YouTube kids yaşına uygun videolar oluyor onları bazen izliyor. Zaten yaz okuluna gidiyor çok boş vakti yok ekran maruziyeti çok değil. Takıntı mi acaba diye düşünüyorum psikiyatr a mi gotursem çok taktım kafayaPc oyunu çizgi film ya da tiktok videolarına maruz kalıyor mu
Sanki takıntı obsesif tıptaki ismi ona benzettim ben sizinkinide kiziminkinide.sizde kaygı durumu nasıl.Kızınız için üzüldüm ama şuan 19 yaşındayım benim de aklıma böyle saçma şeyler geliyor tobe haşa Allaha da biseyler diyor ama beynim diyor durduramıyorum o düşünceyi kalbim korkmasına rağmen yok yok desemde o düşünce devam ediyor
Kızınız çok küçük üzüldüm İnşallah geçer
BendeSanki takıntı obsesif tıptaki ismi ona benzettim ben sizinkinide kiziminkinide.sizde kaygı durumu nasıl.
Obsesyon başlangıcı olabilir muhakkak uzman bir pedagogdan randevu alın ihmal etmeyinKızım 7 yaşında. Bir haftadır falan bazı geceler yatmadan önce hep söylüyor anne kötü birsey dedim ya olursa olmasını istemiyorum diye ağlıyor. Ne söyledin dediğimde inşallah diye söze başlıyor annem ölsün babam ölsün gözlerim gitsin gibi şeyler. Sonra tövbe tövbe dedim ama ya olursa diye tedirgin oluyor. Söyleme dediğimde sanki söylemek zorundayım diyor. Benzer şeyler duyan yaşayan varmı. Oyun terapisi zaten alıyor kaygıdan dolayı ama artık bitirme aşamasındayık korkuları geçmişti. Çok uzuluyorum neden böyle? Psikologuna sorduğumda net bisey demedi terapiye devam ediyoruz.
Ne zamandır fıratı görmemiştim iyi oldu
Psikologa gidiyor oyun terapisi alıyor okula baslayinc akorkutmuslar tenefuste kaygilari yükselmişti o düzeldi ama bu başladı bir haftadır oyun terapisine de devam ediyoruz. Psikologuna sordum ama net bişey demedi. Acaba çocukluk halleri geçici biseymi ben çok pimpirikliyik benmi abartiyorum diye sormak istedim.Obsesyon başlangıcı olabilir muhakkak uzman bir pedagogdan randevu alın ihmal etmeyin
Naif bir çocuktur , sanki bende de oluyorduPsikologa gidiyor oyun terapisi alıyor okula baslayinc akorkutmuslar tenefuste kaygilari yükselmişti o düzeldi ama bu başladı bir haftadır oyun terapisine de devam ediyoruz. Psikologuna sordum ama net bişey demedi. Acaba çocukluk halleri geçici biseymi ben çok pimpirikliyik benmi abartiyorum diye sormak istedim.
Biraz baskiciyim evet bağımız iyi ama bana çok düşkün çok hassas bı çocuk. Bende kaygılıyım onu benden geçtiğini söylüyor psikologlar. Annem babam ölsün diyip hemen üzülüyor ama kızdım söyledim demiyor takıntı gibi sanki söylemek zorundayım keşke olmasam diyor. Kaygının yansimasida olabilir ama belkide çocuklara akıl sır ermez geçici bı surec olabilirmi bilemiyorumki bide sürekli kötü şeyler soylemeside korkutuyor beni ya olursa diyeBende hatrlıyorm çocukken öyle şeyler dediğim zaman çok pişman olurdum sonradan, ama geçti.
İnşaAllah ölürüm bensiz kalırsın vs gibi
Annem üzerdi beni baskıcıydı o yüzden çok kullanrdm.
Sizin arnzdaki bağ nasıl? Yani neden kullanıyor o cümleleri?
Kucuklugunuzdemi olurdu eve çok hassas herşeyden çok etkilenen bir çocuk. Acaba psikiyatr götürsem ialc veriyolarmi bu yaştaNaif bir çocuktur , sanki bende de oluyordu
Yok bence sakin olun en güzeli bu yaşta terapi. Bu kaygılar gününü mahvediyor mu ? D vitamini nasıl bunlara da bakılsın. Sizde sürekli telin edin onu!Kucuklugunuzdemi olurdu eve çok hassas herşeyden çok etkilenen bir çocuk. Acaba psikiyatr götürsem ialc veriyolarmi bu yaşta
Zorunda hissetmesi değişik neden acaba bnde bilemedim, o kelimeleri kullanırken siz duyuyormusnz? Ne yaşadığında kullanıyor.Biraz baskiciyim evet bağımız iyi ama bana çok düşkün çok hassas bı çocuk. Bende kaygılıyım onu benden geçtiğini söylüyor psikologlar. Annem babam ölsün diyip hemen üzülüyor ama kızdım söyledim demiyor takıntı gibi sanki söylemek zorundayım keşke olmasam diyor. Kaygının yansimasida olabilir ama belkide çocuklara akıl sır ermez geçici bı surec olabilirmi bilemiyorumki bide sürekli kötü şeyler soylemeside korkutuyor beni ya olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?