• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kizim acikmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
degisik seyler dene birak kendisi yesin önüne koy pisir pilav makarna el ile yenecek seyler birde dut pekmezini dene benim oglan da seninki gibiydi simdi iyi sükür:icecream:

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.Yemeyen çocuk büyütmesi çok zor ben yeğenlerimden bilyorum.Evet 2 aylıktan beri yemiyosa midesindesorun olabilir .keşka daha önceden tahlili yatırsaydın.umarım sonuçlar temiz çıkar.

slm canim,msj icin cok sagol,,evt gercektende yemeyen ve ustelik az bisey yiyip kusan cocuk gercekten zor,allaha sukur saglikli bide yese hic sorun olmayack cok akilli ama yemegi akil edemiyorr,canim daha oncede yaptirdim temiz cikti,,mide reflusu olabilir dedilerr,eve yolladilarr biz doktrla kara verip tekrar yaptirmak istedik,hayirlisi ins temiz cikar,sevgilerimle canimm:1hug:

canım çok zor seni anlıyorum o yemedikçe senin için acıyor.şu tahlil sonuçlarını merakla bekliyorum.inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım.sağlıcaklakal.:teselli:

slm canimm,evt o yemedikca ,kustukca bn daha cok kotu oluyorum,uzuluyorum,agliyorum ama elimden hic birsey gelmiyor,kendim hemsireligi bitirdim elimden geldikce herkese yardim ettim ama kizima yavruma edemeyirum iste bu beni kahrediyor,ama binlerce sukur ki kizim saglikli,,
ins canim hic bir sey cikmaz bakalim hayirlisi iki haftaya kadar s onuclar cikiyor,haberdar ederim,cok tskler canimm,optum,:1hug:

degisik seyler dene birak kendisi yesin önüne koy pisir pilav makarna el ile yenecek seyler birde dut pekmezini dene benim oglan da seninki gibiydi simdi iyi sükür:icecream:

slm canim,inan herseyi denedim,yemekleri susledimm,her bebgin sevdigi seyi pisirdim,ama yokk yemiyor ya alir atar yada cigneyip atarr,bi kere kizda ictah yokki yesin,daha yemesinide bilmiyor iki yasina girecekk,ama sukurki saglikli canimm,dut pemezi evt bnde okudum ise yaradigini ama yemeyen kiza nasil yedirecemki canimm,aldim iki kere verdim kustuu,suan vitamin ilaci veriyorum bitsin tekrar deniyecm,ins bendede ise yarar,cok sagol canimm,k iyi bak,oprtum bye:1hug:

canim benim ya orda olsam gelir biseyler yaparim fakat biraz uzagim yaramaz kiz annesini üzmesin bakiyim ha suyunu bol ver canim belkide vitamin ilaci karsiliyodur tokluk hissi veriyodur ondanda olabilir dedigim gibi suyunu bolver sen cay falan (bitkisel)

canim benim ya orda olsam gelir biseyler yaparim fakat biraz uzagim yaramaz kiz annesini üzmesin bakiyim ha suyunu bol ver canim belkide vitamin ilaci karsiliyodur tokluk hissi veriyodur ondanda olabilir dedigim gibi suyunu bolver sen cay falan (bitkisel)

canim benim teklif icin sagol valla hergun cik gel,herzamn kapim aciktir,,vitamin ilaci 1haftadir veriyorumm,ondanda degil canimm,suyu ne zamn bn teklif etsem icsem aklina gelir obur turlu hic orali bile degil,iste zarla zorla veriyorumm,ne bitkisel cay sever ne baska bisey inan nesguil olsun,her meyva suyunu denedim asla,suara elma suyu iciyor iste,hayirlisiyla,saglikli olsun baska bisey istemem,sevgiler canimmm

Doktorlar gerekli tesleri yaptiysa ve sorun yoksa kan degerleri vs iyi ise telaslanmaniza gerek yok.yememesi sorun degil ama mutlaka sivi tükettirmelisiniz bu cok önemli size tavsiyem önce kulak burun bogaz doktoruna gidin cocugunuzun bademciklerine bir baktirim eger bademcikleri normal büyüklükle ve alinmasi gerekmiyorsa ki bu cok önemli bir etken türkiyeden bir tanidiginizdan vitagil adli surubu isteyin ve sabahlari ac karnina verin emin olun ki cok isinize yarayacak.Allah acil sifa versin

