• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım eyeliner yedi yardım

Evet var ama bu saatte arasam mı kı bilemedim cocuk uyuyo gayet normal havada buz gbı kaldırıp hastaneye mı gotursem fıkrım yok şaşırdım.

bızım mısafırın cocugu evımızdekı kolanyayı ıcmıstı
acili aramıstık
meyve suyu ıcırın vucutdan cok cabuk atılmasını saglar buraya getırsenız meyve suyu verıcez cunku demıstı
ayran falan ıcırmeyın bu tarz seylerde yogurt tam aksıne zehırı hızlandırır aklınızda bulunsun meyve suyu ıcırın demıstı

sız arayıp sorun bence

Bişey olmaz muhtemelen zaten çok az var içinde, eser miktarda yemiştir.

Benim yeğenim ufakken tüpteki rujları cork cork diye emerek yerdi. Ona bir şey olmadıysa sizinkine hiç olmaz.

bızım mısafırın cocugu evımızdekı kolanyayı ıcmıstı
acili aramıstık
meyve suyu ıcırın vucutdan cok cabuk atılmasını saglar buraya getırsenız meyve suyu verıcez cunku demıstı
ayran falan ıcırmeyın bu tarz seylerde yogurt tam aksıne zehırı hızlandırır aklınızda bulunsun meyve suyu ıcırın demıstı

sız arayıp sorun bence
Hic bıse yemeden ıcme den uyudu zehır hattında kı de yedirip ıcirmeyın kusturmayın dedi hastaneye gıdın dedi bı arayım bakalım ne dıcek

Bişey olmaz muhtemelen zaten çok az var içinde, eser miktarda yemiştir.

Benim yeğenim ufakken tüpteki rujları cork cork diye emerek yerdi. Ona bir şey olmadıysa sizinkine hiç olmaz.
Ya zatenn cok az var ve bitmemiş yani ıcınde var ben gordugumde agzı dılı simsiyahtı yıkadık ama cocuk tukurmeyı bilmediği ıcın bı mıktar yuttu

Acili aradım kızlar dedıkı geneli organik oldugu icin herhangi bir zararı olacagını sanmıyorum gözlemleyinnn kusma falan olursa gelın dedi. Ama cok yutmamıstır bişe olmaz dedı

Acili aradım kızlar dedıkı geneli organik oldugu icin herhangi bir zararı olacagını sanmıyorum gözlemleyinnn kusma falan olursa gelın dedi. Ama cok yutmamıstır bişe olmaz dedı

Öncelikle geçmiş olsun.

Hiç unutmam, İstanbul'dam dönmüşüz bir gece önce ve eve gelir gelmez kafayı vurup yatmışız. Kızımı da kendi uyusun diye alıştırıyorum, alt kattaki L koltuğu açmışım, çantaları da salonun bir köşesine koymuşum. Kızım gece birkaç defa uyanmış, benim canım çıkmış halde nasıl uyumuşsam artık. Salonda kendine zarar verebileceği bir şey yok, sadece kapıyı kapatmışım ki dışarı çıkamasın. Ne ara uyanmış bilmiyorum. Hiç ses duymadım. Şöyle bir gözümü araladım, kızımı gördüm idrak edemedim ve tekrar gözlerimi kapattım. Bir yandan uyuyor bir yandan da kızımı düşünüyorum. Görüntüsü kafamda dönüp duruyor ama rüyada gibiyim, rüya desen değil tuhaf bir durum. Bir beş dakika rahat o şekilde yatmışımdır. Kafama dank ettiği an gözlerimi açıp yerimden bir fırladım... koca makyaj çantasını boşaltmış. Arkadaşımın nişanı vardı ben de yanıma ne var ne yok almışım. Allıklarım, far paletlerim, rujlarım, fırçalarım, rimellerim... ne varsa gazi oldu. Tüm vücudu makyaj malzemeleri ile kaplı. Parmakları allık, fondöten, özellikle ruj çünkü parmakları ile rujlarımı oymuş. Yememiş hiçbir şeyden çünkü beni makyaj yaparken görürdü. Makyaj malzemelerimin %80 gitti. Gözlerim yerinden fırlamış, ağzım bir karış açılmış çocuğa bakıyorum gülüyor bana. Korku, üzüntü, şok ne varsa yaşadım o an. Dişelerine bakıyorum, ağzını kokluyorum bir şey yemiş mi, diye. Bu da böyle bir anımızdır. Şükürler olsun hiçbir şey yememiş. Allahtan ojelerimi açamamış yoksa tırlatırdım.

Öncelikle geçmiş olsun.

