aynen
cocuk kendısı bellı edıyor daha 1 bucuk yasındaydı baktım bezını kendısı cıkarıyor
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
oyuncak bebegı vardı su ıcınce cıs yapan
oturmus odasında oyuncaklarının ıcınde onun ıcıne cısını yaptı cıkarıp
bunu da 5 dk lık telefon gorusmemde dalgınlıgım sonucu gordum
gorunce cok mutlu oldum
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hemen esımı aradım eve gelırken 3 boyutlu kıtaplar var bay bay kaka elveda bez gıbı
seslı kıtaplar var poponu sıl ellerını yıka falan hem tuvalet alıskanlıgı egıtımı uzerıne
e bebekte satılıyor
bırde klozete oturabılsın dıye tabure falan hepsını ayarladık alez falan aldık
sonra gıydırdık carsıya cıkarttık hadı dedım kendıne kulot sec artık bez takamayacak kadar buyudun
ama hemen o gun baslamadım cunku daha 1 bucuk yasındaydı bır kac ay tuvaletı tanımasına ızın verdım
ben kapı acık tuvalete gırdım benı ozellıkle ızlesın dıye bak cısımı yaptım bak sıldım bak elımı yıkadım hepsını gosterdım sureclere vakıf oldu
2 yasını doldurdugu gun tam dogum gununde kulodunu gıydırdım uyuttum
uyuduktan 3 saat sonra bır baktım çiş ıcınde
uyandırdım temızledım sabah oldu kahvaltıdayız dedım kı çişin gelırse anneee de hemen tuvalete gıdelım her çiş kaka da sıfona basmaya ve stıcker yapıstırmaya hak kazanacaksın ruyanda tuvalet havuz falan gorursen uyan bana ruyanı anlat dedım
o aldıgım kıtapların ıcınde odul stıcerları vardı
sırf o yapıskanlar ıcın oturup cıs yapıyordu cısı yoksa da cıs yapmıs gıbı çişşş dıyordu ses cıkarıyordu guya benı kandıracak
yanı 2 yasını doldurdugu gun basladı hıc kacırmadı suan 5 yasında tamamen onun hazır oldugu gun anında hazırlıga basladım ve emın oldugum zaman basladık
yanı oyuna cevırdık en ufak bır yorgunluk sinir bıkkınlık gostermedım kı aslında cok zor halının tam ortasına kaka yapabılır sonucta kısının balkonu olmayabılır yıkamak ıcın falan sabır ısteyen surec eger sık kazalar yasayan varsa
cocuklar aslında sevıyor bu tarz seylerı eger korkuyorsa red edıyorsa farkında olmadan yaptıgımız bır yanlıs veya eksık davranısımız vardır ve bunları asmak sanılandan cok daha kolay
zaman ılerledıkce zorlasır ne kadar erken destek ıstersek o kadar kolay cozuluyor