kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

alternatif tedavi yöntemi olarak "karbonat" "gümüş suyu" vs yöntemlerden şifa bulan kanser vb hastalar var. hatta facebookta grup var bu konuyla alakalı reklam olduğu düşünülebilir diye isim veremiyorum. kısaca kanın alkali hale getirilmesiyle asidik olan şeylerden uzak kalarak birçok hastalıktan şifa bulan insanlar var. Allah size ve şifa bekleyen tüm hastalara derman versin

Hacamat yaptırmanızı öneririm. Direk damarlara etkisi var. Sporcular vs de yaptırıyor alternatif tıbbın kralı resmen. Allah acil şifalar versin. Başka bir doktora gözüktünüz mü?

Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin
Sürekli migren şikayeti ile dr a gittim kilcal damarlarda daralma var dedi aynı kapiya cikiyor, yani bugun daralir yarin tıkanabilir
Coraspirin kullanıyorum bende .
Rabbim evlatlariniza bağışlasın sizi :KK200:.Moralinizi bozmayın sakın cunku bu bile tetikliyor

Sürekli migren şikayeti ile dr a gittim kilcal damarlarda daralma var dedi aynı kapiya cikiyor, yani bugun daralir yarin tıkanabilir
Coraspirin kullanıyorum bende .
Rabbim evlatlariniza bağışlasın sizi :KK200:.Moralinizi bozmayın sakın cunku bu bile tetikliyor
Amin benimde 15 aylik kizim var onun icin yasamak istiyorum. Bende coumadin kullanıyorum. Agir bir ilac bazi dr gore kullanmama gerek yok bazilarina gore kuanmak zorundayim.

X