kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Allah sizi bebeklerinize bagislasin, onlar icin guclu olun, Rabbim sifa versin bir an once

arkadaşlar içimde aslında hiç kötü bir his yok.yani böyle birşey doğru değilde bşr hata varmış gibi his var.yani olumsuzda düşünmüyorum.

Geçmiş olsun. .beyinde mi tıkanıklık tam olarak? ? boyundan beyine giden damarlar yani sah damarı ise kayinpederim ameliyat oldu sorun kalmadı

paylaşımlarınız için teşekür ediyorum.hepimizin dünyada bir sınavı var.allah hepimize yardım etsin inşallah allah razı olsun.

paylaşımlarınız için teşekür ediyorum.hepimizin dünyada bir sınavı var.allah hepimize yardım etsin inşallah allah razı olsun.
Mrb bundan 2yil öncekadar benimde kilcal damarlarda tikaniklik gorulmustu emarda doktor çok gencsin bunun olmamasi lazim beyin kanamasi geçirip felç olabilirsin dedineye ugradgimi sasirdim ciktip agladim sonra unüniversitehastanesine gittim orda ise bende migren var ve bu migrenli hastalarda hep ggözlenen biseymis irdaki ddoçent ole soledi beyin kanamasi falan gecirmezsin dedi diğer doktor oözelbi hastanedeydi yani sizde bbaşkabi ddoktoradaha ggorunurseniz iyi olur

Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin

Mesajların tümünü okumadım belki yazmissindir bilmiyorum kusura bakma başka dra gorundun mu çünkü geçen yıl ben de baş dönmesi şikayetiyle mr çektirdim sonuç olarak bana anevrizma (beyne giden damarlarda baloncuk) teşhisi kondu senin gibi beyin kanamasi felc hatta olum tehlikesi var dendi akabinde beyin anjiyosu oldum ve aslında hicbir sorunum olmadığı ortaya çıktı mr görüntüsü de yanıltıcı olabiliyor bazen inşallah senin de öyledir gelmiş geçmiş olsun inşallah

Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin
hastalık hastasıyım yazdıklarınızı nefesimi tutarak okuyorum.
Allah ın izniyle lokman suresi, hucrat suresi, tevbe suresi son 3 ayet, 6 şifa ayeti, 11 adım duası, kün feyekün duası , esmaül hüsna zikirleri, 19 gün 19 ayet duaları bunları tavsiye edrim. Allah ım acil şifalar versin canım

Beyin kılcal damarda dendi.ameliyat şa
hastalık hastasıyım yazdıklarınızı nefesimi tutarak okuyorum.
Allah ın izniyle lokman suresi, hucrat suresi, tevbe suresi son 3 ayet, 6 şifa ayeti, 11 adım duası, kün feyekün duası , esmaül hüsna zikirleri, 19 gün 19 ayet duaları bunları tavsiye edrim. Allah ım acil şifalar versin canım
,allah tazı olsun

Bende öyle düşünüyorum.size katılıyorym.imkanım olduğu ilk fırsatta iyi bir doktora gidicem
Mesajların tümünü okumadım belki yazmissindir bilmiyorum kusura bakma başka dra gorundun mu çünkü geçen yıl ben de baş dönmesi şikayetiyle mr çektirdim sonuç olarak bana anevrizma (beyne giden damarlarda baloncuk) teşhisi kondu senin gibi beyin kanamasi felc hatta olum tehlikesi var dendi akabinde beyin anjiyosu oldum ve aslında hicbir sorunum olmadığı ortaya çıktı mr görüntüsü de yanıltıcı olabiliyor bazen inşallah senin de öyledir gelmiş geçmiş olsun inşallah

canım benım bence konuşurken cook dıkkatlı olmalıyız..ağzımızdan her çıkan cümle belkıde dua yerıne gecıyodur..ya dılek kapın acıksa..neden zaman ıstedım dıyosun..ıyı olcam de ve ıyı ol..allahım yar ve yardımcın olsun..

