• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kizim acikmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim nasilsin ozgurdu,umarim snein kiz iyidir biz daha halen ayniyiz;(((

Merhaba canım ben iyiyim küçük kuzuma okul yaramıyor hep öksürük var.Sınıf sıcak yemekhane ve diğer derslere çıktıkları sınıflar soğukmuş çocuk hep hasta.
Bugün okula göndermedim fazla ilerlemesin hastalığı diye.İştahımız eskiye göre daha iyi.Birde mide bulantısınıda biraz çözdüm gibi.Gece sütünü daha erken saatte veriyorum.Yani yatmadan 2 saat önce herşeyi yedirip içiriyorum.Sabah daha iyi uyanıyor.Daha önce sütü içip hemen yatıyordu sabah felaket oluyordu demekki süt yaramıyor midesine gaz yapıyor sabahta bulanıyorda bulanıyor.Aman maşallah şu öksürükte olmasa biraz düzelicek gibiydi.Arkadaşımın kızıda senin kızın gibiydi demiştim yaa arkadaşım kızını 3 gün gitsin diye kreşe vermiş.Yemesi düzelsin diye diyor.1 ay olmuş şuan daha faydasını görmemiş ama takip edicem çocuk düzelirse sanada haber veririm.Sabah bir uzman tvde diyor ki çocuğunuz 2 tanecik balık yemek isterse bırakın okadar yesin onun vücuduna saygı duyun gereksimi okadarmış diyor.Allah kolaylık versin canım yaa.Benim kızımı kayınvalidem geçen sene bir kadına okutmuştu yemek yemiyor diye.Kadın onu yıkadı ağzına karabiber sürdü.Yani anlayacağın hocadan bile medet umdum.Boşver canım canımızı sıkmayalım.
bayramda türkiyeye gelmiyormusun.

slm canim sevindim gelmene,kizin icinde uzuldum umarim en kisa zamanda iyilesir,ama bizde halen hic bir degisiklik yok,valla canim cok sikiliyor bunun icin.
ama o yemese ben yine 1yogurt veriyorum zorlada olsa,cunku kilo kaybediyor,halsiz oluyor,ne yapim,yine doktora gidecegiz bu pazartesi bu sefer de yine git 10gun sonra gel derse dovecem valla doktoru,
bu bayramda gelemiyouz turkiyeye,yaz tatilinde geliyoruz esimin suan tatili yok,kendine cok iyi bak,kizinida benim icin op,

slm canim sevindim gelmene,kizin icinde uzuldum umarim en kisa zamanda iyilesir,ama bizde halen hic bir degisiklik yok,valla canim cok sikiliyor bunun icin.
ama o yemese ben yine 1yogurt veriyorum zorlada olsa,cunku kilo kaybediyor,halsiz oluyor,ne yapim,yine doktora gidecegiz bu pazartesi bu sefer de yine git 10gun sonra gel derse dovecem valla doktoru,
bu bayramda gelemiyouz turkiyeye,yaz tatilinde geliyoruz esimin suan tatili yok,kendine cok iyi bak,kizinida benim icin op,

Canım bence sen biran önce psikatriste götür.Ben hamileyken birmilyonda bir olan tükürük bezinin fazla çalışması başıma gelmişti.Kime gitsem çaresini bulamadı ama bizim burda bir doktora anlattım yemin ederim doktordan çıktım minibüsle iş yerine dönene kadar şikayetim bitmişti.Bazı şeyler gerçekten psikolojik olabiliyor.Benim kızımda doktorun dediklerini dinliyor bence ondan da biraz rahat.Doktor ona ne istersen ye kendini zorlama gibi şeyler söylemişti.Oda şimdi daha rahat.bence çocuk doktorları hiiiç birşeyden anlamıyor ezbere iş yapıyorlar.
Türkiyede ailen nerde yaşıyor.?
Kendine ve bebişine iyi bak kafaya takma.Kendini yıpratma.Bol bol çorba içir içine birşey doğrama içmezmi.Yada pirinç unu dene türkiyede muzlu olanları var tadı çok güzel ülkerin onu yedir en azından kilosu sabit kalır.Vitamin içiriyormusun?

