• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım diş mi çıkarıyor acaba

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İnek sütü alerjisi olsa 1 ay beklemez gösterirdi etkisini ama 3 gün diyorsun. Bir ön dişerini kontrol et hafif bastı eline gelen bir sivrilik şişlik varmı. Susuz ve gıdasız kalmasın .
Benim oğlum bazen kusar ve ishal olurdu ama o ishal değil başka birşey. Inanılmaz gürültülü yapar ve odada sanki çürük yumurta kırılmış gibi kokar. Altını açarım büyük tuvaleti sabun köpüğü gibi köpük köpük ve bembeyaz.

Ama ilk dişte yaşamadım sorun.

Siz yinede bir doktora götürün. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir allah korusun. Bir testleri yapılsın bişey kaybetmezsiniz. Fışkıarak kusan çocuk mutlaka doktora götürülmeli
Diş etleri kabarık herşeye saldırıyorlar resmen idrar yolu enfeksiyonuna da baktım emin değilim ama değilmiş gibi geliyor bakalım yarın olmadı götürecez hastaneye

İnek sütü alerjisi olsa 1 ay beklemez gösterirdi etkisini ama 3 gün diyorsun. Bir ön dişerini kontrol et hafif bastı eline gelen bir sivrilik şişlik varmı. Susuz ve gıdasız kalmasın .
Benim oğlum bazen kusar ve ishal olurdu ama o ishal değil başka birşey. Inanılmaz gürültülü yapar ve odada sanki çürük yumurta kırılmış gibi kokar. Altını açarım büyük tuvaleti sabun köpüğü gibi köpük köpük ve bembeyaz.

Ama ilk dişte yaşamadım sorun.

Siz yinede bir doktora götürün. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir allah korusun. Bir testleri yapılsın bişey kaybetmezsiniz. Fışkıarak kusan çocuk mutlaka doktora götürülmeli
Çok da su içiyor bu aralar hiçbirşey bu kadar içtiğini görmemiştim

Benim kizim ilk disini 5 aylikken cikardi o donemler o da cok kusardi hatta etrafimdaki tum bebeklerde bu kusma olayi var,kusuyorlar yani fazlasini falan atiyo derler ama bilemedim :KK43:
Benimki de öyleydi ama üç gündür hafif ishal fışkıarak kusma hiç ağlamayan kızım mızıklanıyor anlamadım gitti

Çok da su içiyor bu aralar hiçbirşey bu kadar içtiğini görmemiştim
Su isteyen çocuk candır ya. Kurban olurum Verne. Içsin annesi daha iyi hararetini alır rahatlatır. Siz yinede bir doktora götürün. Ama boğazı kızarık diye antibiyotik verirlerse be en önemlisi bir anne olarak bu tuzağa düşmeyin. (Idrar tahlilinde nitrit - eksi ise sakın idrar yolu enfeksiyonu teşhisine güvenmeyin. ) ve antibiyotik kullanmayın. Belki biliyorsunuzdur ama milleti çok dolandırdıkları içim uyarmak istedim

Su isteyen çocuk candır ya. Kurban olurum Verne. Içsin annesi daha iyi hararetini alır rahatlatır. Siz yinede bir doktora götürün. Ama boğazı kızarık diye antibiyotik verirlerse be en önemlisi bir anne olarak bu tuzağa düşmeyin. (Idrar tahlilinde nitrit - eksi ise sakın idrar yolu enfeksiyonu teşhisine güvenmeyin. ) ve antibiyotik kullanmayın. Belki biliyorsunuzdur ama milleti çok dolandırdıkları içim uyarmak istedim
Kızlar bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir

2 ay-2 yaş arasındaki çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu hiç belirti vermeden ya da huzursuzluk, solukluk, iştahsızlık, kusma, ishal, kabızlık gibi genel belirtilerle seyredebilir. İdrar rengi ve kokusunda değişiklikler olabilir. Sık sık ve az miktarda, ağrılı idrar yapma görülebilir. Ateş, iştahsızlık, kusma, hafif ishal ve genel durum bozukluğu üst idrar yolu enfeksiyonunu düşündürür.

