Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bir doktora götürmelisin sonuçta kimyasal birşey tedbir amaçlıSelam arkadaslar benım afacan eyeliner bulmus kapagıda acmıs ruj gbı sürcem diye agzını boyamıs buldugumda agzı simsiyahtı. Yıkadık falan ama tabı yuttu bişe olur mu acabaa. Doktora goturmeli mi
Ya hemen de uyudu ıcım hıc rahat değilKesinlikle bir doktora götürmelisin sonuçta kimyasal birşey tedbir amaçlı
Çocuğum olmadığı için bide hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili ama yinede iyliner yemesi hiç mantıklı gelmedi . Şu an olmasa da yarın bir doktora danismanizda fayda var geçmiş olsunYa hemen de uyudu ıcım hıc rahat değil![]()
Valla benımde basıma ılk defa gelıyo sagol canım yorumun ıcın teşekkürlerÇocuğum olmadığı için bide hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili ama yinede iyliner yemesi hiç mantıklı gelmedi . Şu an olmasa da yarın bir doktora danismanizda fayda var geçmiş olsun
Bişey olmaz diye düşünüyorum. Zehirleyecek bişey olsa gözümüze sürünce tepki vermesi lazım ama içinize sinmiyosa bi acile götürün. Bende küçükken uhu yemiştimSelam arkadaslar benım afacan eyeliner bulmus kapagıda acmıs ruj gbı sürcem diye agzını boyamıs buldugumda agzı simsiyahtı. Yıkadık falan ama tabı yuttu bişe olur mu acabaa. Doktora goturmeli mi
Güldürdünuz beni mantıklı değil diyerek :)Çocuğum olmadığı için bide hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili ama yinede iyliner yemesi hiç mantıklı gelmedi . Şu an olmasa da yarın bir doktora danismanizda fayda var geçmiş olsun
Evet aradım sen deyınce canım ıcerıgını bılmıyoruz hastaneye goturun dedilerZehir hattı var orayı arayıp danışın bir
Aynen gercekten bu ara bı degıstı nerde sakıncalı bıse var cocuk orda 23 aylık hanım efendı kac kaza atlatıyoruz ah ah. Zaten cocugum yok demıs arkadas olsa anlardı :)Güldürdünuz beni mantıklı değil diyerek :)
Bu sipalar zaten nerde mantıksız olmucak iş var onu yaparlar, çocuğunuz olunca emin olun mantık aramazsiniz :)
Evet var ama bu saatte arasam mı kı bilemedim cocuk uyuyo gayet normal havada buz gbı kaldırıp hastaneye mı gotursem fıkrım yok şaşırdım.oy
benım cocugumda rujlarımla bozdu kafayı
ben olsam saglık ocagındakı hemsıreyı arar sorardım aıle hekımınız vardır ?
Bisey olmaz benceYa hemen de uyudu ıcım hıc rahat değil![]()