Çocuk Hastalıkları kizim hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Zatürre tamamen gitmezse vücuttan, tekrarliyormus. Benim oğlumda da fazla belirti yoktu. Arada hapşırma ve öksürük vardı. Normalde grip dersin ama eşim zatürre olduğu için içime kuşku düştü ve doktora gittim. Film çekti zatürre teşhisi koydu. Şurubu kustugu için iğne yazdı. O şekilde gecti

2 yaş altına kullanılıyor mu bilmiyorum ama propolmar-propolsaft kullanıyoruz biz öksürük, hırıltı ve balgam durumlarında.

Doğal bir karışımdır.

insallahh . amin cok sukur ufak hastaliklar

kesinlikle baska.bi doktora gideyim ben. sadece zaturre olmus antibiyotik dedi bu kadar.

Bal,zencefil/karaturpun içine bal koyup bir gece bekletmek/ kestane balı/ çörekotu/ saf zeytinyağı içine damla sakızı ezip bir süre bekletmek sonra her sabah içirmek.Bunlar astım ve ya inatçı öksürükler de kullanılan yontemler

Merhaba benim kızımda hemen hemen her ay bronşiolit tanısı alıyor. Şimdi zatürre tedavisi görüyor. Yorumunuz dikkatimi çekti. İlk defa zatürre teşhisi aldığında mı gittiniz behçet uza, birde behçet uz nasıl bir tedavi uyguladı?

Yazına gittim.Yani zatürre Şubat /Mart dönemi dendi ben yaz tatilinde gittim.Sabah çok çok erken saatte gidip sıraya girerek sisteme girebildiği.İlk başvuruyu ancak bu şekilde yapılabiliyor ,öğleden önce 10 hasta diye hatırlıyorum.Aileden hikayeyi dinliyorlar,bir kaç aya yayılan testler oldu(başka şehirde yaşıyorum ) deri testi,terleme testi,kan testi vb.O zamanlar iki doktor ve onların ekibi vardı Şule hanım ve Demet hanım.Biz Şule hanimin takibinde yedik,arkadaşımin kizi Demet hanimin takibinde.Biz de hiçbir alerjen bulunamadı , Singuleir çiğneme tableti kullandık 3 ay .O dönem iyi geldi.Sinrasi takip dendi ama ben atak doneminde gituremiyorum,goturdugumde de cocuk iyi oluyor,bu yuzden iki yildir goturmuyorum kontrole.Basvururken yanınızda tüm tetkikleri ,filmleri dosya yapıp götürün .

ilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz

14 aylık bebeğe bitkisel bir şey uygularken çok dikkatli olun. O yaşta alabileceği bitkisel ıhlamurdan başkası olmamalı.
Geçmiş olsun. Biraz sabredin, antibiyotik etkisini gösterince düzelir.

Şimdi onu yazacaktım. Neden illaki öksürüğü kesmeye çalışıyorsunuz. Çocuk o öksürükle tüm mikroplarını dışarıya atıyor. Dışarı atılmayan mikrop içeride kalır. Lütfen kesmeyin öksürüğü..

14 aylık bir bebek için bunlar ağır değil mi?
Cidden cesaret işi bunları vermek veya önermek.
Yorumları okudukça yazıyorum ama elimde değil. Lütfen yaaa küçücük bir bebek var ortada.

Arkadaşların dediği gibi öksürüğü kesmek için asla uğraşmayın,hastalığı atması adına öksürük iyi birsey..
Durumunda 3 günde bir gelisme yoksa başka doktora gitmenizi oneririm,acilde ilk müdahale haricinde mutlaka normal mesai saatleri içinde bir çocuk doktoru görmeli demeleri lazım..
Hafife alınacak bir durum değil çünkü.
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…