bir yaşında kızım var.geceleri sürekli kalkıyor ağlıyor.dalıyor tam iki dakka sonra geri kalkıyor.uyumk istiyor kendide ama uyuyamıyorum kendini bir oraya bir buray atıyor.acaba alışkanlıkmı yaptı.mahvoluyorum kendide bende.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
bir yaşında kızım var.geceleri sürekli kalkıyor ağlıyor.dalıyor tam iki dakka sonra geri kalkıyor.uyumk istiyor kendide ama uyuyamıyorum kendini bir oraya bir buray atıyor.acaba alışkanlıkmı yaptı.mahvoluyorum kendide bende.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
5 aylık bi oğlum var aynı sorunu her akşam olmasada bizde yaşıyoruz ,ne gözünü açıyor nede uyuyor,gözleri kapalı sesler çıkararak bi otarafa bi bu tarafa dönüp duruyor umarım düzene girer
benim kızım doğduguudnan beri böyle.idrar yollarında sorun yok.ama çok fazla çoğaldı yazın.şimdi diyorum sıcakalrdan heralde kışın anlıcaz artık.sürekli gece kalkıp süt içiyor 2 satte yada 3 saatte bire düştü bakalım inş rahat huzurlu bir şeilde uydugunu günleri görmek nasip olur