Kızım 10. yaşını Arkadaslariyla Kutladi. Bu da Gecti Şükürrr

nice yıllara canım

benimde kızım 8 yaşında bende 3 senedir öyle yapıyorum daha mutlu oluyorlar eve topluyorum onları masaya hazırlıyorum bırakıp çıkıyorum biraz pisletiyorlar ama olsun kendileri ikram yapıyor çok mutlu oluyorlar

her sene disarida yapiyorum eve o kadar cocugu sigdirmak mümkün degil hem havalrda sicak oluyor kendileri yiyor kendileri iciyorlar hepside yabani sinif arkadaslari .....daha türk arkadaslarni cagirmadi 30-40 kisiyi bulurdu kiza kalsa sagolsin canim ins sende görürsün o günleri

Nice Mutlu Yıllara Allah Bağışlasın
cok sagol canim benim

gurbetcimm yenii gördümm resimlerii kızınıınn doğumm günüü kutluu olsunn canımmm

benn hüzün yılıı canımm

Nice nice mutlu yıllara.. Kızını cok tatlı orda bi iki tane sarısın var türklere benzemiyorlar isvicreli galiba onlar :)

allah bagışlasın kızın çok tatlı maşallah canım allah sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah

gurbetcimm yenii gördümm resimlerii kızınıınn doğumm günüü kutluu olsunn canımmm

benn hüzün yılıı canımm
canim esim olmasa seni taniyamazdimm sag ol bitanem
Nice nice mutlu yıllara.. Kızını cok tatlı orda bi iki tane sarısın var türklere benzemiyorlar isvicreli galiba onlar :)

allah bagışlasın kızın çok tatlı maşallah canım allah sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah
yüreginize saglik hepiniz sagolun var olun sarisin olan arnavut digerleri isvicreli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…