Tüm arkadaşlardan ricam önce dua sonrada herhangi bir bilgi ögrenirseniz paylaşmanızdırğ
Yazdim ama gormeme ihtimalin uzerine tekrar yaziyorum.benim babamda ayni hastaliktan felc gecirdi.yillarca tedavisini gordu.yazacak cok sey var cok cektik biz.rabbim sizi cocuklariniza bagislasin..size onerim

Kan sulandirici aspirini mutlaka hergun icin.kirmizi et azaltin hatta mumkunse yemeyin.sucuk yumurta margarin tereyag..yumurta asiri tarli...
Bunlar belli yastan sonra damar tikanikligi yapiyor.ve babam yillardir bu besinlerden uzak.
Birde sicak yerlere asla gitmeyin.sauna hamam...sicakdusu dahi birakin hatta.
Bunlarin faydasi cok...
Basiniz yine donerse hemen soguk suya atin kendinizi..babam ikinci kez felc krizi gecirdiginde soguk su sayesinde hasar gormedi.
Birde sinir stresten uzak durun...kesinlikle hemde..bunlarla cok iyi olacaksiniz ins birde dualarla.biz yillarca cektik...cokcok iyi bilirim.yardimci olmak istedim.

Tevekkül edilecek hallere gelmeden önce bi kaç doktora gözükmen lazım. .burası Türkiye her doktor farklı konuşuyor malum. .Özel den uzak dur, istanbulda iseniz bezmialem Hastanesi ni öneriyorum. .kayinpeder yarı felç geçirdi canlı ameliyat yapıldı ve şimdi maşallahi var. .ölür sandık ama iyi geçti ameliyat. .maddiyat la alakası yok üstelik vakıf Hastanesi olduğu halde içerisinde olan vakıf a param yok diye kayıt oluyorsunuz, kimlik alıp bakıyorlar ve para bile vermiyorsunuz..

Teşekür ederim arkadaşım.allah babanızada acil şifa versin.yazdıklarına dikkat edeceğim.ben sinirli değilim ama hep içime atarım.kimse kırulmasun diye birşey söylemem.kendi kendime düşünürüm hep.işte beni bu yıprattı.
Yazdim ama gormeme ihtimalin uzerine tekrar yaziyorum.benim babamda ayni hastaliktan felc gecirdi.yillarca tedavisini gordu.yazacak cok sey var cok cektik biz.rabbim sizi cocuklariniza bagislasin..size onerim

Kan sulandirici aspirini mutlaka hergun icin.kirmizi et azaltin hatta mumkunse yemeyin.sucuk yumurta margarin tereyag..yumurta asiri tarli...
Bunlar belli yastan sonra damar tikanikligi yapiyor.ve babam yillardir bu besinlerden uzak.
Birde sicak yerlere asla gitmeyin.sauna hamam...sicakdusu dahi birakin hatta.
Bunlarin faydasi cok...
Basiniz yine donerse hemen soguk suya atin kendinizi..babam ikinci kez felc krizi gecirdiginde soguk su sayesinde hasar gormedi.
Birde sinir stresten uzak durun...kesinlikle hemde..bunlarla cok iyi olacaksiniz ins birde dualarla.biz yillarca cektik...cokcok iyi bilirim.yardimci olmak istedim.

allah yardimcin olsun ama ilerlemesini önleyebilirsin. yagli yeme kiloluysan kilo ver. bol bol hareket et. sigara icme. alkol kullanma. bol sivi ic. doktor ilac vermedimi kaninin sivisi artsin diye. o tikaniklari acamiyorlarmi kalpteb actiklarini biliyorumda beyinde oluyormu bilmiyorum

52kiloyum boyum 165 alkol yok yağlı yok.evde hiç oturmam.fevamlı hareket halindeyim.sigaradan kurtulmak için uğraşıyorum.doktor sadece coraspirin verdi.kontrol falanfa demedi.
allah yardimcin olsun ama ilerlemesini önleyebilirsin. yagli yeme kiloluysan kilo ver. bol bol hareket et. sigara icme. alkol kullanma. bol sivi ic. doktor ilac vermedimi kaninin sivisi artsin diye. o tikaniklari acamiyorlarmi kalpteb actiklarini biliyorumda beyinde oluyormu bilmiyorum

X