- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi nature2004
bence abartıyorsunuz. 160cm Türkiye kadın boyu standartı. niye taktınız bu kadar anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzar ama oyle 180 falan olmaz....
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
merhaba hanımlar.
üniversite ikinci sınıfta "antropometri" dersinde öğrendiğimiz bir yönteme göre anne ve baba boyundan yola cıkarak cocuğun cinsiyetine göre gelecekteki olası boyu üç aşağı beş yukarı belirlenebiliyor. formül ezberimde değil ancak hazır bunu hesaplayan uygulamalar var nette. Arama motorunda "çocuğun yetişkinlik boyu hesaplama" yazarak bulabilirsiniz. Örnek olarak;
http://hesabet.com/Hesaplama/Cocugun_Yetiskinlik_Boyunu_Hesaplama
bu birkaç cm oynayabilen değerler ama genelde gerçek budur.
ben buna göre 1.60 çıkıyorum ama 1.63 boyundayım örneğin.
Sevgiler...
11 yaşında mı adet oldu kızınız...çok küçük ya...ben 14 yaşın içindeydim..boyum 1.62 cm...
ben de 5.sınıfta olmuştum bu konular açılınca olmadım diyordum ya o kadar utanıyodum ki.şimdi neden abartmışım diyorum:)Aynen ya, ilkokuldan beri gorustugum bir arkadasim var kulaklari cinlasin. O zamanlar o konulari konustugumuz zaman bile yok ben daha olmadim diyordum utaniyordum. Ne zaman ortaokulu bitirecegiz o zaman itiraf etmistim gercegi.
Ayrica konu sahibesi; ben de 1.60 boyundayim. Ama hayatimin hic bir yerinde bu konuda sorun yasamadim. Ne kimse boyumla dalga gecti ne de utanacak bir laf duydum. Bence siz bu konuya takik oldugunuz icin buyutuyorsunuz. 1.60 boy hostes olmak icin bile tavan bir boy olcusu. Rahatlayin.