- 17 Nisan 2023
- 36
- 8
- 6
- 25
- Konu Sahibi gizemhuner
-
Öncelikle profilinizdeki sizseniz bence kaldırın fotoğrafınızı bence tanınmamanız açısından.Merhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi
Neden tanınmamak için kaldırayım ki anlamadım evet benim.Öncelikle profilinizdeki sizseniz bence kaldırın fotoğrafınızı bence tanınmamanız açısından.
Ne kadar güzel babasını sevmesi bütün günü sizinle geçiriyorsa babasını özlüyor olabilir o yüzden öyle davranıyordur.
Kız çocuğu babaya düşkün oluyor zaten normal yaniMerhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?
Umarım öyledir beni sevmediğini hissediyorum çünküBenimkide öyleydi ve halaaaa öyle. Ben hediye alıyorum bunu söylüyorum yinede babasından gelmiş gbi seviniyornapalm sevgi olsunda büyüdükçe anneye olan sevgisini daha çok göstermeye başlıyor. Anneyle çok vakit geçirince babayı daha çok soruyorlar. Ama şimdi 1 2 saat görmese annem annem diyede beni soruyormus. Sizde zamanla alışırsınız
Yaa çok güldüm yorumunuzaBabasını az görüyordur. Baba çok ilgilidir kucağına alıp oynuyordur. Aslında çok güzel bir şey. Benim çocuklardan biri bana biri babaya düşkün. Keşke diyorum ikisi de babaya düşkün olsaydı arada biraz nefes alırdım.
Yaa hahahaaBöyle düsünmeyin ben aksine babasına cok düskün olsun istiyorum
Evet böyleydi.Hala öyle diyebilirimMerhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?
Benim bebeğimi anlattınız. Aciktiginda ve uykusu geldiğinde bana yapışır. Babası işten gelince heyecandan ne yapacağını bilemez emekleyerek hızlı hızlı gider.suan 10 aylık. Banada gelmez bay bay yapar. Çünkü eşim gelince hemen onu dışarı çıkarıyor gezdiriyor.6 aylık olduğundan beri kapiya yönelen herkese giderMerhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?
Benim oğlumda oyleydi baba eve gelince sadece karnı acıkınca bana gelir emer tekrar babasına gitmek için ağlardı, sonra bir yaşından sonra bana aşırı duskunlesti babasını hiç istemiyordu sürekli benim kucagimdaydi babası gel deyince kızardı ona, şuan 2 yaşına girmek üzere ve hem babasına hem bana çok düşkün, yani diyeceğim o ki hepsi bir süreç.Merhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?
Çok normal bi durum. Biz babam varken annemin kucağında yemek bile yemezmişiz babam yedirsin diye. Bu annemi sevmiyoruz değil ama babama naz yapıyoruz diye.Merhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?