Doktorlar gerekli tesleri yaptiysa ve sorun yoksa kan degerleri vs iyi ise telaslanmaniza gerek yok.yememesi sorun degil ama mutlaka sivi tükettirmelisiniz bu cok önemli size tavsiyem önce kulak burun bogaz doktoruna gidin cocugunuzun bademciklerine bir baktirim eger bademcikleri normal büyüklükle ve alinmasi gerekmiyorsa ki bu cok önemli bir etken türkiyeden bir tanidiginizdan vitagil adli surubu isteyin ve sabahlari ac karnina verin emin olun ki cok isinize yarayacak.Allah acil sifa versin

slm tskler arkadasimm,bn daha gecen gun kan tahlillerini yaptirdim allahima binlerce sukurki hepsi iyi ciktii,bademciktede sorun yok snairsamm,artik inatmi yoksa psikolojikmi bilmiyorumm,artik sabrediyorum ve ins midede bisey yoktr cunku bide bazen kusmasi varr,senin dedigin sirup vitagil trdemi ne ise yariyor bilsem ise yarayacak ictahini acacak valla hmn alirim,,
cok sagol yorum icinn canm,sevgilerrrrrrrrr

oncelıkle cok gecmıs olsun benım 15 aylık bır oglum var aceba hep purelı halınde mı verdın ogunlerını, ben 7 aylıktan basladım sımdı herseyı yer.. bu sabah kahvaltıda sıgara boregı, kofte ve salatalıgı bır tabagın ıcıne koydum mama sandalyesıne oturttum (sandalyeye de oturmaya bayılıyor) kendı oyalandı ben verdım onundekılerı kendı yemeye calıstı catalla yemeyı ogrenıyor.. bır de sabah ac karnına bır tane mandalına sık once 2 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı ver arkasına onu ıcır yarım saat sonra da kahvaltısını yaptır astahı acıyor bır de vıtamın surubu ozellıkle ıcınde balık yagı bulunanlardan ac karnına ıcırırsen o da ıstah yapıyor ama senın bebegının sorunu baska gıbı geldı bana.. Acıl sıfalar dılıyorum ınsallah kısa zaman da duzene gırer sıkma canını hıcbısey yemıyorsa da besın degerı yuksek olan seylerden bırkac kasık versen o da yeter canım.. sevgıler:)

oncelıkle cok gecmıs olsun benım 15 aylık bır oglum var aceba hep purelı halınde mı verdın ogunlerını, ben 7 aylıktan basladım sımdı herseyı yer.. bu sabah kahvaltıda sıgara boregı, kofte ve salatalıgı bır tabagın ıcıne koydum mama sandalyesıne oturttum (sandalyeye de oturmaya bayılıyor) kendı oyalandı ben verdım onundekılerı kendı yemeye calıstı catalla yemeyı ogrenıyor.. bır de sabah ac karnına bır tane mandalına sık once 2 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı ver arkasına onu ıcır yarım saat sonra da kahvaltısını yaptır astahı acıyor bır de vıtamın surubu ozellıkle ıcınde balık yagı bulunanlardan ac karnına ıcırırsen o da ıstah yapıyor ama senın bebegının sorunu baska gıbı geldı bana.. Acıl sıfalar dılıyorum ınsallah kısa zaman da duzene gırer sıkma canını hıcbısey yemıyorsa da besın degerı yuksek olan seylerden bırkac kasık versen o da yeter canım.. sevgıler:)

selam canim oncelikle cok tskler

canim ben hep püreli verdim bnde cok istedim ozamnlar kati seyler yesin diye ama hep kustu bogazinda kaldii oyuzden mecburdum simdi eline herseyi verebiliyorum cani isteyince yutar yer,cani istemeyincede cigneyip atiyorr,
mandalina ver diyorsun canim keske yesede istesede versemm,ozallikle kendisiy emek istiyor bn verince asla yemyiorr,bu aralar bnde kendi halinde biraktim ogrensin diye artik,ama bazende yemeyince zorla yogurt veriyorum ama dedigini denerimm,ins ise yarar canimm
ama rabbime sükürki saglikle daha gecen hafta kan tahlili yaptim hepsi iyi cikti yakin zamndada mide odktoruna goturecem,gitmedigim yer kalmadi hepsi cok iyi dediler bide ictahi olup yese kusmasa hic sorun olmayacak,ins gecer canimm,
kendine ve ogluna cok iyi bak,sevgiler canm

slm tskler arkadasimm,bn daha gecen gun kan tahlillerini yaptirdim allahima binlerce sukurki hepsi iyi ciktii,bademciktede sorun yok snairsamm,artik inatmi yoksa psikolojikmi bilmiyorumm,artik sabrediyorum ve ins midede bisey yoktr cunku bide bazen kusmasi varr,senin dedigin sirup vitagil trdemi ne ise yariyor bilsem ise yarayacak ictahini acacak valla hmn alirim,,
cok sagol yorum icinn canm,sevgilerrrrrrrrr
merhaba arkadasim bu vitagil istah acici suruplar arasinda en iyisi gercekten cok ise yariyor.türkiyeden getirtebilirsin.kusma olmasi falan normal herseyide normalse üzülecek bir durum yok demekki.sevgiler..

sagol canimm,bnde artik eskisi gibi korkmuyorum enselenmiyorumm,sagligi iyise tamam dyorumm azyesede raziyimm yeterki saglikli sihhatli olsunlarr herkese cok tsklerr yardiminiz detseginiz icinn surup icin sagoll denerim canimm,öpüyorum cok seni

canım üzme kendini bak ben cok cektim bu konuda yemeyince yemiyorlar işte.neler denedim ama inatcı işte.sen üstüne gittikce daha inat oluyorlar.sabırlı ve sakin ol.öğün aralarını cok uzat.bi gün acıkacak merak etme.vitamin ve dut pekmezi ver.
saglıcakla kalın

Back