cok sagol ozgurdu benimle paylastigin icin,anlasilan ayni derdi cekiyoruz,bn 2ayindan beri cekiyorum ozamanlr bebkti ne zamn aglasa emziriyordum birden bire aclik hissi gitti kutu,baktim yemiyor idrarda iltihab ver mecburen istemeyerek zorladim ve bazen zorlamalarimin sonunda kusuyordu ama bn tekrar bekleyip verdim actir diye,dedigin gibi yanlis yaptik ama ne yapalim anne yuregi hep ac biliyoruz,evet bu konudada haklisin gelen giden bu nasil zayif kiz diye diye etkilenip daha cok uzerlerine gittik yanlisti ama yaptik en azinda hatamizi anliyoruz suanda,keske onlari dinlemeseydik,ama olan oldu,ama biz anneler hep bebegimizin iyiligini dusunurz babalar bizim gibi degil,ben kusma ictah acici seylerde denedim olmadi,dedigim gibi doktrla son caremiz bi kendi halinde birakmak demkki bizim yöntem yanlismis yoksa duzelirdi,3gun deniyorum zorlamayi,kati seyler biz buyuklerin yedigi seyler hazirlayip onune koyuyorum,tadina bakip atiyor dokuyor,yemiyor hemde hic yemin bak,olmaz bu kadar ya,3gunde 600gr atti dusun artik,ve tam disleri cikyior agzi yara olmus,ishal olmus endiseleniyorum ama gecer ins,artik kendi ogrensin yemek yemeyi,kasik tutmayi arkasinda kosmyurum ne yaprsa yapsin diyorum ne kadarda icim yansada,onun iyiligi icin.dedigin gibi benimde kizimn yasitlari var burda,hepsinin disi cikmis,biz buyukler gibi yiyorlar,ama hata nerde bizdemi yoksa bebektemi,ya birsey varsa ne bilim aklima geliyor bole seyler,ins yoktur,sende yarin psikologa gidiyorsun ins bir yardimi olur ve bende senin gibi bu sorunu 4yasina kadar cekmek istemiyorum dayanam,zaten yakinda ise baslayacm,dedigin gibi mecburm,belki degisiklik iyi gelir belki bizim inadina yapiyorlar ne bilim,tekrar sagol arkadasim,kyi bak,