Benim oğlan 45 günlükken 5 750 kg. idi..
Senin ki gerçekten az..Doktoru ne diyor bu duruma..? Genel anlamda bir sorun yoksa demek ki minik bir kız olacak..
deniz'cim yaptığın bu kıyaslama gerçekten çok yanlış. gamze'nin zaten bozuk olan moralini daha da çok bozmaktan fazla neye yaradı ki??? lütfen bilimsellikten ve profesyonellikten uzak ve kıyaslamalara / genellemelere kaçan yanıtlardan uzak duralım...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
sana gelince gamze'cim, doktorunun sözlerinden dışarı çıkma. çoğu arkadaşın da dediği gibi fazla kilonun yararı olmadığı gibi, zararı daha fazladır. şişman bebek hantal olur, geç yürür... ileride obezite riski daha fazladır. ben şişman bi bebekmişim, çok çok erken konuşmaya başlamama rağmen çok zor ve geç yürümüşüm; kendimi bildim bileli de kiloluyum...
oysa oğlum 39 haftalık doğdu ve yalnızca 2300 gr'dı, boyu da 45 cm'di. buna rağmen inanılmaz derecede sağlıklı ve hareketli bir bebek... şimdi 43 günlük, kilosu 3,5 kg'ı geçti. Tamamen sağlıklı, cıvıl cıvıl. Sadece anne sütüyle besleniyor. Daha uzun bir süre de başka besin vermeyi düşünmüyorum.
Sakın kilosuna takılıp da kendini fazla yıpratma, bu güzel günlerin tadını çıkar, moralini yüksek tut ki sütün de bol bol gelsin, bebişini güzel güzel besle...
Çok öpüyorum seni de, prensesini de :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool: