• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizilligim nasil gider (resimli)

morgana64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
174
0
46
İstanbul
Kizlar ben sacima krepe balyaj attirdim

Ve sonra hic begenmedim hep toplayarak kullandim bida boyattim

Ama su anda anlamadigim sekilde bi bakirimsilik kizillik gibi bisey var sacim koyu kumral doreye boyandi yesillenmesin diye ama ben hic mutlu degilim bu kizilimsiliktan ve akiyo boya surekli. Bugun farkettim ki sacim su halde

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngydm.jpg

Ne yapmam lazim sacima lutfen yardim edin? Ben kizilimsilik istemiyorum boyle turuncu kizil gibi bisey var. Kendi sacim koyu kumral buna donup aksin boyalar alttan dogal dursun istiyorum akil verin bana. 😭

Son düzenleme:
fotoda saçında kızıllık veya bakırlık gorunmuyor . once guneş ışıgında ıyı tespit etmelisin saçında seni rahatsız eden yansımayı .
gerçekten kızıllık varsa koleston perfectte yeşil mix ton var onunla tonlama yapabilirsin . eğer turunculuk varsa o zamanda igora 0.22(kullu-mavi) ile tonlama yaparsın . ciddi şekilde rahatsız edici bir turunculuk varsa 0.22 yi arttır.ama o zamanda içine (indola markasında vardı )mor mix tondan çok az koymalısın . çok az koydugun bu mor saçı yeşilimsi olmaktan önler .

Back