• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızım için Kur'an'da Geçen İsimlerden Hangisi ? (Lütfen Katılın)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızım için Kur'an'da Geçen İsimlerden Hangisi ? (Lütfen Katılın)

• İREM: Cennet

OY: 10 25,6%
  • NİSA: Kuranı kerimin 4. suresi anlamı kadın

OY: 23 59,0%
  • BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek

OY: 6 15,4%

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Önce Allah hayırla kurtarsın arkadaşım. Ama belki haddime değil ama seçtiğin irem ismi diyanet sitelerine falan bakabilirsin koyulmaması gereken isimlerden, araltrmanı tavsiye ederim ne güzel islam üzerine kuran dan isim koyarak başlıyorsun bebeğini dünyaya getirmeye ama iremi araştır elemelisin bnce listedeki isinlerden bana göre Nisa güzel.:KK45:
Bak mesela.meryem nisa da hoş olur

Isim secmek cok zor gercekten . bende çok aramisdim.sonunda Reyyan koyduk.yalnizca oruc tutanlarin girecegi kapinin ismi.inSaAllah sende icine sinen isim bulursun.sag salim kavusmaniz dilegiyle:KK36:

Herkese teşekkürler bilmediklerimi öğreniyorum bu isim konusu kafamı karıstırıyor ben beğensem ailemdekiler beğenmiyor ondan biraz sıkıntılı bir durumdayım Çoğunluk gibi bende Nisa'yı beğendim.

Ebrar ile Ahsen de kuranda geciyor anlamlarida cok hos ebrar hayir sahibi demek ahsen en iyisi en guzeli demek... Ahsen ozellikle cok gecer

Herkese teşekkürler bilmediklerimi öğreniyorum bu isim konusu kafamı karıstırıyor ben beğensem ailemdekiler beğenmiyor ondan biraz sıkıntılı bir durumdayım Çoğunluk gibi bende Nisa'yı beğendim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kurandan gecsin istersen elifte olabilir. Hem de her yaşa uygun. İremi asla onermem. Benim adim irem ve anlamini hic sevmiyorum.

Back