• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım inek sütü içmiyoooo

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
arkadaşlar kızım 1 yaşında ve dr inek sütüne başlamalısın dedi ama bizim zilli içmiyo hatta bi çekiyo onuda püskürtüyo sade verdim içmedi bebe bisküvisi koydum içmedi kaşıkla verdim bi alerjisi falan yok belli ama içmiyo nasıl içirebilirim firi olan var mı?

önceleri suyla sütü karıştırarak vermeyi deneyebilirsin,sonra yavaş yavaş sütün miktarını fazlalaştırıp,suyun miktarını azaltmaya başlarsın.bi yerde duymuştum,işe yarıyormuş...yerimseniben

önceleri suyla sütü karıştırarak vermeyi deneyebilirsin,sonra yavaş yavaş sütün miktarını fazlalaştırıp,suyun miktarını azaltmaya başlarsın.bi yerde duymuştum,işe yarıyormuş...yerimseniben

yaptım canım banada annem söylemişti ama direk geri çıkarıyoo

şekerli şeyleri şeyleri sevmiyorki zillicik ama limon verr turşu ver bayılır acaba limon mu sıksam içine:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 Kızcağız iyice kusarsa bir daha süt falan içmez alimallah...sempatiksalakcinni...
Hani şöyle muzlu,çilekli sütlerden deneseniz.Ya da pipet alsanız da onunla içse eğlenerek...

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 Kızcağız iyice kusarsa bir daha süt falan içmez alimallah...sempatiksalakcinni...
Hani şöyle muzlu,çilekli sütlerden deneseniz.Ya da pipet alsanız da onunla içse eğlenerek...

denemekte fayda var zaten biberonda mama ve sudan başka hiçbir şey içmiyo pipetten çekebilirmi acaba

Back