Kızım Fallik dönemde fikirlerinize ihtiyacım var hatunlar

Çok teşekkür ederim o güveni verdik lakin bir de işte agır atlatmasa şu durumu daha da sevinecegiz ama işte demek ki her çocukta farklılık arzediyor bu durum kızım çok duygusal bir çocuk zaten başka türlü olmasını beklemiyordum ama endişelendik haliyle hemen psikologa başvurduk bakalım neler olacak

Masonların yaptığı şey tam da bu. Beyinleri ele geçiriyorlar ileride istedikleri gibi yönetecekleri bir nesil ortaya çıkacak. Çoğu film ve çizgi filmlerde 25. Kareyi bu yüzden koyuyorlar. Yeni dünya düzeni dedikleri bu. Seks, uyuşturucu, başıboşluk en önemli faliyetleri. Müslüman ülkelere bu şekilde zarar verip yok edecekler. Pek çok ünlü bu gizli örgütlere üye. Acunun bir anda zengin olması ve medya patronluğuna yükselmesi tesadüf mü? Sürekli tshirtlerinde onların sembollerini taşıyor. Herşey dünyayı kaosa sürüklemek için yapılmış planlarlar.

Çocuk gelişiminde aile içi iletişim kadar mizaç da önemli; herkes dediğiniz gibi farklı şekilde yaşıyor. Umarım kısa sürede atlatırsınız.

Çok aklı başında bir anne olduğunuz belli beni yanlış anlamadınız umarım çünkü bu bahsettiğiniz cinsellikle ilgili şeyleri (popodur, öpüşmektir vs.) nasıl ki siz ona bilerek göstermiyorsanız/izletmiyorsanız tam tersi ayıp kavramına da siz farkında olmadan bir yerlerden fazlaca maruz kalmış olabilir gibi bir tezdi benimkisi. Yani her şeye birden yüklenince arada sıkışmış izlenimi uyandırdı bende kızınızın bu durumu. Umarım en kısa sürede kendisini daha iyi hisseder.

est.asla yanlış anlamadım çok teşekkür ederim

25. kare olayını birkaç mezajda daha gördüm araştıracagım iyice bir,teşekkürler

bunu surekli tembihleyerek yaptıysanız surekli duşunerek bilincine yyerlestirmiş olabilir ve bnce mutlaka okulda filan taciz gbi bişey yasamış olabilir boyle oluncada bunun ayıp kotu bişey olmahjbu

kızım henüz o yaşlarda değil ama kesinlikle çocuklara direk ilaç verilmesine karşıyım.bunlar dönemsel seylerdir ve anne baba sayesinde çözülür.

Bi arkadaş yazmış evcil hayvan edinin bence kesinlikle işe yarar diye düşünüyorum. Bende küçüklüğümden beri kedi bakıyorum inanın herşeye ilaç gibi geliyor. Umarım kısa sürede geçer

25. kare olayını birkaç mezajda daha gördüm araştıracagım iyice bir,teşekkürler
subliminal mesajlar var malesef, özellikle disney'in çizgi filmlerinde falan. ufak bi araştırma yaparsanız aklınız durur neyin içinde neler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…