• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım eyeliner yedi yardım

Rimelden olmaz valon yutan cocugun biri vefaat etmisti
Aynen TV de çıkan bir çocuk doktoru balon yutan çocukların onları en çok zorlayan vaka olduğunu çünkü soluk borusunda şiştiğini ve çıkarmanın zorlaştığını söylemişti. Çocuklara balon şişir diye bile vermemek gerekiyor bence

Aynen TV de çıkan bir çocuk doktoru balon yutan çocukların onları en çok zorlayan vaka olduğunu çünkü soluk borusunda şiştiğini ve çıkarmanın zorlaştığını söylemişti. Çocuklara balon şişir diye bile vermemek gerekiyor bence
Aynen tv de bi haberde cocugun biri öldü diye izlemistim. .. cok aci Allah kimseye yasatmasin

GEcen hafta oglum fondotenjmj yemis fark ettim aldim elinden tupte zaten dayamis agzina cuk cuk emmis.cok pipirikli bir anne olmama ragmen kotu bisey aklima bile gelmedi. Henuz fark ettigim bisey de yok zaten. Yani bilemem de kotu bisey olacagini sanmihorum

Bende kucukken bi kere kalemin mürekkebini yanlislikla icime cekmistim nasil becerdiysem :) ama hicbisey olmadi annem yikadi bol suyla iki gun agzimda murekkep tadiyla ve mavi dille dolastim sadece :D

Yalnız o soluk borusu. Zaten soluk borusu en tehlikeli olan durum acil müdahale edilmeli.
Konu sahibininki yemek borusundan gitmiştir. Mide ve bağırsak yoluyla çıkması bekleniyor cisimlerin..

Yeğenim 25 kuruş yutmuştu. Neyseki yemek borusuna gidip tıkamış. Soluk borusu olsa Allah korusun düşünmek bile kötü.
Tıkayınca alınana kadar tükürüğünü bile yutamamıştı..

Yalnız o soluk borusu. Zaten soluk borusu en tehlikeli olan durum acil müdahale edilmeli.
Konu sahibininki yemek borusundan gitmiştir. Mide ve bağırsak yoluyla çıkması bekleniyor cisimlerin..

Yeğenim 25 kuruş yutmuştu. Neyseki yemek borusuna gidip tıkamış. Soluk borusu olsa Allah korusun düşünmek bile kötü.
Tıkayınca alınana kadar tükürüğünü bile yutamamıştı..
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Valla neyin nereye kaçacağı hiç belli olmuyor. Oğlumun yediği badem akciğerine kaçmıştı mesala. Biz şanslıydık ki aynı günün gecesi şüphelendik öksürme sesinden.

Öncelikle geçmiş olsun.

Hiç unutmam, İstanbul'dam dönmüşüz bir gece önce ve eve gelir gelmez kafayı vurup yatmışız. Kızımı da kendi uyusun diye alıştırıyorum, alt kattaki L koltuğu açmışım, çantaları da salonun bir köşesine koymuşum. Kızım gece birkaç defa uyanmış, benim canım çıkmış halde nasıl uyumuşsam artık. Salonda kendine zarar verebileceği bir şey yok, sadece kapıyı kapatmışım ki dışarı çıkamasın. Ne ara uyanmış bilmiyorum. Hiç ses duymadım. Şöyle bir gözümü araladım, kızımı gördüm idrak edemedim ve tekrar gözlerimi kapattım. Bir yandan uyuyor bir yandan da kızımı düşünüyorum. Görüntüsü kafamda dönüp duruyor ama rüyada gibiyim, rüya desen değil tuhaf bir durum. Bir beş dakika rahat o şekilde yatmışımdır. Kafama dank ettiği an gözlerimi açıp yerimden bir fırladım... koca makyaj çantasını boşaltmış. Arkadaşımın nişanı vardı ben de yanıma ne var ne yok almışım. Allıklarım, far paletlerim, rujlarım, fırçalarım, rimellerim... ne varsa gazi oldu. Tüm vücudu makyaj malzemeleri ile kaplı. Parmakları allık, fondöten, özellikle ruj çünkü parmakları ile rujlarımı oymuş. Yememiş hiçbir şeyden çünkü beni makyaj yaparken görürdü. Makyaj malzemelerimin %80 gitti. Gözlerim yerinden fırlamış, ağzım bir karış açılmış çocuğa bakıyorum gülüyor bana. Korku, üzüntü, şok ne varsa yaşadım o an. Dişelerine bakıyorum, ağzını kokluyorum bir şey yemiş mi, diye. Bu da böyle bir anımızdır. Şükürler olsun hiçbir şey yememiş. Allahtan ojelerimi açamamış yoksa tırlatırdım.
Kizmadiniz mi

Çocuğum olmadığı için bide hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili ama yinede iyliner yemesi hiç mantıklı gelmedi . Şu an olmasa da yarın bir doktora danismanizda fayda var geçmiş olsun
Eyeliner yemesi hiç mantikli gelmedi ne demek ya 😂😂😂😂

Lexacommander Lexacommander koş 😂😂😂😂

Bişey olmaz muhtemelen zaten çok az var içinde, eser miktarda yemiştir.

Benim yeğenim ufakken tüpteki rujları cork cork diye emerek yerdi. Ona bir şey olmadıysa sizinkine hiç olmaz.
O onu yaparken siz izliyomuydunuz 😱

Lexacommander Lexacommander çok değişik yorumlar buldum😂😂

Kimyasal bir şey ya vücut kabul etmez canım atar merak etme zarar vermez 🙂

Benim yeğen japon yapistiricu ile gözünü yapistirmisti sonra bisikletten takla attı kremi yedi vs..

bızım mısafırın cocugu evımızdekı kolanyayı ıcmıstı
acili aramıstık
meyve suyu ıcırın vucutdan cok cabuk atılmasını saglar buraya getırsenız meyve suyu verıcez cunku demıstı
ayran falan ıcırmeyın bu tarz seylerde yogurt tam aksıne zehırı hızlandırır aklınızda bulunsun meyve suyu ıcırın demıstı

sız arayıp sorun bence
her zehirin panzehiri farklıdır, meyve suyu kolonya icin gecerli yalniz, etil alkol metil alkolu temizler , yani çocuk olmasa bildigin rakı, votka veriyolar damardan kolonyayı temizlemek icin :-) , bence büyuk ihtimal bişey olmaz ama siz yine de bol su icirip gözlem altinda tutun, alerjik belirti olursa goturun hastaneye

Daha iki yaşında bile değildi, neyine kızayım. Bebek daha doğası gereği merak ediyor.
kızma tabii ki annesi, o daha minicik, ama ortada bırakmayalim şöyle şeyleri, benim ki kilitli kutuları dolaplari bile açiyodu 2 yasindayken , nasıl actığini aklim almiyordu, ben acamam onlari çıplak elle şu yaşimda o derece :confused: baktim sıpa kasa hirsizı gibi engel tanimıyor kimyasal iceren, keskin, sivri..... herrrrrrşeyiiiii çok yukarılara kaldirmistim, makyaj malzemelerim hala banyo dolabinin üstünde durur...

Back
X