- Konu Sahibi ohcanimadeysin
merhabalar benim kızım 11 ayını bitirdi en son 8 kiloydu. yılbaşından beri de kilosu aynı ama ben hiç umursamıyorum çünkü çocuğum gayet sağlıklı ve çevik bir dakika durmuyor yerinde bütün çekmeceleri açıyor boşaltıyor. zaten ben de minyonum kilolu bir çocuk da istemiyorum açıkçası kaldıramam çünkü. ben minyon olduğum için de etraftan çok ses gelmiyor zaten artık umrumda değil ben de çok ağladım kendimi hırpaladım her dakika çocuğu yedirmeye çalıştım resmen salak gibi davrandım. şimdi acıktığı zaman veriyorum o zaman yiyor ya da ben yersem benden görüyor öyle yiyor normalde iştahlı bir çocuk değil diş döneminde yahut hastalık zamanı hiç yemek istemiyor. yememesi dünyanın sonu değil şimdi yemezse sonra, bugün yemezse yarın. biz de hastayken yemek istemiyoruz o yüzden anlayabiliyorum onu. yemediği zaman mama yerine süt veriyorum biraz doyurucu olsun diye.
ben 6 aydan sonra doktora da götürmedim çünkü artık doktorlar da canımı sıkmaya başlamıştı. her seferinde kan tahlilleri idrar tahlilleri yavrumun her yeri tahriş oldu delik deşik ettiler kızımı. elde ettiğimiz de bir şey yok çocuk sağlıklı. boyu için sağlık ocağına gidiyorum kilo için bebek tartısı almıştım kafayı yediğim dönemde.
her bebek aynı değildir lütfen anneler kendinizi üzmeyin. sokakta gördüğünüz 6 aylık 9 kilo bebeğe özenmenize gerek yok bebeğinizin tadını çıkarın. zayıf bebeklerin de kendine göre avantajları var. komşum ya da kayınvalidem geldiğinde bu çocuğu yedirmiyor musun demesin diye çocuğumu deneme tahtasına çeviremem. kızımın doğası böyle.
ben 6 aydan sonra doktora da götürmedim çünkü artık doktorlar da canımı sıkmaya başlamıştı. her seferinde kan tahlilleri idrar tahlilleri yavrumun her yeri tahriş oldu delik deşik ettiler kızımı. elde ettiğimiz de bir şey yok çocuk sağlıklı. boyu için sağlık ocağına gidiyorum kilo için bebek tartısı almıştım kafayı yediğim dönemde.
her bebek aynı değildir lütfen anneler kendinizi üzmeyin. sokakta gördüğünüz 6 aylık 9 kilo bebeğe özenmenize gerek yok bebeğinizin tadını çıkarın. zayıf bebeklerin de kendine göre avantajları var. komşum ya da kayınvalidem geldiğinde bu çocuğu yedirmiyor musun demesin diye çocuğumu deneme tahtasına çeviremem. kızımın doğası böyle.