• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım eyeliner yedi yardım

kızma tabii ki annesi, o daha minicik, ama ortada bırakmayalim şöyle şeyleri, benim ki kilitli kutuları dolaplari bile açiyodu 2 yasindayken , nasıl actığini aklim almiyordu, ben acamam onlari çıplak elle şu yaşimda o derece :confused: baktim sıpa kasa hirsizı gibi engel tanimıyor kimyasal iceren, keskin, sivri..... herrrrrrşeyiiiii çok yukarılara kaldirmistim, makyaj malzemelerim hala banyo dolabinin üstünde durur...
O olayın üzerinden yıllar geçti. O dönemlerde ve şuan yine o yaşlarda bebeğim var, ortada bir şey bırakmazdım/bırakmıyorum. O olay seyahat sonrası yaşanmış, elem bir olaydı 😁

her zehirin panzehiri farklıdır, meyve suyu kolonya icin gecerli yalniz, etil alkol metil alkolu temizler , yani çocuk olmasa bildigin rakı, votka veriyolar damardan kolonyayı temizlemek icin :-) , bence büyuk ihtimal bişey olmaz ama siz yine de bol su icirip gözlem altinda tutun, alerjik belirti olursa goturun hastaneye
evet bende o yuzden hastaneden bilgi almasını tavsiye ettım
hastaneyı aradıgımızda da bıze kolonya ıcın bu alkol ıcın bu dıye bılgı vermedıler genel olarak bu tarz durumlarda meyve suyu verıyoruz paniklemeyın meyve suyu verın dedıler onu ek bılgı olarak dustum.

bbende oksijen suyu icmistum😂 annem bi suru yogurt yedirmisti

Back
X