Bebek İkinci El KIZIM İÇİN PARK YATAK ARIYORUM ACİLLLLLLLLLL

zehrasultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
8
3
1
58
Arkadaşlar elinde park yatak olup kullanmayan varsa sallanma özelliği olan ihtiyaç sahibiyim sabaha kadar ayağımda sallıyorum beşiği yok renk filan fark etmez duyarlı anneler yardım lütfen parayla alacak durumda değilim malesef

bekonun kutusu açılmamış ütüsü var hediye gelmişti duruyo ölece onla takas yapmak filan isteyen olursa arkadaşlar acil ihtiyacım var ama nakitim yok alacak gerçekten kimsede yok mu lütfen artık ayaklarımı hissetmiyorum gece boyu ayağımda uyuyo kızım

Canım park besiklerin sallanma ozelligi bir halta yaramiyor ben sana söyleyeyim. Direk sallanan bisey bulmalisin. Bende park beşik var. Güya sallanma özelliği var. Kraft marka. O kadar heves ettim aldim gicir gicir gicir kullanilmiyor gürültüden

canım valla kargoyla alacağım büyük ihtimal gıcır mıcır napıyım zor durumdayım beşiği vardı küçük geliyo artık sığmıyo yanımda yatıyo 1 yaşında kızım dişlerindenmidir nedir sabaha kadar sallıyorum beşikte olmayınca artık ayaklarım iflas etti mobilya alamam pahalı olur

Ben sizin icin söyledim. Bi ise yaradigi yok. Ben pisman oldum aldigima. Uyumayacak bebek mobilyada da uyumuyor zaten. Sallanan besigimiz vardı el yapımı bambu. Onda da sallayinca uyumadi. Sunny babynin modellerine bak bi. Cok uyguna satan vardi burada bir ara görmüştüm. Otomatik sallananlar var ya...

1 yaşa olur mu ki ilk 6 aya göre olmuyor mu otomatik sallananlar çok hareketli bi çocuk gece kalkıyo ayağa düşme ihtimali varmı onlarda

cnm kargosunu karşılarsan göndereyim duruyor bende ama eşim yok bu hafta 2 hafta sonra ptt ile göndersem olurmu yeni okudum bende
canım çok sağol perşembeye kadar bekleyim bi arkadaşta sağolsun yazmış eğer o dönüş yapmazsa elden teslim etmek için beklemeye aldı beni senden alıyım hangi ildesin bide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…