Hiç unutmam, İstanbul'dam dönmüşüz bir gece önce ve eve gelir gelmez kafayı vurup yatmışız. Kızımı da kendi uyusun diye alıştırıyorum, alt kattaki L koltuğu açmışım, çantaları da salonun bir köşesine koymuşum. Kızım gece birkaç defa uyanmış, benim canım çıkmış halde nasıl uyumuşsam artık. Salonda kendine zarar verebileceği bir şey yok, sadece kapıyı kapatmışım ki dışarı çıkamasın. Ne ara uyanmış bilmiyorum. Hiç ses duymadım. Şöyle bir gözümü araladım, kızımı gördüm idrak edemedim ve tekrar gözlerimi kapattım. Bir yandan uyuyor bir yandan da kızımı düşünüyorum. Görüntüsü kafamda dönüp duruyor ama rüyada gibiyim, rüya desen değil tuhaf bir durum. Bir beş dakika rahat o şekilde yatmışımdır. Kafama dank ettiği an gözlerimi açıp yerimden bir fırladım... koca makyaj çantasını boşaltmış. Arkadaşımın nişanı vardı ben de yanıma ne var ne yok almışım. Allıklarım, far paletlerim, rujlarım, fırçalarım, rimellerim... ne varsa gazi oldu. Tüm vücudu makyaj malzemeleri ile kaplı. Parmakları allık, fondöten, özellikle ruj çünkü parmakları ile rujlarımı oymuş. Yememiş hiçbir şeyden çünkü beni makyaj yaparken görürdü. Makyaj malzemelerimin %80 gitti. Gözlerim yerinden fırlamış, ağzım bir karış açılmış çocuğa bakıyorum gülüyor bana. Korku, üzüntü, şok ne varsa yaşadım o an. Dişelerine bakıyorum, ağzını kokluyorum bir şey yemiş mi, diye. Bu da böyle bir anımızdır. Şükürler olsun hiçbir şey yememiş. Allahtan ojelerimi açamamış yoksa tırlatırdım.
Ayy ben olsam fenalık geçirirdim heralde :)) ama yememiş dua edın sızınkı aslında benım kızımda yeme amaclı degıl dudağına suruyo guya ama dılı falan hep boyamıs yıkarken yuttu bıraz ınsan ıster istemez korkuyor tabıkı. Allah beterinden korusun ya kız cocukları meraklı makyaja. Ben cok makyaj yapmam ama yınede arada goruyo oda yapmak ıstıyo sonuc bu :)

Miktarından çok içeriği önemli yediğinin
Dr arkadaşımızın kızı birkaç kibrit ucu yemişti mesela hemen midesini yıkattılar
Siz bi bakın markasına içeriğine ne var içinde
Sonra bir daha sorun hastaneye
Ne olur ne olmaz

Benimki de pastel boya yedi , hiç bişey olmaz korkma için rahat olsun. Ama yine de huzursuzsan aklında kalmaması için tedbir amaclı doktora götür.

Benim oğlum çamaşır suyu içmişti ben tabi çamaşır suyu olduğu için hiç beklemeden götürdüm hastaneye sonuç saatlerce hastanede bekledik ac beklettiler çocukta mahfoldu bende sonrasında hmm kanında bisey çıkmamış biz sadece bi antibiyotikli iğne yapalım midesini yıkamaya bile gerek yok dediler eve gönderdiler tabi çok şükür ki bisey çıkmadı ama demek istediğim korkmayın onu ruj diye sürmek isterken olmuştur o kaza muhtemelen bisey olmaz Allahın izniyle

Cocuklari bir dk bos birakmaya gelmiyor. Gecen gun oglumun altini degistirirken ne goreyim? Balon yutmus. O da ayni sekilde geri cikmis. Halbuki surekli basindayim. Babaannesi fark etmemis sanirim. Sukur birsey olmadi.

Sizde de birsey olacagini sanmiyorum ama tabi ki gozlemleyin. Zaten cok yutmamistir.

Sabaha kadar kontrol ettım mışıl mışıl uyudu bense uykusuz zombi gibi :) çok şükür birşey olmadı Rabbım korusun 1 dakıkada yapamayacağı iş yok bu afacanların :)

Benim oğlum çamaşır suyu içmişti ben tabi çamaşır suyu olduğu için hiç beklemeden götürdüm hastaneye sonuç saatlerce hastanede bekledik ac beklettiler çocukta mahfoldu bende sonrasında hmm kanında bisey çıkmamış biz sadece bi antibiyotikli iğne yapalım midesini yıkamaya bile gerek yok dediler eve gönderdiler tabi çok şükür ki bisey çıkmadı ama demek istediğim korkmayın onu ruj diye sürmek isterken olmuştur o kaza muhtemelen bisey olmaz Allahın izniyle
Bende bu yuzden gıtmek istemedim dedım bırsey yoksa cocugu perişan edecekler herhangi ters bıse olursa gıdelım dedım şukur olmadı. Tabı camasır suyu daha tehlikeli bışey bızım kı 1 2 damla yuttu belkı sızede gecmıs olsun :) bıde evet ruj dıe surmek ıstemıs dilini de boyamıs hanımefendi

Cocuklari bir dk bos birakmaya gelmiyor. Gecen gun oglumun altini degistirirken ne goreyim? Balon yutmus. O da ayni sekilde geri cikmis. Halbuki surekli basindayim. Babaannesi fark etmemis sanirim. Sukur birsey olmadi.

Sizde de birsey olacagini sanmiyorum ama tabi ki gozlemleyin. Zaten cok yutmamistir.
Mide sindiremeyince aynen gerı cıktı demekkı bende kucukken demir vida yutmustum bıraz da buyuktu doktor mıde onu sindirir demişti hele ondan demirim iyidir :))))

Valla ben çamaşır suyu içmiştim yaşıyorum hala :) tabi siz içiniz rahat etsin bir doktora götürün yine de

okuyunca gülmekten gözümden yaş geldi ya :KK70: o balonu nasıl yuttu yahu :) benim kuzenin oğluda yakasına takılan nazarboncuğu altını çengeliyle yutmuş aradılar taradılar yok bezini değiştirirken olduğu gibi çıkartmış kerata :D

Rimelden olmaz valon yutan cocugun biri vefaat etmisti

Back
X