Ust sinirdan 16 kilo fazla. Bu durumda cocugunuz malesef obez. Degerlerinde sorun yoksa acilen bi diyetisyenle saglikli beslenmeye gecmeniz lazimKızım 5 yaşında ve kilosu 40 oldu obez değil
Çok zor Bi kış geçirdik hastalık açısından hem yaz okuluna yollamadım hem spordan almıştım lakin fazlasıyla pişman oldum okullarla beraber tekrar spora baslicaz inşallah
Hep ilaç kullanan bir çocuk mu oldu? Beden toksisitesi arttıkça karaciğer yaglanir, detoks mekanizması bozulur kilo vermek zorlaşır diyor doktorlar. Aşırı terlemesi de bu yüzden olabilir.Çok zor Bi kış geçirdik hastalık açısından hem yaz okuluna yollamadım hem spordan almıştım lakin fazlasıyla pişman oldum okullarla beraber tekrar spora baslicaz inşallah
Benim kızım da 3,5 yaşında 25 kilo.Henuz paketli gıda yemedi.Cikolata haftada bir minik parça.Ekmek vs vermiyorum.Sabah peynir yumurta .Bi daha taa akşam üstü veriyorum. Protein ağırlıklı akşam yemeği.Ara öğün de yemiyor.Yasitlari onun yediği abur cuburun kat kat fazlasını yiyor.Hareketli bir çocuk.Surekli yürürüz. Ama kilolu iste.Ben de öyleyim.Dogum kilosu da fazlaydı.Boyu da uzun.Ben 4,5 kilo doğmuşum.Seker hast.tiroid vs yok.Tamemen genetik dedi doktorumuz.Millet benim kadar az yese ve hareket etse çöp olur ama ben de kiloluyumKızım 5 yaşında ve kilosu 40 oldu obez değil ama kilo alımı durmuyor endokrinoloji gittik tahlilleri temiz cok fazla su içip cok fazla terliyorda zaten hiperaktif yerinde durmuyo ama önüne geçemiyorum aynı durumu yaşayanlar varsa Bi fikir verebilir mi bana elbetteki abur cubur yediği oluyo ama zayiflara göre bile 3de 1 tüketiyor ama artık bu konu da çıldırmak üzereyim
3 yaşından beri ilaçlara maruz kaliyo ve geçen yıl hiç ara vermeden 4 ay antibiyotik kullandık hala sabah akşam haplari var dediginiz doğru bu da etken galibaHep ilaç kullanan bir çocuk mu oldu? Beden toksisitesi arttıkça karaciğer yaglanir, detoks mekanizması bozulur kilo vermek zorlaşır diyor doktorlar. Aşırı terlemesi de bu yüzden olabilir.
Benim kızımda 27 ay emdi tmm hiç zayıf Bi çocuk olmadı ama gayet sağlıklı besledim herseyi kendim yaptım 36 ay hiçbir paketli gıda ile tanismadi 3 yaş sonrası Bi hastalık geldi iğne serum ilaç derken hala normal çocuklara göre yemiyo bile diyebilirim ekmek hamur işi pasta kola meyve suyu bilmez lakin durmuyo kilosu kış başı 28 kilo idi bu sabah şok oldum işte 40 kilo olmuş artık delircemBenim kızım da 3,5 yaşında 25 kilo.Henuz paketli gıda yemedi.Cikolata haftada bir minik parça.Ekmek vs vermiyorum.Sabah peynir yumurta .Bi daha taa akşam üstü veriyorum. Protein ağırlıklı akşam yemeği.Ara öğün de yemiyor.Yasitlari onun yediği abur cuburun kat kat fazlasını yiyor.Hareketli bir çocuk.Surekli yürürüz. Ama kilolu iste.Ben de öyleyim.Dogum kilosu da fazlaydı.Boyu da uzun.Ben 4,5 kilo doğmuşum.Seker hast.tiroid vs yok.Tamemen genetik dedi doktorumuz.Millet benim kadar az yese ve hareket etse çöp olur ama ben de kiloluyum
O zaman ilaçlardan kaynaklı olabilir gerçekten.Benim kızımda 27 ay emdi tmm hiç zayıf Bi çocuk olmadı ama gayet sağlıklı besledim herseyi kendim yaptım 36 ay hiçbir paketli gıda ile tanismadi 3 yaş sonrası Bi hastalık geldi iğne serum ilaç derken hala normal çocuklara göre yemiyo bile diyebilirim ekmek hamur işi pasta kola meyve suyu bilmez lakin durmuyo kilosu kış başı 28 kilo idi bu sabah şok oldum işte 40 kilo olmuş artık delircem