Alıntı dır

idrar yolu enfeksiyonun da koku oluyo galiba ates yapar bide bu enfeksiyon en belirgini bunlar bide idrar sari renkte olurmus ama sen bi doktora git bence canim.

Kızlar bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir
Benim kizimda olmustu.idrar da koku ve bebekte mantar yapabiliyor canim.kizimin fofosunu epey bi kizartmisti.cisini yaparkende sikintili bi halde olurmus yanmadan dolayi.bide enfeksiyon kapmis bebekler anne sutunu reddedermis.sebebini anlamadim bende.sizdeki belirtilerin cogu dis cikarmayi gosteriyor.ishal olmasinin sebebi agzindaki salya cogalinca midesine de akiyor ve sulanma yapiyor.bu da ishale sebep oluyor.dis cikaran cocukta genelde ates olur,ates yukselince de kusma yapar.ishalden ve atesteb dolayi da bebek baya bi susuyor demek ki.ihmal etmeyin susuz kalmasin.kulagini cekistirmesi de disten sanirim.yine de iciniz rahat etsin isterseniz bi doktora basvurun:)cok cok gecmis olsun:)

Benim kizimda olmustu.idrar da koku ve bebekte mantar yapabiliyor canim.kizimin fofosunu epey bi kizartmisti.cisini yaparkende sikintili bi halde olurmus yanmadan dolayi.bide enfeksiyon kapmis bebekler anne sutunu reddedermis.sebebini anlamadim bende.sizdeki belirtilerin cogu dis cikarmayi gosteriyor.ishal olmasinin sebebi agzindaki salya cogalinca midesine de akiyor ve sulanma yapiyor.bu da ishale sebep oluyor.dis cikaran cocukta genelde ates olur,ates yukselince de kusma yapar.ishalden ve atesteb dolayi da bebek baya bi susuyor demek ki.ihmal etmeyin susuz kalmasin.kulagini cekistirmesi de disten sanirim.yine de iciniz rahat etsin isterseniz bi doktora basvurun:)cok cok gecmis olsun:)
Selam canım yeni doktordan geldik boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi bide ben inek s veriyodum çok kızdı sakın verme dedi ağır gelir barsakları yara olur dedi ama sanırım diş çıkaracak kızım

idrar yolu enfeksiyonun da koku oluyo galiba ates yapar bide bu enfeksiyon en belirgini bunlar bide idrar sari renkte olurmus ama sen bi doktora git bence canim.
Günaydın canım yeni doktordan geldik boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi bide ben inek sütü veriyorum çok kızdı kusma ve ishal için ilaç verdi öyle

Selam canım yeni doktordan geldik boğazı hafif enfeksiyon kapmış dedi bide ben inek s veriyodum çok kızdı sakın verme dedi ağır gelir barsakları yara olur dedi ama sanırım diş çıkaracak kızım
Bazilarina agir gelip hazmedememe sorunu yasayabiliyorlar inek sutunde.ben kizima bir yasina girdigi gunden beri veriyorum,severek iciyor ama dediginiz gibi bir yastan once hazmi zor oluyomus.cok cok gecmis olsun.sanirim dis zamani da yaklasiyor,belirtiler birbirine karismis bebeginizde;)

Bazilarina agir gelip hazmedememe sorunu yasayabiliyorlar inek sutunde.ben kizima bir yasina girdigi gunden beri veriyorum,severek iciyor ama dediginiz gibi bir yastan once hazmi zor oluyomus.cok cok gecmis olsun.sanirim dis zamani da yaklasiyor,belirtiler birbirine karismis bebeginizde:KK66:
Sağol canım hiç sorma çok şükür keyfi yerinde bakalım ne zaman diş çıkaracak merakla birazda korkuyla bekliyorum

Back