- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
-
Canim serra ismi nasil ben koymak istedim ama esim begenmedi bolluk bereket demek kuranda ali kmran suresinde geciyor bide sevde ismi var oda hanim sahabelerdenDoğumuma 1.5 ay kaldı isim konusunda ise hala kararsızım. Güzel bir isim olmasını sonradan pişman olmayacağım bir isim koymayı isiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar.
Serra güzel gibi anlamı da güzel bende aynı durumdayım su nasıl diyorum iyi diyor bi zaman sonra... hayır koyma başka isim bulalım diyorCanim serra ismi nasil ben koymak istedim ama esim begenmedi bolluk bereket demek kuranda ali kmran suresinde geciyor bide sevde ismi var oda hanim sahabelerden
İrem cennet demek değildir, ayrıca geçse ne olur geçmese ne olur? Doğuştan bonuslu ya da torpilli mi olacak?
İsim yanlış olabilir ama sanırım Aleyna idi, geçiyor diye koyuyorlardı; ayyaş demekmiş aslında. (Dediğim gibi Aleyna olmayabilir).
Bir çok uydurma bilgi var zaten ortada. Kur'an'da olsun da olsun siye tutturmayın, niyet ettiğinizden farklı bir anlamı olabilir.
kuranda şeytan da gecıyor :) ılla kurandan gecsın derken en onemlısı anlamı evladına koydugun ısımden sorumlusunBen aslında bir isim koyacaktım vazgectim ailemdeki insanlar kuranda geçsin dediler bende hep kuranda geçsin hemde anlamı güzel olsun istedim canım .
kuranda şeytan da gecıyor :) ılla kurandan gecsın derken en onemlısı anlamı evladına koydugun ısımden sorumlusun
kaderınde kısmetınde hangı ısım varsa hayırlı bı ınsan olsun kaderı guzel olsun sansı bereketıyle gelsın huzur mutluluk getırsın ınsallah :)
Ben serrayi ckk istedim bizimkine cok suslu geldi elif koyduk elif gibi dik olsunSerra güzel gibi anlamı da güzel bende aynı durumdayım su nasıl diyorum iyi diyor bi zaman sonra... hayır koyma başka isim bulalım diyor
Anne babanin cocugu uzerindeki en onemli haklarindan biri de ona qnlami guzel bir isim koymasidir. Peygamber Efendimiz sav. bu konu uzerinde cok durmus, anlami kotu olan isimleri guzel olanla bizzat kendisi degistirmistir. Onemli olan anlaminin guzel olmasi. Yani Kur'an'da geciyor olmasi bir sey degistirmez. InsaAllah icinize sinen, anlami guzel bir isim bulursunuz..Hepinize teşşekkür ederim bilmiyordum iyi ki beni uyardınız. Nisa ismi güzel geliyor ben beğendim. İnşallah eşimde beğenir. Başka fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Önce Allah hayırla kurtarsın arkadaşım. Ama belki haddime değil ama seçtiğin irem ismi diyanet sitelerine falan bakabilirsin koyulmaması gereken isimlerden, araltrmanı tavsiye ederim ne güzel islam üzerine kuran dan isim koyarak başlıyorsun bebeğini dünyaya getirmeye ama iremi araştır elemelisin bnce listedeki isinlerden bana göre Nisa güzel.Doğumuma 1.5 ay kaldı isim konusunda ise hala kararsızım. Güzel bir isim olmasını sonradan pişman olmayacağım bir isim koymayı isiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?