• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım kel kaldı :(

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
gamzem 3.5 aylık oldu kızlar ama 1 aydır devam eden konak yüzünden şimdi kızım nerdeyse kel kaldı doğduğunda ne kadarda çok saçı vardı şimdi ise konaklar döküldükçe saçlarıda gitti ne zaman yerine çıkar yeniden?

Canım,benim oğlumda koyu renk saçlı olarak doğmuştu,epeyde saçı vardı.ama zamanla döküldü ve çok daha açık renk olan saçları çıktı..yakın zamanda kızınında saçları çıkacaktır..

kız benim oğlumun saçları da kel ona bakarsan. sapır sapır döküldü. ozellikle de arka tarafları. konakla alakası yok. çarşafı minik saçlarla dolu oluyo. çıkar bakalım acele etme.

canım hiç üzülme hepimizin başına geldi ana saçları dökülüyo yenisi geliyo hatta benim kızım kel adamlar gibiydi üstte iki tel yanlarda var birazda çok komik bi görüntüsü vardı

konakla ilgisi yokki ,ana saçı dökülür yerine yenisi çıkar,kızım 7 aylık yeni yeni çıkıyo saçları dökülmeyenlerde uzadı iyice ,tepeden kuyruk oluyo ..

Back