gozunu bebisten ayirma, anormal bir durum gorursen de hastaneye gotur hiç tereddut etme !
benim bebis 2 yasinda çok gittik hastaneye (genellikle de gece) bazen bosuna gittmis olduk ama bazen de giderek felaketlerin onune geçtik !
simdi geldi aklima bak uyudugunda kuru sogan al bir tane 4-5 parçaya bol bebeginin bas ucuna koy hem rahat nefes alir hem de burnu açilir...
bir kaç ay once kizim nezle oldu çok balgami vardi burnunu temizleyip yatirdik uykuda oksurme krizleri tutuyordu resmen, esim uyandiralim tekrar burnunu temizleyelim dedi ben de biraz daha beklemek istedim bu arada netten arastirdim (fransiz forumlardan) daha once çok okumustum ama hiç aklima yatmamisti diye yapmamistim herkes kuru sogan diyor baska bisey demiyor, biz de yaptik inanirmisin sabaha kadar misil misil uyudu, bir kere bile oksurmedi...
Sogandan salinan gazlar (gozleri sulandiran gazlar) ayni sekilde burnu bronslari da sulandiriyor sanirim...
Zaten bitkisel tedavidede sogana çok benzeyen birsey kullaniliyormus oksuruk balgam için...
çok geçmis olsun.. acilllllllllll sifalar....