- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Ben 25 yasinda koca insanim, goruyorum da. Ama bebek emanet edilse bisikleti birakirim, bisiklet sureceksem de cocuk sorumlulugu alamam. Hangi biriyle ilgileneyim? O bisikletle ne yapacakti ki cocuklar? Karsilarina koyup oturacak degiller ya, 13 yasindaki kiz binmek icin aliyor bisikletini. O da cocuk nihayetinde. Olan her halukarda kucuk bebege olacakti. Tek sorumlu burada anne diye dusunuyorum. Bu cocuklari basibos biraktigi icin. Neyse ki ufak bir kazayla kurtulmus cocuk. Daha kotusu de olabilirdi.
13 yasindaki cocuk bosuna kendini suclamasin. Konu sahibi hanim, kizinizdan ozur dileyin ve sucu ustunuze alin artik bence. Kim olsa hem bisiklete binip hem bebek bakamazdi.
Yanlış anlamışsınız konuyu. Ortada iki bisiklet yok. Jelibıonun kızı ufaklığı üç tekerlekli bisikletle gezmeye çıkartmış. Ufaklık abisini görünce ona koşmuş.abisinin bisikleti devrilmiş üstüne benim anladığım kadarıyla. Şu cevabında da belirtmiş kıznın bisiklete binmediğini.
bisiklete binen kızım değil. bu 1. kızım bisikleti bilmediği yerlerde sürmüyor bu 2. ayrıca neden engelli biri bisiklet süremesin ?