kızlar bebeğim çok ağlıyor denemediğim yapmadığım şey kalmadı sürekli ağlıyor geceleri uyumuyor yemek iş yaptırmıyor görmelisiniz
hasta değil, gazı he rbebekte ki gibi var ama çıkarıyoruz, rezene kimyon papatya neler içiyorum hatta kendisine de humana çayı veriyorummmm ama ıhhhh uyku yok...ne yapıcam ben yaaaaa çok yoruldum artık
kızlar bebeğim çok ağlıyor denemediğim yapmadığım şey kalmadı sürekli ağlıyor geceleri uyumuyor yemek iş yaptırmıyor görmelisiniz
hasta değil, gazı he rbebekte ki gibi var ama çıkarıyoruz, rezene kimyon papatya neler içiyorum hatta kendisine de humana çayı veriyorummmm ama ıhhhh uyku yok...ne yapıcam ben yaaaaa çok yoruldum artık
kızlar bebeğim bugün 36 günlük çatlayacak ağlamaktan ne yapsak olmadı ağlıyorrrrr.....çok yoruldu bugün yavrum....benim de ruh sağlığım bozuldu....metsill ,zinco, kimyon çayı, humana kimyonlu rezene çayı, rezene çayı ayyyy neler neler masaj zeytin yağı....bıktım bıraktım ne olacak bilmiyorummmm
bebişimin 40 ı henüz çıkmadı bugün 36 günlük yani 1 aylık...neler yapıyorum banyo yaptırıyorum üzerine 2 saat uyuyor uyku arasın da ağlıyor işte tüm uykusu bu 2 saat gerisi tilki uykusu anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor...bugün de bir arkadaşım maydonoz sapını güzelce yağla dedi sok kıçına bende banyodan önce yatırdım kızı operasyon yaptım ishal olmuş su gibi kakası var sebebi de kimyonnn veriyorum ondan sanırım ay ne olcak bilmiyorum bugün çok hırpaladım sonra da oturdum ağladım...sabrım tükeniyorrrr
merhaba ağladığı zamanlar saç kurutma makinası elektrik süpürgesi çalıştırmanı tavsiye ederim.işe yaradığını göreceksin.
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama saç kurutma makinesini veya elektrik süpürgesini çalıştırmak işe yarayablir,bebeklerin anne karnında duydukları ses saç kuruma makinesi sesine çok benziyormuş..Bebekler de dünyaya geldikten sonra o sesi arıyormuş,etkili olablir..Nişanlım çocuk doktoru,o söylemişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?