Kızım ile nasıl başa çıkabilirim acıl yardım !

Kızınızı düzeltmek yerine eşinizi düzeltmeye çalışın...kızınız anormal değil ki...değiştiremezsiniz belki durdurursunuz..bu da ona çok zarar verebilir

Kızınızı değil eşinizi düzeltmeniz lazım. Ya titizlik hastalığını yenecek, ya tedavi olacak, ya kendisi yapacak. 17 aylık bebek doğasını yaşıyor.

Tatlım çocuğun normal davranıyo. Anormal olan kocan

Evli çiftler çocuk sahibi olduktan sonra evlerinin eskisi gibi tertipli ve düzenli oımasını beklememeli.Eşinizin bu bilince varması gerekli..
Her çocuk aynı olmuyor ilk çocuğum bütün evi savaş alanına çevirirken kardeşi minicik bir araba ile uzun uzun oynardı..
Madem evdesiniz çocuğunuzu daha çok dışarı çıkarın parka daha sık götürün mesela..
Oyun grupları var onları takip edin aldığınız oyuncakları yaşına uygun seçin oyuncaklarından çabuk sıkılıyorsa bazılarını bir müddet kaldırın sonra yeniden çıkarın bu yöntemde işe yarıyor kolaylıklar sabırlar diliyorum..

Birilerinin temizlik yapmasını bekleyen kişi titiz değildir bunu bir düzeltelim. Titiz olan insan kimsenin yaptıgı işi beğenmez kendi işini kendi yapar zaten beğenmediği için. Başkalarından hizmet beklemez bence.

Ayrıca çocuk napsın 4 duvar arasında enerjisini nasıl atsın. Eşinizin bişeyleri üstlenmesi gerekiyor artık en azından çocukla ilgilense sizde ferahlarsnz Allah yardımcınız olsun

Temizliğe katkı saglamayanlar titizlik hastası degıl "bencil düşüncesiz oluyor bence. Temizliği cok seven kendi yapsin.
Siz kızınızla oyun oynayın parklara gidin. Benimkı bır yasında o sıpa bile yanına oturayım butun gun oyle oynayalım istiyor.
Ben de vaktimi beni karsılıksız ve tum masumiyetiyle seven ogluma ayırıyorum.
Verdikce fazlasını isteyen kocama degıl

Bayadir siteye uyeyyim ama kullanmayı bilmiyorum nasıl yapicam nasıl yazicam oraya burayı bile zor buldum

Haklısınız ama esim kavga ettim güzel konuştum tartıştık terk ettim değişmiyor aynı hep aynı

Siz çocuğunuzun koltukta veya yerde oturup tv izlemesini ya da eline bir oyuncak alıp oynamasını istiyorsunuz galiba, değil mi? Ona göre çözüm önereceğim.
Hayır kendine zarar verici şeyler yapmasın tv izlemsini veya oturmasını değil zararlı şeyleri yapmasını istemiyorum

Ev işi yapmaktan kızınızı ihmal etmiş olabilir misiniz. Evde can sıkıntısından yapıyor olabilir mi?
Ondan dir zaten başka açıklaması olamaz peki ne yapmam lazım oyuncak oynuyoruz kitap oluyoruz resim çiziyoruz başka ne yapılabilir parka gidiyoruz

Ozel den bana yazar misiniz yemin ederim ne derseniz onu yapcam Yeter ki mantıklı birşeyler diyindiyin

Bu konuda duzeltilmesi gereken bir kisi var o da esiniz.
Ya da birakin duzelmesin, siz gununuzu kendinize gore planlayin, begenmeyen kendi yapsin, yapmiyorsa da dirdir etsin otursun, bosverin.
Dunyada hic ama hickimse kizinizdan daha kiymetli degil, olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…