kızım 45 aylık oğlumda 56 aylık oğlanı anaokuluna yazdıracagız bu yıl ama kızım cıldırmak üzere bende gitmek istyorum die mesele konuşuldugunda cıldırırcasına bende gitcem okula buyudum diye aglıyor .... 48 aylıkları alıyorlar okulada en az ... ne yapacagımı sasırdım biraz israrcı olsam okula aldırabilirmiyim acaba ....
kızım 45 aylık oğlumda 56 aylık oğlanı anaokuluna yazdıracagız bu yıl ama kızım cıldırmak üzere bende gitmek istyorum die mesele konuşuldugunda cıldırırcasına bende gitcem okula buyudum diye aglıyor .... 48 aylıkları alıyorlar okulada en az ... ne yapacagımı sasırdım biraz israrcı olsam okula aldırabilirmiyim acaba ....
Okul acılana kadar 47 Aylık olacak tahminimce devlet okulunun anaokuluna 42 Aylık gitti arkadaşımın kızı bu sene yine aynı anaokuluna gidecek.bence bi görüş çocugun hevesliyken..
Okula gitse bile sonradan sıkılıp ben gitmeyeceğim diyebilir :)
Şimdi ne olduğunu bilmediği için ve abi ile kendi çapında yarıştığı için gitmek istiyor.
Çalışmıyorsanız evde daha güzel ilgilenirsiniz daha çok küçük, kıyamam ben ona
Çalışıyorsanız okula gitmek istemesi avantaj :)
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum staja gittiğimde gördüğüm kadarıyla küçük çocuklar etkinlik saatinde oyun saatinde diğerlerine yetişemediği için başarısızlık duygusu yaşıyor sonra hevesleri kırılıyor, kızınız çok hevesliyse idare ile görüşüp bir iki gün misafir olarak gitmesini sağlayabilirsiniz :)