Hadi o cocuk benm evladmda oyle yerinde durmaz devamli dagitir.bence esinizi duzeltmek lazim evladinizi degil.acik acik konusun yetemedgnizi yoruldgnuzu anlatin duygu ve dusuncelernzi paylasin esinizlekızım 17. ayında. herseyi anlayan zeki bir cocuk kelimleri de fazlasıyla iyi kullanıyor. soon 1 ayda ev iş ve çevre ile alaklı çok problem yaşadık evimizde. evimiz yandı (tabi kızım bunu görmedi) arabalarımız gittti maddi sıkıntı derken eskisi gibi kızımla pek ilgilenemedım. herşey düzeldi derken bende dün aksam kalp spazmı gecirdim. zaten calısmıyorum ama tempolu bir hayatım var. eşim titizlik hastası kızım hiç yerinde durmayan ben ise bünyesi zayıf herseye yetismeye calışan bir anneyim. konumuza gelicek olursak. eşim anlayıssız biri sürekli evde iş ve yemek istiyor. ev işi yapmatktan adım klorak glstn olcak. kızım tv üniterlien yemek masalarına cıkıyor sürekli kırıp döküyor. ben ise yemek yemeye vakit bulamıyorum. psikolojim alt üst oldu. kızımı nasıl düzeltirim. hayır dediğim şeyleri yapmamayı öğretirim ? eşim anlamıyor cocukla ilgilenmiyo. hem de hiç. tek basıma artık gücüm kalmadı. akıl verin bana kızlar.
Bence kızınız normal. Yaşına uygun davranıyor. Düzeltilmesi gereken eşiniz.kızımı nasıl düzeltirim. hayır dediğim şeyleri yapmamayı öğretirim
+1000000000000 Temizlik, yemek diye karısına mum tutturanlara hastayım zaten. Zaten kadının da bunu huy ya da hastalık olarak kabul etmesi de ayrı bir komedi! Olan o zavallı çocuğa oluyor. Temizlik yapacaktın, niye çocuk yaptın? İlgilenmeyecektin, niye çocuk yaptın? Sonra geliyor 70-80 yaşına, “Kızımız bizle ilgilenmiyor.” diyor. E sen onunla onun ihtiyacı varken ilgilendin mi de şimdi yüzlü yüzlü ilgi bekliyorsun? Çocuklar kaydeder, unutmayın!!!Bence konuda problem eşiniz!
Neden onu öyle alıştırdınız
Size yazık değil mi
Siz de insan evladı değil misiniz
Bakın bedeniniz sinyal veriyor
Hem her şey dört dörtlük olacak hem de beyimiz ne size yardımcı olacak ne yavruyla ilgilenecek
Neden ?
Kendisi sadrazamın sol tarafıyla ilintili mi
La havle ya
Neden böyle alıştırıyorsunuz neden
Bakın Allah korusun bin defa esirgesin rabbim yarın size bir şey olur zerre kıymetiniz bilinmez
Bugünden itibaren resti çekin
Ya iş bölümü yapılsın
Ya da süze bir yardımcı tutulsun
Titizlik hastasıymış
Başkası temizleyecekse bende olayım titizlik hastası saçmalığa bak
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi ya
Çocuk için ise sözüm şu
Ona yazık oluyor :-(