Aklını yerim kızınızın aferin ona mahremiyet eğitimi almış kendini savunup koruyabiliyor gerçekten takdir ettim. Öğretmen ile görüşün mahremiyet eğitiminde değişmez kural sadece bir kişi altını alabilir kaka yapınca beni arayın ben değiştireyim deyin ve öğretmeni de yaptığının hata olduğunu bir daha tekrarlanmayacığını kızınıza sevgiyle anlatsın.
bu düşüncede ise kreşe altında bezi olan çocuğu yazdırmamalı
zira kreşe anneler yani diğer çocuklara göre yabancılar giremez, kreşin güvenliğini ve mahremiyetini bozar
şimdi corona da var o nedenle neden alışma sürecinde siz dışarıdaydınız dahi diyemedik
bir de cidden merak ettim kreş çağındaki çocuğun annesi her daim telefon ile gelen bilgiyi takiben kaka değiştirmeye kreşe gidecek mesafede midir her daim hazır bekler mi
yani evde bile yeri gelir şu ocağın altını kapatayım, yeri gelir elimi yıkayayım yeri gelir telefon görüşmem bitsin denilen bir konuda öğretmenin anneye telefon edip kaka yaptı gelin deyince annenin oraya ışınlanabileceğini mi düşündünüz
bir de Ayşe nin annesi geldi değiştirdi benimkini kim değiştirecek malum çalışıyoruz ya
ya da evim ve oğlumun gittiği kreş arası araba ile 15 dakika, zira orası iyi
şimdi çocuk en iyi ihtimal ben altını değiştireyim diye 30 dakika kakalı ve sınıftan mahrum bir şekilde bekleyecek mi
3 yaşında bu çocuklar hatta daha da küçükler mahremiyet denilen bu değil
bir de öğretmen hatalı demişsiniz ama öğretmen bezli bebeğin altı ile ilgilenir ki konu sahibi 38 aylık bezli kızını kreşe yazdırırken bezli olduğun da söylemiştir, onlar da endişe etmeyin biz değiştiririz demiştir ki ilk gün değiştirelim diye hamle yapmışlar demek ki düzenekleri vs var
bir de şimdi aklıma geldi konu sahibi çantasına bez koydun mu hangi bez ile değiştirmek istemişler