• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım çok sık kabız oluyor yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Merhaba benım 2 yaşında bır kızım var yaklaşık 2 aydan berıde kabızlık yaşıyor bı takım ılacla kullandık bır ara duzelır gıbı oldu ama kabızlık yıne devam edıyor nıye boyle oluyor anlamıyorum cok duzenlı beslenemıyoruz cunku kızımın yemekle arası pek yok ben duzenlı beslenmemesıne baglıyorum ama yıne sorunumuzla ılgı bılgı ve cozumlerınızı beklıyorum,endişe etmeye basladım tesekkurler .

bilmiyorum yardımcı olur mu fakat benım bebeğim kabız olduğu zaman bir çay kaşığı zeytinyağı verıyordum 5-6 saat sonra tuvaletini yapıyordu.bebeğim 5 aylık siz biraza daha fazla verebilirsiniz sızma zeytinyağı olmalı

benim kizim ilk defa bir hafata once cok kotu kabizlik yasadi aglayarak kakasini yapti yavrum. Kayisinin cok iyi geldigini duymustum. hemen dudukluye 1 su bardagi suya 15 adet kuru kayisi bir avuc kuru siyah uzum hasladim icirdim yaklasik yarim saat sonra cok kakasini yapti simdide kahvaltilarina 1 kasik haslanan kayisi ve uzumu blendirdan cektigim marmelattan koyuyorum allahtan gecti cok zor bir durum allah kimsenin bebegine yasatmasin acil sifalar diliyorum. Bu arada gunluk 500 ml den fazla sut ve urunlerini tuketmemesi gerekiyormus bebeklerin o da kabizlik yapiyormus

Back