- 30 Mayıs 2015
- 2
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi sadecehale
Psikolojik bi rahatsizlik sanirim canim vakit kaybetmeden bi psikiyatriste götür bence3 yaşında bir kızım var kıl yiyor ya da tüylü yapıda başka maddeleri de sacini da kopariyir daha önce bu durumdan muzdarip olanlar olmuş portaldan paylaşmış deneyimi olanlar var mı lütfen deneyimi olanlar ne yaptınız tedavi olabildiniz mi tedavi aşamaniz ne durumda
kansızlık obsesif rahatsizlik ve çinko gibi madde eksiklikleri gibi sebepten olduğunu biliyorum gittiğiniz iyi bir hastane doktor öneriniz var mı ya da çocuğunuzu nasıl kurtardıniz özelliklee bu konularda yardıma ihtiyacım var
Akla gelen peçete kağıt yutuyor kıl onun için en basiti ne yazık ki ben bunu içim kan ağlayarak anlatıyorum 1 seneyi aşkın böyleyiz kıl ne ki onun için pamuk yutması beni mahveden oydu çoktur koca parçaların boğazında takılıp kusturarak kurtardığımız ben sağlıkçıyım saklamak yok pamuğu ortadan yok et peçeteyi yok et bunlar çözüm değil ne yazıkki doktorlar bu sendroma çok uzak bakıyor ama deneyim başka o yüzden paylaştım yaşayan atlatan ancak bilir ama kıla bir nebze çözüm yolu buldum onuda paylaşayım belki ihityacı olanlar okursa en azından yol yakınken bu yöntem çok işe yarıyor bende kıldan tiksinen biriyim kızımın o öğürme anını görmesi lazım hani kusanı görürseniz sizde öğürürsünüz önünde ağzıma kılı aldım ve malum onu çıkarırken herkesi yaşadığı doğal ana kendimi braktım oda benle birlikte yaşlar içinde öğürdü ama bu tek çözüm değil hala koparıyor ama unutmazsa şu an için tiksindiçok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulursunz en kısa zamanda
konuyla ilgili birbilgim yok ama merak ettim nasıl yutabiliyor acaba kılı bogazına takılmıyormu yutarken zorlanmıyormu hiç
birkeresinde saçkılım boğazıma kaçtı ölüyordum azdaha çıkarana kadar içim dısıma cıktı
çok geçmiş olsun inşallah bi çözüm bulabilirsinizAkla gelen peçete kağıt yutuyor kıl onun için en basiti ne yazık ki ben bunu içim kan ağlayarak anlatıyorum 1 seneyi aşkın böyleyiz kıl ne ki onun için pamuk yutması beni mahveden oydu çoktur koca parçaların boğazında takılıp kusturarak kurtardığımız ben sağlıkçıyım saklamak yok pamuğu ortadan yok et peçeteyi yok et bunlar çözüm değil ne yazıkki doktorlar bu sendroma çok uzak bakıyor ama deneyim başka o yüzden paylaştım yaşayan atlatan ancak bilir ama kıla bir nebze çözüm yolu buldum onuda paylaşayım belki ihityacı olanlar okursa en azından yol yakınken bu yöntem çok işe yarıyor bende kıldan tiksinen biriyim kızımın o öğürme anını görmesi lazım hani kusanı görürseniz sizde öğürürsünüz önünde ağzıma kılı aldım ve malum onu çıkarırken herkesi yaşadığı doğal ana kendimi braktım oda benle birlikte yaşlar içinde öğürdü ama bu tek çözüm değil hala koparıyor ama unutmazsa şu an için tiksindi
3 yaşında bir kızım var kıl yiyor ya da tüylü yapıda başka maddeleri de sacini da kopariyir daha önce bu durumdan muzdarip olanlar olmuş portaldan paylaşmış deneyimi olanlar var mı lütfen deneyimi olanlar ne yaptınız tedavi olabildiniz mi tedavi aşamaniz ne durumda
kansızlık obsesif rahatsizlik ve çinko gibi madde eksiklikleri gibi sebepten olduğunu biliyorum gittiğiniz iyi bir hastane doktor öneriniz var mı ya da çocuğunuzu nasıl kurtardıniz özelliklee bu konularda yardıma ihtiyacım var