Çocuk Hastalıkları kizim hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
14 aylık bir bebek için bunlar ağır değil mi?
Cidden cesaret işi bunları vermek veya önermek.
Yorumları okudukça yazıyorum ama elimde değil. Lütfen yaaa küçücük bir bebek var ortada.
Kusura bakmayın bebegin ayını göz önünde bulundurmadan 5 senede kullandığımız yöntemlerin tümünü bir arada yazmışım.Biz bunları 3.5 yaşından sonra ve farklı zamanlarda kullandık .Ama öteki taraftan hiçbiri gündelik hayatta 14 aylık bir bebeğin beslenmesinde kullanılmayacak şeyler değil.Yani tek olarak farklı günlerde araya süre konularak alerjen olup olmadığı belirlendikten sonra farkli tarihlerde verilemeyecek şeyler değil.Doktor kontrolünde kullanilan en basit peditus bile kızım iki yaşındayken urtugere yol açtı ve o yaşta diyet uygulandı.Astimi için kullanılan çiğneme tableti atagin başlamasını engelledi ama ne yazık ki uyku bozukluğuna yol açtı.

bence bir doktora daha götürün. solunumu hırıltılı mı? hırıltı yoksa sadece öksürük varsa bırakın öksürsün. benim oğlumda bir yaşında bronşit olmuştu. doktor kesinlikle öksürük şurubu vs. kullanmayın, gerekirse kussun bu çocuğu rahatlatır demişti. öyle de oldu. hırıltı varsa doktorunuz mutlaka yazar ventolin ve pulmicort. tabi nebülizatör de almanız gerekiyor. bunlar solunumu rahatlatır, rahat nefes alır çocuk. ama mutlaka bir doktora daha götürün. çok geçmiş olsun..

ihlamurun balgam sokucu özelliği var bu yüzden ilk etapta oksuregi artırır.
ilerleyen günlerde azalır aklınızda bulunsun.
su an benimkide aynı durumda ve sık sık aynı duruma düşüyoruz 2 yaşından beri.
su an 5 yaşında.
alternatif olarak( karaturp- bal)
(hatmi çiçeği-sut) ( keçiboynuzu kuru suda haşlayıp suyu veriliyor)
bunların bir tanesini genelde turp kurunu uygulayarak atlattık biz.
netten araştırın saracoglunun kürleri bunlar.yapılışı ve yaş aralığını ve etkilerini öğrenebilirsiniz.
çok çok geçmiş olsun hepimize..:)

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Odasına soğan koyun,nefes alması kolaylaşır.
14 aylık demişsiniz bu sebeple yazıyorum bunu. Siyah turp alıp,içini oyup,dibine kürdanla minicik bir delik açıp,oyduğum yere bal koyuyorum ben,onuda bir bardağa oturtuyorum. Bal turpun suyu ile süzülüyor bardağa, o haliyle öksürüğe çok iyi geliyor. Balgam söktürüyor.
Birde eczanede satılan keçiboynuzu pekmezi markası var ,oda iyileşmesine toparlanmasına yardımcı olur.
Son olarak doktorunuz yazmıştır muhtemelen ,antibiyotik kullandığınız için antibiyotikten 2 saat kadar sonra probiyotik vermelisiniz antibiyotiğin bağırsaklara zararlı etkilerini azaltmak için. Toz şase yada damla formunda satılıyor eczanede,muhakkak kullanın derim.

inanin doktor bunların yarisini bile söylemedi. o yuzden yarin baska bir domtora gostericem

inanin doktor bunların yarisini bile söylemedi. o yuzden yarin baska bir domtora gostericem
Anladım. Lütfen probiyotik yazdırın doktorunuza o halde. Yazmazsa da siz temin edin eczaneden. Damla formunda olanı kolayca içirirsiniz ki tatsız kokusuz birşey,suyuna bile ekleyebilirsiniz.Cidden çok önemli bağırsak florasının sağlığı için.
Kızımın doktoru yazardı hep. Ben bile antibiyotik kullansam probiyotik kullanıyorum muhakkak.
Geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…