Kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor

gizemhuner

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
36
8
6
25
Merhaba kızım 7,5 aylık ve babasını daha çok seviyor. Emziriyorum ve onunla ilgileniyorum da ama babasına heycanlandıgı gibi bana heyecanlanmıyor veya babasındayken asla bana gelmiyor ama bendeyken babasına gitmek için atıyor kendisini. Seviniyorum bu duruma çok ama üzülüyorum da. Sizin bebekleriniz de böylemiydi ?

Öncelikle profilinizdeki sizseniz bence kaldırın fotoğrafınızı bence tanınmamanız açısından.

Ne kadar güzel babasını sevmesi bütün günü sizinle geçiriyorsa babasını özlüyor olabilir o yüzden öyle davranıyordur.

Neden tanınmamak için kaldırayım ki anlamadım evet benim.
Ya mesela bugün 8 saat falan ayrıydık kuaförde işlerim vardı teyzemle birlikte gittim hiç kucağıma akıp ilgilenemedim. Neyse eve geldik kapıdan bırakıp gittiler bizi hiç beni umursamadı özlememiş çok ağladım o yüzden beni sevmediğini düşünüyorum artık.

Kız çocuğu babaya düşkün oluyor zaten normal yani

Benimkide öyleydi ve halaaaa öyle. Ben hediye alıyorum bunu söylüyorum yinede babasından gelmiş gbi seviniyor napalm sevgi olsunda büyüdükçe anneye olan sevgisini daha çok göstermeye başlıyor. Anneyle çok vakit geçirince babayı daha çok soruyorlar. Ama şimdi 1 2 saat görmese annem annem diyede beni soruyormus. Sizde zamanla alışırsınız

Babasını az görüyordur. Baba çok ilgilidir kucağına alıp oynuyordur. Aslında çok güzel bir şey. Benim çocuklardan biri bana biri babaya düşkün. Keşke diyorum ikisi de babaya düşkün olsaydı arada biraz nefes alırdım.

Umarım öyledir beni sevmediğini hissediyorum çünkü

Evet böyleydi.Hala öyle diyebilirim

Oğlum ilk bana anne dedi bana düşkündü:) kızım tamam bir babacım halada öyle ilk baba kelimesini söyledi. anne demeyi uzun çabalarımla 1 yaşına yakın zaman sonra söyleyebildi:))) gerisini siz düşünün:)genel bir kanı var kızlar babacım erkekler anneci kesinlikle:))

Babası çalıştığı ve tüm gün görmediği için onu görünce daha çok seviniyor olabilir. Bence boşuna kendinizi üzmeyin bebeğiniz sizi de seviyor annesisiniz sonuçta ama hem çalışan baba faktörü hem de kız evlatların babaya düşkünlüğü bir araya gelince böyle oluyor sanırım

Benim bebeğimi anlattınız. Aciktiginda ve uykusu geldiğinde bana yapışır. Babası işten gelince heyecandan ne yapacağını bilemez emekleyerek hızlı hızlı gider.suan 10 aylık. Banada gelmez bay bay yapar. Çünkü eşim gelince hemen onu dışarı çıkarıyor gezdiriyor.6 aylık olduğundan beri kapiya yönelen herkese gider Bunda üzülecek bişey yok ki. Normal ama gecede benden başkasıyla sakinlesmiyor. Bir an önce emmek istiyor Uyandigin da ben yoksam ağlıyor herkese. Bebek bu ne zaman kime ihtiyacı varsa ona gidiyor

Son düzenleme:
Kızım 16 aylık anne daha yeni demeye başladı baba ve hala aşığı, bazen işime gelmiyor değil yani :)

Bebekler ilk 6-7 ay anneyi kendinden ayırt edemiyorlarmış. Yani bebeğiniz için siz anne değil kendisisiniz. Ama baba ilk ilişki kurduğu “diğer” kişi. Tam da bu aylarda ayrışık kaygıları başlayacak. O zaman anlarsınız. Güvenli bağlanma ile ilgili yazıları okuyun

Benim kızım neredeyse 3 yaşında. Benim dışımda herkese düşkün baba veya anane varsa yüzüme bakmaz bile. Boşverin babası ilgilensin biraz sizde keyfinize bakın bence, ben öyle yapıyorum.

Benim oğlumda oyleydi baba eve gelince sadece karnı acıkınca bana gelir emer tekrar babasına gitmek için ağlardı, sonra bir yaşından sonra bana aşırı duskunlesti babasını hiç istemiyordu sürekli benim kucagimdaydi babası gel deyince kızardı ona, şuan 2 yaşına girmek üzere ve hem babasına hem bana çok düşkün, yani diyeceğim o ki hepsi bir süreç.

Çok normal bi durum. Biz babam varken annemin kucağında yemek bile yemezmişiz babam yedirsin diye. Bu annemi sevmiyoruz değil ama babama naz yapıyoruz diye.

Valla kızımın babasına daha çok düşkün olmasını isterdim. Babadan kaçıp bana geliyor sürekli. Eşimde bozuluyor ama belli etmiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…