- Konu Sahibi mondschein2
canim nasilsin ozgurdu,umarim snein kiz iyidir biz daha halen ayniyiz;(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim nasilsin ozgurdu,umarim snein kiz iyidir biz daha halen ayniyiz;(((
slm canim sevindim gelmene,kizin icinde uzuldum umarim en kisa zamanda iyilesir,ama bizde halen hic bir degisiklik yok,valla canim cok sikiliyor bunun icin.
ama o yemese ben yine 1yogurt veriyorum zorlada olsa,cunku kilo kaybediyor,halsiz oluyor,ne yapim,yine doktora gidecegiz bu pazartesi bu sefer de yine git 10gun sonra gel derse dovecem valla doktoru,
bu bayramda gelemiyouz turkiyeye,yaz tatilinde geliyoruz esimin suan tatili yok,kendine cok iyi bak,kizinida benim icin op,
canim bilsem psilolog yardimci olacak gitmezmiyim onuda denerim,bu pazartesi soylerim doktora,bol bol corba,vitamin pirinc unu ver demissin nasil verim canim nasil,birsey istemiyorki almiyorki,verim,agzina bn asla bisey koyamiyorum red edyor kendisi almaliymis,ama oda hicbirsey yemiyor,aldiginida cigneyip atiyor,senin kiz 4yasinda konusup,doktoru anlayabiliyor ama benim kiz henuz konusamiyor yani az,bir doktoru dinleyecek kadar degil,kafam cok karisik,dedigim gibi her ictahsiz cocugun bir sevdigi yemek olur ama bunun hic yok,belki 2,3 tane cips yada bir dilim cikolata,onun disinda yemin kendi istedigi birsey yokkk,
ben aslen konyaliyim,ailemde burada isvicrede yasiyor
Slm Canim,hemserim Sayilirsin,kan Cekti Desene,:)ins Gorusuruz Canim Neden Olmasin,bnde Gorumcem Istanbulda Bende Gecen Yil Ordaydim.simdiden Iyi Bayramlar Canim
slm canim,nasilsin daha tatildemisin,kizin nasil oldu,ins duzelmistir,benimki halen ayni ama sükür saglikli,kendine cok iyi bak,iyi haberlerini bekliyorum,,,sevgilerimleee
allah acil sifalar versin,ins en kisa zamnda duzelir,anne yuregi biliyorum zordur gecer ins,uzulme,,
öncelikle geçmiş olsun güzelim.
Fakat burada sana yardım edebileceğimizi sanmıyorum, bebişin nerdeyse 2 yaşında ve artık birçok şeyi rahatlıkla yemesi lazım, bu nedenle benim önerim mutlaka bir doktora gitmendir.
En iyi yolu kendisi gösterecektir sana.
en guzeli bir doktora gitmen tabiiki benimkizimda iki yasinda ayni sorun bizdede var seninki kadar olmasada ben yemegi zorla yedirmeye calisiyordum yemiyordu hic artik tabaga koyup onun bitirmesini bekliyorum bir saatte ancak oynaya oynaya kendisi yiyiyor doke saca
canım ya nerdeyse 2 yaşına gelmek üzere...acaba dişlerdenmi diye düşündüm olabilir aslında ama yinede bir doktora götürmende fayda var ama biraz sabırlı ol tatlım bazı çocukların huyu bu geçer aslında yemek yedirirken biraz oyun şart arkadaşım ben resmen kızımın eline makyaj malzememi veriyordum o benim yüzümü boyarken ben yemeğini yediriyordum..allah kolaylık versin sana...