Kizim Judo Turnovada 1. oldu !!!

maşallah
tebrik edriim
kıznız sporla ilgilenmesiine yardımcı olduğunz içinde siizde ayrıca tebrk ediyoruum

bravo, canı gönülen tebrik ediyorum meleğini, rabbim hep böyle başarılarını gösterir inaşallah

kızının bu başarıyı elde etmesinde sizin de payınız çok büyüktür, bu yüzden sizi de ayrıca kutlarım, ne mutlu size..

başarılarının devamı gelsin
bir :hooray:benden
o kadar çok kupası olsun ki artık koymaya yer bulamasın

sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim

evet biz cocuklarimiza öncülük etmesek ve destek cikmasak onlar yanliz baslarina nereye kadar götürebilirler ki ? tabii bir yere kadar ama desteksiz olmaz...bende elimden geldigi kadar ücünede destek olup kendilerini spor dallarinda gelistirmelerini istiyorum ....insaallah bu durumda olan bütün anne babalar cocuklarina destek olup gelecegin geclerini basaridan basariya göndeririz....a.s.turkbayragi

maşallahh.
uzak doğu sporu.ne güzel annelerininde destek ve öncü olmasıda ayrıca kutlanması gereken bir durum.hep çocukların bir hobileri olması gerekiyor aslında.yanlış eğilimlerinin olmaması için.hayatları hep dolu dolu gecsin canım. kutlarım.a.s.

severek yaptığım bi spordu.Ama bıraktım...
başarılarının devamını dilerim ufaklığına.s.

tebrik ederim canım benimmmmm Allah nice nice başarılarını görmenizi nasip eder inşallahhh

massallah,kizini tebrik ederim cani gonulden,operim yanaklarindanopuyorumnanaktan

severek yaptığım bi spordu.Ama bıraktım...
başarılarının devamını dilerim ufaklığına.s.

allah basarılarını daim etsin

tebrik ederim canım benimmmmm Allah nice nice başarılarını görmenizi nasip eder inşallahhh

massallah,kizini tebrik ederim cani gonulden,operim yanaklarindanopuyorumnanaktan

oy canım canım tebrikleer başarıların devamını dilerim...

hepinize ayri ayri tesekkür ederim vereliniortaka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…