Teşekkür ederimTereyağını tavada eritiyorsunuz, fazla yakmadan (ölçüler bir çay kaşığı) pekmez ilave ediyorsunuz ve ılıkken içiriyorsunuz...
hayir vermiyorum. cunku alerjik astim demedi doktor zaturre dediBenim çocuğumda alerjik astım.bizde öksürükten çok çektik.buhar şeklinde ilaç veriyor musunuz
insallahh . amin cok sukur ufak hastaliklarBenim kizim da surekli bronsit. 15 gunlukken basladi 2 yasinda su an. 4 kez gecirdik. Doktor artik buyudugu icin daha kolay atlatir dedi sakin antibiyotik vs kullanmayin dedi. Sadece ventolin verdik gunde 4-6 kez. Dedigi gibi de oksuruk once artip sonra gecti. Buyudukce o da cabuk atlatacaktir. Allah dermansiz dert vermesin buna sukur cozumu var.
ne kadarlik kizinizEvet ben de bunu yazacaktim kızım geçen hafta domuz gribi oldu oksurukten uyuyamiyordu uyguladım ve geçti. Benimki içmedi tabi mamasina karıştırdım içmezsem siz de sevdigu birseyle karıştırın
emmiyor malesefGecmiş olsun canım cok zor.eger emiyorsa sık sık vermeye calıs.tereyaglı pekmezde etkili.
kesinlikle baska.bi doktora gideyim ben. sadece zaturre olmus antibiyotik dedi bu kadar.Zatürre tamamen gitmezse vücuttan, tekrarliyormus. Benim oğlumda da fazla belirti yoktu. Arada hapşırma ve öksürük vardı. Normalde grip dersin ama eşim zatürre olduğu için içime kuşku düştü ve doktora gittim. Film çekti zatürre teşhisi koydu. Şurubu kustugu için iğne yazdı. O şekilde gecti
Merhaba benim kızımda hemen hemen her ay bronşiolit tanısı alıyor. Şimdi zatürre tedavisi görüyor. Yorumunuz dikkatimi çekti. İlk defa zatürre teşhisi aldığında mı gittiniz behçet uza, birde behçet uz nasıl bir tedavi uyguladı?Zatürre olduğu kesin mi? Biz de yıllar önce bu tanıyı aldık ve çok yoğun antibiyotik kullandık,aynı anda üç hastane zatürre dedi ,bir hastane acil yatış verdi,biz yatirmadik.Ayni anda ikişer antibiyotik kullandığımız nerdeyse bir aya yayılan bir tedaviden sonra iyileşti.Akciger filmlerini alıp çocukla Behçet uz çocuk hastalıkları alerji bölümüne başvurdum ve kızımın hiçbir zaman zatürre geçirmediği,bosuna antibiyotik kullanıldığı,çocuğumun alerjik astım oldugunu öğrendim.
Evet biran önce gitmelisin, zatürre ihmale gelmezkesinlikle baska.bi doktora gideyim ben. sadece zaturre olmus antibiyotik dedi bu kadar.
Yazına gittim.Yani zatürre Şubat /Mart dönemi dendi ben yaz tatilinde gittim.Sabah çok çok erken saatte gidip sıraya girerek sisteme girebildiği.İlk başvuruyu ancak bu şekilde yapılabiliyor ,öğleden önce 10 hasta diye hatırlıyorum.Aileden hikayeyi dinliyorlar,bir kaç aya yayılan testler oldu(başka şehirde yaşıyorum ) deri testi,terleme testi,kan testi vb.O zamanlar iki doktor ve onların ekibi vardı Şule hanım ve Demet hanım.Biz Şule hanimin takibinde yedik,arkadaşımin kizi Demet hanimin takibinde.Biz de hiçbir alerjen bulunamadı , Singuleir çiğneme tableti kullandık 3 ay .O dönem iyi geldi.Sinrasi takip dendi ama ben atak doneminde gituremiyorum,goturdugumde de cocuk iyi oluyor,bu yuzden iki yildir goturmuyorum kontrole.Basvururken yanınızda tüm tetkikleri ,filmleri dosya yapıp götürün .Merhaba benim kızımda hemen hemen her ay bronşiolit tanısı alıyor. Şimdi zatürre tedavisi görüyor. Yorumunuz dikkatimi çekti. İlk defa zatürre teşhisi aldığında mı gittiniz behçet uza, birde behçet uz nasıl bir tedavi uyguladı?
ilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz
16 aylık yarım fincandan az karıştırdım 2 sefer verdim yettine kadarlik kiziniz
Kucuk cocuklar icinde cikmis.. Reklamlarda gormustum. google bakmak lazim..vicksi kullanmak icin bi yas araligi varmi acaba. burnuna devamli serum fizyolojik damlatip aspiratorle cekiyorum.
bir de dün kardeşimle bu konuyu konuştuk. acile öksürük için geliyorlar ama öksürük kesilmez. aslında iyi bir şey mikroplarını atıyor insana demişti. siz doktorun verdiği ilaçları kullanın kontrollere dikkat edin. ence onun haricinde çok da bir şey uygulamayın
14 aylık bir bebek için bunlar ağır değil mi?Bal,zencefil/karaturpun içine bal koyup bir gece bekletmek/ kestane balı/ çörekotu/ saf zeytinyağı içine damla sakızı ezip bir süre bekletmek sonra her sabah içirmek.Bunlar astım ve ya inatçı öksürükler de kullanılan yontemler