- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yaaaaa içim gitti Allah'ım yardım etsin inşallah Şafiî ismiyle şifa versin RabbimBebegim 10gunlukken oglumdan grip kapti.
9gundur yogun bakimda akciger enfek. Geciriyor ilk 4grun entube oldu daha sonra burun nazalindan oksijen veriliyo suan beslenme yok balgami ve yesil kustugu icin.doktorla bugun gorustugumde kulturunde direnc varmis ve dunden beri antibiyotiği degistitilmis gunlerdir serumla besleniyor cok cok kotuyum nefes alamiyorum lutfen bu sureci gecirmis olanlardan bilgi rica ediyorum.ne olursunuz dua edin
Amin qminnn amin acaba o günleri gorebileckmiyom inş görürümUmarım en kısa zamanda yavrunuzla sağlıcakla koyun koyuna buluşursunuz. Acil şifalar diliyorum
dualarım bebeğiniz için.inşallah kısa zamanda iyileşip çıkacak o hastahanedenIns ins
Acil şifalar diliyorum yavrunuza. Çok geçmiş olsun Allahım size bağışlasın kızınızı.
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah. Bol bol şifa salavatı okuyun.
Amin inş Arkadaslar cok sagolun ins bu gunleri atlatirim kizimla canimladualarım bebeğiniz için.inşallah kısa zamanda iyileşip çıkacak o hastahaneden
Hemde nasil yuregim cayir cayirAllahım hiçbir kulunu evladinin sağlığıyla imtihan etmesin. Çok zor. Benim de 40 gunlukken kizimi influenzadan yatırmışlardı. Beklemek çok zor. Ama kavuşmak çok güzel. Rabbim size de yasatsin bir an once sağlıkla
Ah biliyorum. Ne desek fayda etmez. Bir de lohusasınız. Sabret kardeşim sabret. Kavuşacağın günü bekle. Vardır her şeyde bir hayır. Kavustugunda bol bol hasret giderirsinHemde nasil yuregim cayir cayir
INŞ ınşAh biliyorum. Ne desek fayda etmez. Bir de lohusasınız. Sabret kardeşim sabret. Kavuşacağın günü bekle. Vardır her şeyde bir hayır. Kavustugunda bol bol hasret giderirsin
Allah sifa versin insallah ElAllah yavrunuzu size bağışlasın
Allah acil şifa versin .. Insallah Minik en Kisa zamanda kavusur SagliginaBebegim 10gunlukken oglumdan grip kapti.
9gundur yogun bakimda akciger enfek. Geciriyor ilk 4grun entube oldu daha sonra burun nazalindan oksijen veriliyo suan beslenme yok balgami ve yesil kustugu icin.doktorla bugun gorustugumde kulturunde direnc varmis ve dunden beri antibiyotiği degistitilmis gunlerdir serumla besleniyor cok cok kotuyum nefes alamiyorum lutfen bu sureci gecirmis olanlardan bilgi rica ediyorum.ne olursunuz dua edin
Amin amin insAllah sifa versin insallah El
Allah acil şifa versin .. Insallah Minik en Kisa zamanda kavusur Sagligina
Allah Tüm cocuklari hastaliktan kötülükten ve acidan korusun Amin
Darisi bizim ve bizum gibi bkleyenlerin basina insaAllahRabbim acil şifalar versin cnm benim yegenim de aynı sekilde dogduktan 15 gün snra akciğer enf oldu 15 gün yogun bakımda kaldı seni cok iyi anlıyorum. Sonrasında iyilesti şükür inş kızında iyi olacak Kötü dusunme
Gecmis olsun kuzum dualarimiz sizinle ama soyle dusunun daha kotu durumda olan bir cok cocuk/bebek oluyor sapasaglam ayaklaniyorlar insaAllah sizinkide hizlica iyilesir sadece korkmayin sabirli olun tevekkul edinBebegim 10gunlukken oglumdan grip kapti.