- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 942
- Konu Sahibi Posta treni
Slm arkadaşlar.11.sinifa giden bir kızım var.gecen seneden beri çıktığı bir çocuk var.baslarda onaylamasamda ergen olduğu için çok fazla üstüne gidemedim.kontrol etmeye başladım.cocugu zamanla sevdim aslında.dersleri iyi aklı basinda bir çocuk gibi gelmişti.taaki gecen geceki olaya kadar.kizim uyuyakalmisti telefonunu yanından alayım dedim.usten baktığımda çocuğun yazdıklarını gördüm.ayni sınıfta oldukları için bir gruptakar.ordan bı çocuk bisey yazmış kızımda cvp vermiş.ciktigi çocukta buna özelden yazmış.iste ben sana yazmicaksin demedimmi bilmemne.grubunu bilmem napayim.kizim uyuduğu için cvp verememiş cvo vermediği içinde çocuk dahada sjnirlenip küfürleri basmış.gorjnce elim ayağım titredi.kizimi kaldırdım.kendine bu şekil nasıl konusturuyosun dedim.baya bı kızdım.cocuga soylemis çok üzülmüş fln filan.birdaha yapmicam etmicem demiş güya.taki bu akşama kadar.tabi ben bu süreçte kızıma biraz ders konusunda baskı yaptim.ilk önce derslerin önemli olduğunu anlatmaya çalıştım.sonra bu aksam tekrar baktım kızımın teline.o olaydan sonra kızıma birgün izin vermemiştim dışarıya çıkmalarına.cocuk annen bana niye kinlendi demiş.kizimda benle o şekil konuştun diye annemin hiç hosuna gitmedi demiş.iste başlarım annene kimsiniz siz bir sürü şey yazmış yine.kizimi aldım karşıma güzel güzel konustum.ergen oldugh icjn yanlis bişey yapmasından korkuyorum.bu arkadaşlığı onaylamadigimi söyledim.bilmiyirum nasıl davranmayım napayim.aslinda babasida bende başka okula alma taraftarıydik ilk baştan beri.ama okulumu sevuyorum diyo hep.gozununyasina bakmasam aksammi diyorum.nasil davranicagimi şaşırmış durumdayım suan