- Konu Sahibi mondschein2
-
Önce doktor tavsiye ederim. Eğer midesinde sorun yoksa sorun siz siniz malesef acı ama gerçek. Durum kronikleşmeden acil tedbir almalısınız.
Çocuğunuz sizin onun yemek yemeyişine üzüldüğünüzü bile hisseder. Bu nedenle ona yemek mevzuunda tamamen duyarsız davranmalısınız. Bebek mamasını bırakın artık. Biliyorum anne yüreği dayanmaz ben de yaşadım aynısını ama şimdi anladım ki çözüm bu. İçinizin rahat olması için yiyebileceği birşeyler bırakın ulaşabileceği yerlere. Mesela sehpanın üzerine bir parça börek bırakın ama yiyip yemediğini göz ucuyla bile kontrol etmeyin. Sanki siz yiyememişsinizde orda bırakmışsınız gibi. O istemeden kesinlikle telif etmeyin. Acıkmaması imkansız. Siz onu o kadar çok zorlamışsınız ki tepki olarak kusmaya başlamış artık.
Eğer kızınıza iyilik yapmak istiyorsanız vicdanınızdan fedakarlık yapıp, yüreğinize taş basıp tavsiyelere uymalısınız.
Benim kızım bir köfteyle üç gün gezdi:) Şimdi kreşe gidiyor. Orda kimse onun ne yiyip ne yemediğiyle ilgilenmiyor. Sabah ben kahvaltı da vermiyorum orda ne yiyorsa artık ama bakın şimdi benim kızım eve geldikten sonra üç öğün yemek yiyor. Orda aç kaldığını da sanmıyorum ama sadece yemesiyle ilgilenen yok.
tskler gülse arkadasim,zaten suan yaptigim sey onu zorlamamam ve kendi halinde birakmam bugun 7gun ve hic degisiklik yok,umarim gecer,evt bizler hatali davranmis olabiliriz helede bu ilk cocuksa,ama 2ayinda basladi vermesem hastaniyordu inan mecburen verdim zorlamaya,ozamnlarda cok bekledim vermedim hic ama orali bile degil,artik sabredecegiz ne yapalim,ya bide benim korkum yemese hasta olmasi yoksa beklerim uzulmem ne kadarda zor olsa,kacgundur yemiyor ishal olmus atesi gelip gidiyor ben bunun icin bugune kadar zorladim yoksa yapmazdim,fazlada zorlamadim sadece ne yemesi ne miktar almasina ozen gosterdim,ama bilmyiorum,belki saniyorsunuzki abartiyorum ama inanin bu suyu bile icmiyor gunde 1bardak oda ben hatirlatyirum,,belki benm hatam belki degil,suan tek istegim bir an once kendisi acikip yemesi,tskler arkadasim,
büyüme sutu valla olsada bn duymadim,ama ilk isim bakmak olacak,artik herseyi deniyorum bunuda denerim,sanki her an heryerde bir cözüm gelecek gibi,sagol arkadasim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?