- Konu Sahibi mondschein2
sagol canim,senin soru olunca sende bana sor lutfen inan kizim yemek yemiyor diye arastirmadigim,okumadigim sey kalmadi,ev dolu cocouk kitabi hatta zamanim oluinca bebek ve cocuk kismi galiba aradasirada paylaisoyrum,yaziyorum,olurda belki birilerine anne adaylarina yardimci olur diye,ama bi turlu kendime yardim edemiyorum,bu arada canim daha ise baslamadim 1,veya 2ay sonra esimin yaninda ise baslayacm asil meslegim hemsire ama ara verdim,esimin yaninda satici diyorlar galiba turkce bilmiyorum coopta bilmem duydunmu orda kasada calisacam,bn evde oldugum zamn bn bakacam esim evdeyken o bakacak,bilmiyorum yardimi olurmu ben olmayinca babasiyla yermi baktim yemiyor annmgile goturuurm, 1ay:9ama yapamiyorum ondan bidakikabile ayrilmk istemyiorum,aklim hep onda acaba iyimi kotumu annem gil zaten uzakta oturuyorlar,anladigim kadriyla senin cocukta hale yemiyor,ben obir bolumdede yazdim yardim edin diye orada bana yazmislar ayni sorunu yasayanlar isterse oku,rahtlarsin cunku emin ol yanliz degiliz ve tek tesellimiz onlarin saglik olmasi ve allahin bizimle olmasi,unutma bu bir sinav olabilir,oyuzden sabredecez,bu sorunu yasayanlar annelerin cogu biz artik pes ettik zorlamadik,kendi halinde biraktik orali olmadik ve sonuc iyi olumlu diyorlar artik bunu deniyorum,bugun 4günüm hergun en azinda bi bardak cay icerdi yemin olsun bugun onuda icmedi,agzinda yara var beklyiorum gecsin ama inan ayni olacak,4gun hicbirsey yemedi sence bu normalmi,hic sevdigi bi yemek yok,suyu bile meyva suyu bile icmiyor,en azinda bu sorunu yasayanlar annerde cocougu en azinda bisey seviyor ama inanin arkadaslar yeminki bende oda yok,ve benim kiz iyise,sizin cocukta dunden iyi,bn abartmadan anlatiyorum,keske yese,kurban kesecem inan,unutma yardima ihtiyacin olursa yanindayim,senin yanimda oldugun gibi,bildiklarimi sizinle paylasmak isterim,zaten burayada olun icin uye olmadikmi:) kendine iyi bak,bide bugun psiyatristemi gidecjktin ne oldu?