• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım çok zayıf

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

rapunzel77

Kaderimin efendisiyim
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
601
441
323
İstanbul

merhaba sevgili anneler...kızım ağustosta 3 yasına basacak ve bu zamana kadar hep iştahsızdı..şimdi havalar ısındı ve dahada iştahsız oldu.13 kilo ve çok zayıf boyu 98.ne yapacağımı sasırdım..sevdiği hiçbir şey yok..süt bile içmiyor lütfen bana yardım edin...:Saruboceq:

benim kızkardeşimde öyleydi..hiçbişi yemezdi... balık yağı verdi annem ona.. iştahı açıldı tombullaştı sonra... ama zorlama ye ye diye... doktora gidip balık yağını sorabilirsin...ayrıca çocuklara verilmesinde çok fayda varmış... geçen televizyonda söylüyorlardı..

rapunzel yapıdanda kaynaklanıyor olabilir benim kızım 9 yaşında 23 kilo bebekliğinden beri zayıftı balık yağınıdaa denedim olmadı en son dr sağlığı iyi yapısı böyle dedi sağlığı iyiyse kiloyu hiç problem etme bence boshayallersmile

ben 3 ay balıkyağı verdim ama hiç fayda etmedi..yemek yemediği zaman kahroluyorum ama asla zorlamadım yemesi için..önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

Benim oğlum da çok iştahsız. Neredeyse 2 yaşında ve hala 10 kilo. Durum bu kadar vahim yani. Sevdiği hiçbirşey yok ve aynı senin kızın gibi süt içmiyor. Vitaminlerin de faydası olmadı. Ben bir çaresini bulamadım. Allah çocuklarımıza iştah versin. çok zor ve yıpratıcı bir durum. :oklava:

benim oglusumda zayif:(( 2 yasini gecti kilosu 11,boyu 92cm. bana göre zayif.hicte istahli degil,cokta hareketli ama en güzeli sagligi yerinde Allaha sükür tek tesellim bu zaten.

Back