Kızım emmek istemiyo yardımcı olun lütfen...

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
37
merhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden bilgi edinmek istiyorum benim kızım mememi istemiyo emzirmek istiyorum kucağıma alıyorum ağlıyo reddeiyo mememi sütümde var ama emmek istemiyo bide ağlayıncada susması pek kolay olmuyo yarı uykuluyken emiyo ama uyanınca almıyo ne yapabilirim bi fikriniz varsa lütfen söyleyin o öyle ağlayınca ben çok üzülüyorum bide doymadan uyuyo azcık emiyo sonra ağlaya ağlaya uyuyo ne yapıcam bilmiyorumsenağlamasenağlama

simdi söyle geldi aklima direk kucagina aliyosan belki rahat edemiyodur...
ne alaka diyebilirsiniz benim kizimda kucagimda hic ememedi ben hep yatarak emziriyorum hem daha rahat ediyo hemde masallah meme agzindan düsmüyo...:ecrin_bebek:
sürekli meme verme biraz bekle aciksin iyice bide böle dene bakalim emecekmi???

bebişin eğer açsa ve sütün varsa emmesi lazım.emmiyorsa ya gazı vardır ya da burnu tıkalı olduğu için ememez ve ağlar.boğazı ağrıyor da olabilir.bence doktora danışmalısın...

yarı uykuluyken emiyo ama sonra gene ağlayarak bırakıyo sonrada emmiyo ama emziği çok güzel emiyo mememi verince ağlamaya başlıyo anlamadım ben bu işi emmediği içinde gögüslerim ağrıyo süt doluyo ne yapcam bilmiyorum inşallah 40 çıkınca düzelir

canım emzik verme belki ona alışıp bırakıyodur seni.mesela benimki biberona alıştığı için bıraktı beni.dikkat et.ama ağlaması gazdanda olabilir gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…