Çocuk Hastalıkları kizim hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bir de dün kardeşimle bu konuyu konuştuk. acile öksürük için geliyorlar ama öksürük kesilmez. aslında iyi bir şey mikroplarını atıyor insana demişti. siz doktorun verdiği ilaçları kullanın kontrollere dikkat edin. ence onun haricinde çok da bir şey uygulamayın

Konu sahibi, zaturre oksurugu oyle koca kari ilaclari ile kesilmez.. cocugun bala, cevize alerjisi varsa daha beter edersiniz.. doktorunuz size ventolin vermedi mi? Yukarida bir arkadas da yazmis, alerjik astim bronsite benziyor anlatiminiz cunku aynisi beninkilerde de var.. eger vermediyse baska bir doktora gidin, ama lutfen burada okuduklarinizi uygulamayin..

kara turp alıyorsun içini oyup şeker ya da bal koyuyorsun bir bardağın üstüne oturtuyorsun
alttan suyu sızıyor o şekerli su sızdıkça bir parmak olunca falan içiriyorsun..
öksürüğü arttırır balgamı söker ciğerleri temizler.

geçmiş olsun.
bunun balli olanini kendime yapiyorum aslinda hemen geciriyo. kizima daha bal hic vermedim . su hastalik sirasinda da vermeyim dedim ilk kez ne olur ne olmaz diye. ama sekeri bilmiyordum pekmezlede olurmu ki

Konu sahibi, zaturre oksurugu oyle koca kari ilaclari ile kesilmez.. cocugun bala, cevize alerjisi varsa daha beter edersiniz.. doktorunuz size ventolin vermedi mi? Yukarida bir arkadas da yazmis, alerjik astim bronsite benziyor anlatiminiz cunku aynisi beninkilerde de var.. eger vermediyse baska bir doktora gidin, ama lutfen burada okuduklarinizi uygulamayin..
ne yazikki vermedi. zaturre dedigi anda ben cok sasirdim cunku sadece 1 gun hafif oksurdu ertesi gun goturdum hastaneye. ne ventolin ne baska birsey. ne bir aciklama. yani ilaci yazio gonderdi. neyi var demesen zaturre bile demeyecek. 2.gittigimizde film cekmeden daha iyi dedi. neye gore daha iyi. cocuk hala halsiz. bugun sadece pekmez verdim. yarin baska bi doktora gostericem insallah

inanin bugun bir doktora daha mi gostersem diye dusundum . ya doktorlarin dogru duzgun aciklama yapmamasina o kadar kiziyorum ki. herseyi tek tek sorduruyorlar
Benim çocuğumda alerjik astım.bizde öksürükten çok çektik.buhar şeklinde ilaç veriyor musunuz

bunun balli olanini kendime yapiyorum aslinda hemen geciriyo. kizima daha bal hic vermedim . su hastalik sirasinda da vermeyim dedim ilk kez ne olur ne olmaz diye. ama sekeri bilmiyordum pekmezlede olurmu ki
ballı değilde şeker katarak yapabilirsiniz bende bal kullanmıyorum herhangi bir alerji olma ihtimalinden ötürü

Benim çocuklarımda alerjik astım.ilaç haricinde hiç birşeyin faydası yok

ilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz
Evet ben de bunu yazacaktim kızım geçen hafta domuz gribi oldu oksurukten uyuyamiyordu uyguladım ve geçti. Benimki içmedi tabi mamasina karıştırdım içmezsem siz de sevdigu birseyle karıştırın

Benim kizim da surekli bronsit. 15 gunlukken basladi 2 yasinda su an. 4 kez gecirdik. Doktor artik buyudugu icin daha kolay atlatir dedi sakin antibiyotik vs kullanmayin dedi. Sadece ventolin verdik gunde 4-6 kez. Dedigi gibi de oksuruk once artip sonra gecti. Buyudukce o da cabuk atlatacaktir. Allah dermansiz dert vermesin buna sukur cozumu var.

Öksürük çoksa yudum yudum sık sık şu içirin. Boğazı tahriş olmasın daha kötü olur.

Ben 8 yaşında zatürre geçirdim 1 ay hastanede yattım. Ardından sabah aç karnına tereyağ ceviz bal karışımı verdi ailem uzun bir süre çok iyi geldi ama çocuğunuz küçük dokunur mu bilemedim.

Geçmiş olsun.

Gecmiş olsun canım cok zor.eger emiyorsa sık sık vermeye calıs.tereyaglı pekmezde etkili.

Zor bir hastalık. Öksürük yerleşince hemen geçmiyor malesef..
Yattığı yerde kesilmiş soğan olsun hep. Odadaki mikrobu kırar, nefes açar..

Kaynar suya bir çay kaşığı vicks koyun buharıyla rahatlatır. Eğer çok tıkalıysa bir kaç saatte bir yineleyin..
Geçmiş olsun..

Zatürre olduğu kesin mi? Biz de yıllar önce bu tanıyı aldık ve çok yoğun antibiyotik kullandık,aynı anda üç hastane zatürre dedi ,bir hastane acil yatış verdi,biz yatirmadik.Ayni anda ikişer antibiyotik kullandığımız nerdeyse bir aya yayılan bir tedaviden sonra iyileşti.Akciger filmlerini alıp çocukla Behçet uz çocuk hastalıkları alerji bölümüne başvurdum ve kızımın hiçbir zaman zatürre geçirmediği,bosuna antibiyotik kullanıldığı,çocuğumun alerjik astım oldugunu öğrendim.

Öksürüğü gece sabaha karşı uykudan uyandıracak kadar ve yarım saat sürüyor muydu?

ne yazikki vermedi. zaturre dedigi anda ben cok sasirdim cunku sadece 1 gun hafif oksurdu ertesi gun goturdum hastaneye. ne ventolin ne baska birsey. ne bir aciklama. yani ilaci yazio gonderdi. neyi var demesen zaturre bile demeyecek. 2.gittigimizde film cekmeden daha iyi dedi. neye gore daha iyi. cocuk hala halsiz. bugun sadece pekmez verdim. yarin baska bi doktora gostericem insallah

O zaman kesin baska bir doktora gosterin, mutlaka ventolin hatta buyuk ihtimal pulmicort verecektir.. usutme oksurugu degil bu sorun cigerlerde o yuzden iyilesmeden gecmez, ev yapimi bir sey icirmeyin..

Benim oğlum da 13 aylık civarı zatürre oldu. Babasından ona geçti. Tam 17 tane iğne yedi ve öyle geçti. Geçmiş olsun, ihmal etmeyin

Öksürüğü gece sabaha karşı uykudan uyandıracak kadar ve yarım saat sürüyor muydu?
Oksurmekten nefes alamaz hale geliyordu ozaman 3.5 yasindaydi.Artik dudaklarının rengi değişmişti ve tuvalete bacaklarının titremesi nedeniyle gidemiyordu,kucaklayıp biz goturuyorduk o haldeydi düşünün.Su an sekiz yaşında kızım .Alerjiye bağlı öksürükler azaldı ama cildine vurdu kızımın,artık belli dönemlerde kirpikleri dökülüyor:KK43:

X