canim bilsem psilolog yardimci olacak gitmezmiyim onuda denerim,bu pazartesi soylerim doktora,bol bol corba,vitamin pirinc unu ver demissin nasil verim canim nasil,birsey istemiyorki almiyorki,verim,agzina bn asla bisey koyamiyorum red edyor kendisi almaliymis,ama oda hicbirsey yemiyor,aldiginida cigneyip atiyor,senin kiz 4yasinda konusup,doktoru anlayabiliyor ama benim kiz henuz konusamiyor yani az,bir doktoru dinleyecek kadar degil,kafam cok karisik,dedigim gibi her ictahsiz cocugun bir sevdigi yemek olur ama bunun hic yok,belki 2,3 tane cips yada bir dilim cikolata,onun disinda yemin kendi istedigi birsey yokkk,
ben aslen konyaliyim,ailemde burada isvicrede yasiyor

canim bilsem psilolog yardimci olacak gitmezmiyim onuda denerim,bu pazartesi soylerim doktora,bol bol corba,vitamin pirinc unu ver demissin nasil verim canim nasil,birsey istemiyorki almiyorki,verim,agzina bn asla bisey koyamiyorum red edyor kendisi almaliymis,ama oda hicbirsey yemiyor,aldiginida cigneyip atiyor,senin kiz 4yasinda konusup,doktoru anlayabiliyor ama benim kiz henuz konusamiyor yani az,bir doktoru dinleyecek kadar degil,kafam cok karisik,dedigim gibi her ictahsiz cocugun bir sevdigi yemek olur ama bunun hic yok,belki 2,3 tane cips yada bir dilim cikolata,onun disinda yemin kendi istedigi birsey yokkk,
ben aslen konyaliyim,ailemde burada isvicrede yasiyor

Benim eşimde Konya çumralı bizde bayramda Konyadayız inşallah.Memnun oldum buarada hemşeriyiz de.Bakarsın birgün Konyada karşılaşırız:1hug:

Slm Canim,hemserim Sayilirsin,kan Cekti Desene,:)ins Gorusuruz Canim Neden Olmasin,bnde Gorumcem Istanbulda Bende Gecen Yil Ordaydim.simdiden Iyi Bayramlar Canim

Slm Canim,hemserim Sayilirsin,kan Cekti Desene,:)ins Gorusuruz Canim Neden Olmasin,bnde Gorumcem Istanbulda Bende Gecen Yil Ordaydim.simdiden Iyi Bayramlar Canim

Sağol sana da iyi bayramlar canım.Bizde yarın çıkıyoruz yola belki yazamam bayram sonrasına kadar.Kendine iyi bak bebişini öp benim yerime.Senin yerine de Konyada derin derin nefes alırım.Öptüma.s.

slm canim,ok sanada iyi bayramlar sende bebisine iyi bak,konyaya slmlar cok ozledim valla memleketimi,bu arada kizi bugun doktra yine kontrole goturdum,bn doktra dedim cocuk psilolg onuda deneyicm valla bakalim hayirlisi pek ise yarayacagini sanmiyorum ama bakalim,cunku bn herseyi denedim valla psikolgun ne diyecegini azcok tahmin ediyorum zorlama falan filan bn hepsini denedimki zaten bakalim ,neyse canim iyi bayramlar kendine iyi bak,

slm canim,nasilsin daha tatildemisin,kizin nasil oldu,ins duzelmistir,benimki halen ayni ama sükür saglikli,kendine cok iyi bak,iyi haberlerini bekliyorum,,,sevgilerimleee

slm canim,nasilsin daha tatildemisin,kizin nasil oldu,ins duzelmistir,benimki halen ayni ama sükür saglikli,kendine cok iyi bak,iyi haberlerini bekliyorum,,,sevgilerimleee

Merhaba canım döndük pazar sabah evdeydik.Bayağı maceralı bir yolculuk oldu bu sefer .İstanbuldan Konyaya giderken arabamız bolu geredede bozuldu.Çekici bizi ankaraya kadar götürdü.Mecburen bir gece orda kaldık.Ertesi akşam ancak Konyaya gittik.Konyada resmen donduk hava çok soğuktu.Mevlanaya gittik.Çok güzel bir atmosferi var.Kurbanımızı orda kestirdik ve 4.gün evimize döndük.Tabi kendi arabamız yapılamadı halen ankarada .Görümcemlerle döndük.Sen neler yaptın bayramda.
Kızımın dün 2.seansı vardı doktorla.Kim ne derse desin düzelme var gibi.Maşallah.:nazar: Doktor sadece konuşuyor ama sanırım çocukları etkileme özellikleri var çocuklar çabuk etkileniyor.Düşün çocuğu ders çalışmıyor diye bile anneler geliyor hastaneye.Bizim zamanımızda tembel der geçerdik.Şimdi dikkat eksikliği diyorlar ve tedavi ettiriyorlar okumayı sevmeyen çocukları.Sen götürmedin mi kızını psikoloğa.Bence bir seansta olsa dene yada istanbula geldiğinde birkerede buradaki doktorlara götür.gerçi burdakilerde aynı şeyelri söyler ama denemiş olursun.
Sende kendine iyi bak görüşürüz..a.s.

