merhaba herkese;
bilenler vardır belki. benim 13 yaşında görme engelli bir kızım var. oğlumla dışarıya çıkmışlardı. oğlum 14 aylık. diyeceksiniz ki neden görme engelli kızı dışarı küçücük çocukla salıyorsun? daha önce dışarıda gezdirmişliği vardı. dışarıda kalan bisiklete bineceklerdi. bisiklette 3 tekerlekli, küçük bir şey. sonra yolda giderken erkek gören ikizini görmüş kızım. ondan emir Mete'nin bisikletini getirmesini istemiş. oğlumda bisiklet sürüyordu. bisikleri bırakıp emir metenin bisikletini almaya gitmiş. o sırada emir mete kızımın elini bırakıyor ve bisikletin yanına gidiyor. emir metenin yanına düşüyor bisiklet. çok az bir şeyle atlattı emir. direksiyonu çarpmış sanırım. sonra emir ağlamaya başladı ve içeriye girdi. kızım dışarıda kaldı. o sırada ağlıyormuş kızımda. biz içeriye girdikten sonra ağlamaya başlamış. biraz sonra ben camda gördüm kızımı. biraz ileride yürüyordu. dışarıya çıktım, bahçeye oturduk. bana "ben bir bebeğe bile sahip çıkamadım, aslında o zaman onu tutabilirdim, hem ben neyime güvenerek kardeşimi dışarıya çıkartabiliyorum, şimdi benim yüzüme bile bakmayacak," gibi şeyler söyledi ağlayarak. sonrada biraz konuştuk ben "olur böyle şeyler, herkesin başına gelebilir gibi şeyler söyledim ama durum pekte değişmedi. sonra eve gitti. birkaç dakika sonrada ben. şuanda odasında. ağlıyormu emin değilim ama sanırım ağlıyor. şimdi ben durum buyken ne yapmalıyım? kızıma neler söylemeliyim?