- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Kızınızı düzeltmek yerine eşinizi düzeltmeye çalışın...kızınız anormal değil ki...değiştiremezsiniz belki durdurursunuz..bu da ona çok zarar verebilirkızım 17. ayında. herseyi anlayan zeki bir cocuk kelimleri de fazlasıyla iyi kullanıyor. soon 1 ayda ev iş ve çevre ile alaklı çok problem yaşadık evimizde. evimiz yandı (tabi kızım bunu görmedi) arabalarımız gittti maddi sıkıntı derken eskisi gibi kızımla pek ilgilenemedım. herşey düzeldi derken bende dün aksam kalp spazmı gecirdim. zaten calısmıyorum ama tempolu bir hayatım var. eşim titizlik hastası kızım hiç yerinde durmayan ben ise bünyesi zayıf herseye yetismeye calışan bir anneyim. konumuza gelicek olursak. eşim anlayıssız biri sürekli evde iş ve yemek istiyor. ev işi yapmatktan adım klorak glstn olcak. kızım tv üniterlien yemek masalarına cıkıyor sürekli kırıp döküyor. ben ise yemek yemeye vakit bulamıyorum. psikolojim alt üst oldu. kızımı nasıl düzeltirim. hayır dediğim şeyleri yapmamayı öğretirim ? eşim anlamıyor cocukla ilgilenmiyo. hem de hiç. tek basıma artık gücüm kalmadı. akıl verin bana kızlar.