Eşim, ailesi hatta oğlumu doğurmak da dahil. Şu an da istersem farklı bir hayata geçiş yapabilirim ama ben depresif bir insanım ve bir çok sorunumdan kurtulamadım.
O zaman insanlar da şu an sizi silkeliyor öyle düşünün. Linç dediğiniz şeylerde ne var ki sizşn yazdığınız kalbiniz kötü, çocuğunuzu verin, düzelmeyeceksiniz gibi şeyler karşısında.
Pişman olun zaten ya bazı insanlar yaptıkları kötü şeylere 2 sene sonra bile olsa üzülmeli bence.

En zayif zamanlarimda buraya konu açiyorum.Ve şuan şu durumda oluşuma sevinip oh olsun sana diyen o kadar fazlaki.
Kötü bir anne eş değilim..kötü bir insanda değilim.
Burada hatali yorum yazdigim bikaç kişi var.
Onun haricinde öyle çok yardimci oldugum insan olduki.
bilmiyorum keske hic konu acmasaydim

yazdiginizdan fazlasini yaptigima ve davrandigina emin olun.Buraya sadece rn hassas oldugum donemlerde yaziyorum

sayfalardır yazıyorum

mesela bu denemeleri anlatsana ne yaptı

çişini mi yapmadı ağladı mı

burada büyük konuşmayı sevmem ama kızının kontrolünün vs geliştiğini düşünüyorum

pazartesiye çiş kaka, gece gündüz tuvalet eğitiminin bitebileceği kanaatindeyim

mesela evde onun çişi için neresi var

çişi ya da kakası gelince nereye yapacak

bu yer ne zamandır var

3 yaşında iken oğlum kendisi avm den çift kapaklı klozet seçiyordu

ondan önceki yıl klozet şeklindeki lazımlığı vardı

yaptım diyorsunuz ama örnek verin anlatın ki bir eksiklik varsa tecrübeli anneler yazdın

bir yorumumda da yazdım bezini bile çıkartmadan çişin gelince söyle deyince alıştırmaya çalıştım olmuyor

hanımefendi bence ne çekiyorsanız sivri dilinizden ve en iyi ben bilirimciliğinizden çekiyorsunuz.
sizi tanımıyorum fakat buradaki yorumların çoğunu okudum belki yardımcı olabileceğim veya öğreneceğim bir şey vardır dedim ve gördüm ki siz, size olumlu yapılanlara bile kendinizi savunur bir eda ile yaklaşıyorsunuz. çözüm odaklı değil pohpohlanma odaklısınız.
yanlış yaptığınız şeyler var bunları kabullenirseniz herşey daha kolay olur.
kimse kimsenin acısını bilemez ama kızınızda çektiği ufak bir acıdan sizin kadar yaralanmasını sendelemesini istemiyorsanız onunla daha çok konuşmalı ve olumlu olumsuz herşeyi anlamasını sağlamalısınız.
dirençli çocuğun var deyince olmuyor. çocuğun direncini kıranda, onu dirençli yapanda annedir.

Erken doğum riskiyle karşi karsiya olan,şuan yanliz yasayan bir anneyede yeterince linç girişiminde bulunuldu.Umarim sizde rahatlamişsinizdir
gercekten cok ıcten dılıyorum şifa dılıyorum sıze
ınsanlar sıze hata yaptıgınızı ne yapmanız gerektıgını anlatmıs tam 9 sayfa
sız bunu lınc olarak algılıyorsunuz

gecmıste kı ben bıle net hatırlıyorum kırdıgınız o kalbın karsınıza cıkıp ya sen bana boyle demıstın ama beterını kendın yapıyorsun demesınde haksız mı ? o kadar kıbar ve ahlaklı bırı kı kırmadan kırgınlıgını hatırlatmıs ben olsam allah ne verdıyse yazardım bence tesekkur etmelısınız ve ozur dılemelısınız Koalina dan

dusmanlarınız cokmus gıbı davranmayın partı baskanı veya fbı dan cia e gecen ajan falan degılsınız cıkın su ruh halınızden

Son düzenleme:
haklisiniz..Hataliyim.
Tekrar kusura bakmayin.
Umarim çok mutlu olursunuz

Kimse size kötü anne, kötü eş demedi. Kimse sizi anneliğinizden vurmadı. Algı yaratıyorsunuz sadece. Bakın çözüm sunuldu ama siz çözüme inat insanlarla tartışmayı seçtiniz. 38 aylık bir çocuk tuvalet eğitimini tamamlamış olmalıydı. Mahremiyet eğitimine çok erken başalmışsınız ve kreşteki öğretmenlere müdahale etmemelisiniz

hosgeldin koalina.
intikamini aldin,için rahatladiysa bende sevinirim.
Ama ben psikolojim bozuk diye hicbir zaman kizimdan sevgimi ilgilimi esirgemedim.
bel altı vurmak hoş değil
tamam o da size yapmış olabilir Koalina nın konusunu hatırlıyorum
öyle demeyin hocam büyük konuşmayın
öyle bir rahatsızlık gelir ki Allah ım korusun ondan beter olursunuz
çocuklarınızın yüzüne bakamazsınız Allah korusun

konunuza gelince öğretmenin tavrı doğru kesinlikle
ben olsam ilgilenmişler sağolsunlar diye sevinirim daha
kızıma da güzelce anlatırım durumu

buraya yazmadan öncede ozur diledim.
Burdada ozur diledim.
10 senedir burdayim.Belkide en buyuk hatam o yorum.ama onun haricinde yardimci oldugum nice insanlar var.
Sizin saglik dilekleriniz ise hiç samimi degil.
şuan kadar kötuyumki..sebebolerinden biride sizin yorunlariniz.
Ne yazsam suç buldugunuz için yazamiyordumda.Eski konularimi önüme kiymalar,ah birde mutluydu bak oh olsun demeler .insanlar çok acimasiz..sizde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…