slm canim,dönmene sevindim,araba icinde uzuldum,allahtan size birsey olmamis,ben doktrdan psikolagun numarasini aldim ama kadin tatildeymis burda noel ve yilbasi dolasiyle tatildeler,yilbasindan sonra ins.kizda duzelme olduguna inan cok sevindim ins daha iyi olur ve allah nazarlardan korur,dilerim bende yakin zamanda kizimda duzelme gorurum,ben kizi gotursemde kizim halen konusamiyorki senin kiz en azindan doktru anliyor benim ki subatta 2 olacak, daha tam konusamiyor,
doktrdan ne anlayabilirki ama ins duzelir,dedigin gibi bir seansta olsa gidecem onuda denemis olurum

mevlanaya gittin ha,valla duygulandim cokkk ozledim valla,benim bayramda iyidi ama tabiki turkiyedeki bayramlar gibi degildi,
kendine cok iyi bak sevgilerimle arkadasim,,,

öncelikle geçmiş olsun güzelim.
Fakat burada sana yardım edebileceğimizi sanmıyorum, bebişin nerdeyse 2 yaşında ve artık birçok şeyi rahatlıkla yemesi lazım, bu nedenle benim önerim mutlaka bir doktora gitmendir.
En iyi yolu kendisi gösterecektir sana.

slm canim tskler yorumun icin evet 2yasinana girecek nerdeyse ve halen yemek yemiyor acikmyior doktrlara gidiyorum bnce tek yardimcim rabbimm,ondan baska artik yardim bekledigim kimsem yokk,hepsi ayni seyi soyluyor,sevgilerrrrrrrrr

en guzeli bir doktora gitmen tabiiki benimkizimda iki yasinda ayni sorun bizdede var seninki kadar olmasada ben yemegi zorla yedirmeye calisiyordum yemiyordu hic artik tabaga koyup onun bitirmesini bekliyorum bir saatte ancak oynaya oynaya kendisi yiyiyor doke saca

en guzeli bir doktora gitmen tabiiki benimkizimda iki yasinda ayni sorun bizdede var seninki kadar olmasada ben yemegi zorla yedirmeye calisiyordum yemiyordu hic artik tabaga koyup onun bitirmesini bekliyorum bir saatte ancak oynaya oynaya kendisi yiyiyor doke saca

cok doktora goturdumm ama bisey yok dediler simdi yine gittim kan tahlilleri bekliyomm,bn yemegi masada biraksamda yemiyorr,zaten kendisi hala yemk yemeyi tam bilmiyor hem ogrensin hem yesin diye kendi halinde biraktim orali bile degil,bakalim sonuclar ne olacakk,ilgin paylasim icn tskler,sevgilelrle

canım ya nerdeyse 2 yaşına gelmek üzere...acaba dişlerdenmi diye düşündüm olabilir aslında ama yinede bir doktora götürmende fayda var ama biraz sabırlı ol tatlım bazı çocukların huyu bu geçer aslında yemek yedirirken biraz oyun şart arkadaşım ben resmen kızımın eline makyaj malzememi veriyordum o benim yüzümü boyarken ben yemeğini yediriyordum..allah kolaylık versin sana...

canım ya nerdeyse 2 yaşına gelmek üzere...acaba dişlerdenmi diye düşündüm olabilir aslında ama yinede bir doktora götürmende fayda var ama biraz sabırlı ol tatlım bazı çocukların huyu bu geçer aslında yemek yedirirken biraz oyun şart arkadaşım ben resmen kızımın eline makyaj malzememi veriyordum o benim yüzümü boyarken ben yemeğini yediriyordum..allah kolaylık versin sana...

slm canim,diste degil,cunku 2ayindan beri varr,simdide hastaneye gittik kan tahlilleri alindi bakalim,hayirlisi,,midede reflu olabilir dediler,ins saglikli olsunda,gerisi onmli degil,sabredecem hayirlisiyla,,butun yavrularimiz iyi olsun ins,sevgilerrrrrrrrrrrrr

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.Yemeyen çocuk büyütmesi çok zor ben yeğenlerimden bilyorum.Evet 2 aylıktan beri yemiyosa midesindesorun olabilir .keşka daha önceden tahlili yatırsaydın.umarım sonuçlar temiz çıkar.

canım çok zor seni anlıyorum o yemedikçe senin için acıyor.şu tahlil sonuçlarını merakla bekliyorum.inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım.sağlıcaklakal.:teselli:

Back