- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi mondschein2
degisik seyler dene birak kendisi yesin önüne koy pisir pilav makarna el ile yenecek seyler birde dut pekmezini dene benim oglan da seninki gibiydi simdi iyi sükür:icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.Yemeyen çocuk büyütmesi çok zor ben yeğenlerimden bilyorum.Evet 2 aylıktan beri yemiyosa midesindesorun olabilir .keşka daha önceden tahlili yatırsaydın.umarım sonuçlar temiz çıkar.
canım çok zor seni anlıyorum o yemedikçe senin için acıyor.şu tahlil sonuçlarını merakla bekliyorum.inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım.sağlıcaklakal.:teselli:
degisik seyler dene birak kendisi yesin önüne koy pisir pilav makarna el ile yenecek seyler birde dut pekmezini dene benim oglan da seninki gibiydi simdi iyi sükür:icecream:
canim benim ya orda olsam gelir biseyler yaparim fakat biraz uzagim yaramaz kiz annesini üzmesin bakiyim ha suyunu bol ver canim belkide vitamin ilaci karsiliyodur tokluk hissi veriyodur ondanda olabilir dedigim gibi suyunu bolver sen cay falan (bitkisel)
Doktorlar gerekli tesleri yaptiysa ve sorun yoksa kan degerleri vs iyi ise telaslanmaniza gerek yok.yememesi sorun degil ama mutlaka sivi tükettirmelisiniz bu cok önemli size tavsiyem önce kulak burun bogaz doktoruna gidin cocugunuzun bademciklerine bir baktirim eger bademcikleri normal büyüklükle ve alinmasi gerekmiyorsa ki bu cok önemli bir etken türkiyeden bir tanidiginizdan vitagil adli surubu isteyin ve sabahlari ac karnina verin emin olun ki cok isinize yarayacak.Allah acil sifa versin
oncelıkle cok gecmıs olsun benım 15 aylık bır oglum var aceba hep purelı halınde mı verdın ogunlerını, ben 7 aylıktan basladım sımdı herseyı yer.. bu sabah kahvaltıda sıgara boregı, kofte ve salatalıgı bır tabagın ıcıne koydum mama sandalyesıne oturttum (sandalyeye de oturmaya bayılıyor) kendı oyalandı ben verdım onundekılerı kendı yemeye calıstı catalla yemeyı ogrenıyor.. bır de sabah ac karnına bır tane mandalına sık once 2 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı ver arkasına onu ıcır yarım saat sonra da kahvaltısını yaptır astahı acıyor bır de vıtamın surubu ozellıkle ıcınde balık yagı bulunanlardan ac karnına ıcırırsen o da ıstah yapıyor ama senın bebegının sorunu baska gıbı geldı bana.. Acıl sıfalar dılıyorum ınsallah kısa zaman da duzene gırer sıkma canını hıcbısey yemıyorsa da besın degerı yuksek olan seylerden bırkac kasık versen o da yeter canım.. sevgıler:)
merhaba arkadasim bu vitagil istah acici suruplar arasinda en iyisi gercekten cok ise yariyor.türkiyeden getirtebilirsin.kusma olmasi falan normal herseyide normalse üzülecek bir durum yok demekki.sevgiler..slm tskler arkadasimm,bn daha gecen gun kan tahlillerini yaptirdim allahima binlerce sukurki hepsi iyi ciktii,bademciktede sorun yok snairsamm,artik inatmi yoksa psikolojikmi bilmiyorumm,artik sabrediyorum ve ins midede bisey yoktr cunku bide bazen kusmasi varr,senin dedigin sirup vitagil trdemi ne ise yariyor bilsem ise yarayacak ictahini acacak valla hmn alirim,,
cok sagol yorum icinn canm,sevgilerrrrrrrrr