- 9 Ocak 2012
- 14.725
- 28.173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun balli olanini kendime yapiyorum aslinda hemen geciriyo. kizima daha bal hic vermedim . su hastalik sirasinda da vermeyim dedim ilk kez ne olur ne olmaz diye. ama sekeri bilmiyordum pekmezlede olurmu kikara turp alıyorsun içini oyup şeker ya da bal koyuyorsun bir bardağın üstüne oturtuyorsun
alttan suyu sızıyor o şekerli su sızdıkça bir parmak olunca falan içiriyorsun..
öksürüğü arttırır balgamı söker ciğerleri temizler.
geçmiş olsun.
ne yazikki vermedi. zaturre dedigi anda ben cok sasirdim cunku sadece 1 gun hafif oksurdu ertesi gun goturdum hastaneye. ne ventolin ne baska birsey. ne bir aciklama. yani ilaci yazio gonderdi. neyi var demesen zaturre bile demeyecek. 2.gittigimizde film cekmeden daha iyi dedi. neye gore daha iyi. cocuk hala halsiz. bugun sadece pekmez verdim. yarin baska bi doktora gostericem insallahKonu sahibi, zaturre oksurugu oyle koca kari ilaclari ile kesilmez.. cocugun bala, cevize alerjisi varsa daha beter edersiniz.. doktorunuz size ventolin vermedi mi? Yukarida bir arkadas da yazmis, alerjik astim bronsite benziyor anlatiminiz cunku aynisi beninkilerde de var.. eger vermediyse baska bir doktora gidin, ama lutfen burada okuduklarinizi uygulamayin..
Benim çocuğumda alerjik astım.bizde öksürükten çok çektik.buhar şeklinde ilaç veriyor musunuzinanin bugun bir doktora daha mi gostersem diye dusundum . ya doktorlarin dogru duzgun aciklama yapmamasina o kadar kiziyorum ki. herseyi tek tek sorduruyorlar
ballı değilde şeker katarak yapabilirsiniz bende bal kullanmıyorum herhangi bir alerji olma ihtimalinden ötürübunun balli olanini kendime yapiyorum aslinda hemen geciriyo. kizima daha bal hic vermedim . su hastalik sirasinda da vermeyim dedim ilk kez ne olur ne olmaz diye. ama sekeri bilmiyordum pekmezlede olurmu ki
Benim çocuklarımda alerjik astım.ilaç haricinde hiç birşeyin faydası yokKonu sahibi, zaturre oksurugu oyle koca kari ilaclari ile kesilmez.. cocugun bala, cevize alerjisi varsa daha beter edersiniz.. doktorunuz size ventolin vermedi mi? Yukarida bir arkadas da yazmis, alerjik astim bronsite benziyor anlatiminiz cunku aynisi beninkilerde de var.. eger vermediyse baska bir doktora gidin, ama lutfen burada okuduklarinizi uygulamayin..
Evet ben de bunu yazacaktim kızım geçen hafta domuz gribi oldu oksurukten uyuyamiyordu uyguladım ve geçti. Benimki içmedi tabi mamasina karıştırdım içmezsem siz de sevdigu birseyle karıştırınilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz
Tam olarak nasıl yapılıyor bu?Tereyağlı pekmez,mutlaka deneyin mutlaka...Geçmiş olsun...
Tereyağını tavada eritiyorsunuz, fazla yakmadan (ölçüler bir çay kaşığı) pekmez ilave ediyorsunuz ve ılıkken içiriyorsunuz...Tam olarak nasıl yapılıyor bu?
Zatürre olduğu kesin mi? Biz de yıllar önce bu tanıyı aldık ve çok yoğun antibiyotik kullandık,aynı anda üç hastane zatürre dedi ,bir hastane acil yatış verdi,biz yatirmadik.Ayni anda ikişer antibiyotik kullandığımız nerdeyse bir aya yayılan bir tedaviden sonra iyileşti.Akciger filmlerini alıp çocukla Behçet uz çocuk hastalıkları alerji bölümüne başvurdum ve kızımın hiçbir zaman zatürre geçirmediği,bosuna antibiyotik kullanıldığı,çocuğumun alerjik astım oldugunu öğrendim.
ne yazikki vermedi. zaturre dedigi anda ben cok sasirdim cunku sadece 1 gun hafif oksurdu ertesi gun goturdum hastaneye. ne ventolin ne baska birsey. ne bir aciklama. yani ilaci yazio gonderdi. neyi var demesen zaturre bile demeyecek. 2.gittigimizde film cekmeden daha iyi dedi. neye gore daha iyi. cocuk hala halsiz. bugun sadece pekmez verdim. yarin baska bi doktora gostericem insallah
Oksurmekten nefes alamaz hale geliyordu ozaman 3.5 yasindaydi.Artik dudaklarının rengi değişmişti ve tuvalete bacaklarının titremesi nedeniyle gidemiyordu,kucaklayıp biz goturuyorduk o haldeydi düşünün.Su an sekiz yaşında kızım .Alerjiye bağlı öksürükler azaldı ama cildine vurdu kızımın,artık belli dönemlerde kirpikleri dökülüyorÖksürüğü gece sabaha karşı uykudan uyandıracak kadar ve yarım saat sürüyor muydu?